İnş Canım benim. dün arkadaşımın kızını kucağıma aldım sonrada çok pişman oldum ya inş bişey olmazmuayene tarihimiz aynı inşallah keseyi görürüz :)
İnş Canım benim. dün arkadaşımın kızını kucağıma aldım sonrada çok pişman oldum ya inş bişey olmaz
inş canım. Endişelenme canım yerleşme kanaması filan olabilir ama dikkatli de ol. dinlen bol bol. pazartesi mutlaka doktoruna söyle. kırmızıya dönmedikçe korkcak bişey yok diyolar ama dikkatli olmakta yarar var. bu arada beta hcg baktırdın mı?Olmaz allahın izniyle :) bende bu sabah kahverengi lekelenme oldu endişelendim ama inşallah kötü birşey yoktur
inş canım. Endişelenme canım yerleşme kanaması filan olabilir ama dikkatli de ol. dinlen bol bol. pazartesi mutlaka doktoruna söyle. kırmızıya dönmedikçe korkcak bişey yok diyolar ama dikkatli olmakta yarar var. bu arada beta hcg baktırdın mı?
Dusuk tehlike n oldugunu doktor mu souyledu? Ve neye gore oyleymis? Nasil karar veriyolar buna?Merhaba arkadaşlar düşük tehlikem var progestan kullanıyorum 6 haftalik hamileyim kasıklarım çok ağrıyor yarın doktora gideceğim tekrar kese de küçük demişlerdi geçen hafta benim durumumda olan arkadaşlar varmı konuşalım.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın bu yazıya tıklayarak yapabilirsiniz.Arkadaslar imzaya bebegin gelisim takvimini nasil eklediniz? Beceremedim yardimci olur musunuz? Benimki muhtemel 8 kasim ve bunu profilimde belirledim. Tabi dogru yaptysam ama bir sey gorunmuyo
Tikliyorum ve beni ana sayfaya yonlendiriyo. Yelefonla girdigim icin mi hata veriyo acaba?Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın bu yazıya tıklayarak yapabilirsiniz.
ben kadın doğum hastanesinde çalıştığım için beklemeden gittim canım. 29. gün 133 çıktı. 32. gün 984 çıktı. Rabbim inş nasip eder hayırlısıyla ya.dikkat ediyorum ama henüz doktora gitmediğim için işyerme birşey soylemedim henüz allaha emanet yaşıyorum.
adet gecikmemin 3. günü 248 ti canım senin değerin neydi
ben direk bilgisayardan yapmıştım bunu tıklayarak sizde bilgisayardan deneyin derim. :)Tikliyorum ve beni ana sayfaya yonlendiriyo. Yelefonla girdigim icin mi hata veriyo acaba?
Tamam cok tesekkurler:)ben direk bilgisayardan yapmıştım bunu tıklayarak sizde bilgisayardan deneyin derim. :)
ben kadın doğum hastanesinde çalıştığım için beklemeden gittim canım. 29. gün 133 çıktı. 32. gün 984 çıktı. Rabbim inş nasip eder hayırlısıyla ya.
Değerin iyi çıkmış ya. 130 un üstünde sakınca yok deniyor. İçini ferah tut =)
Amin canım. aynen ilk olunca sürecide bilmediğimiz için çok tedirgin oluyo insan. Rabbim Hayırlısıyla nasip etsin inş tüm isteyenlereİnşallah canım kimse sorunlu hamilellik yaşamasın tek dileğim ilk olunca biraz evham oluyor ama rabbime emanet işte :)
Amin canım. aynen ilk olunca sürecide bilmediğimiz için çok tedirgin oluyo insan. Rabbim Hayırlısıyla nasip etsin inş tüm isteyenlere
Yok hayır pazartesi gidicem inş görünür pazartesi.Siz keseyi görebildiniz mi?
Yok hayır pazartesi gidicem inş görünür pazartesi.
İnş devam etmez ama ederse gitmekte fayda var. önümüzdeki 3 ay önemli ve riskli bi dönem. Hayırla sonuçlanır inş.inşallah bende bu lekelenme devam ederse cumartesiye çekeceğim pazartesi günü olan randevumu doktoruma yazdım ama henüz dönüş yapmadı
4 ay önce doğum yapan arkadaşımda ilk haftalar çok önemli uzanma panik yapmayın randevunuzu erken çekmeye çalışın dediİnş devam etmez ama ederse gitmekte fayda var. önümüzdeki 3 ay önemli ve riskli bi dönem. Hayırla sonuçlanır inş.