2015 kasım anneleri paylaşım alanı

mandebula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
467
384
herkese merhaba kasım annesi adayları. 2012 mayıs anneleriyle dolu dolu 3 yıl geçirdik. artık kasım annesi olma zamanı geldide geçiyo bile. 3 yaşında bi kızım var. artık zamanı gelmişti ikinci çocugun. birlikte güzel bi gebelik geçirmek doğuma hazırlanmak ve çocuklarımızı büyütmek isterseniz gelin birlikte güzel bi serüvene çıkalım

kendimi hamileliğe çok kaptırdım. biri beni durdurdun:) 9 aylık hamile gibi davranıyorum:)) yaşasın kötülük

günaydın kızlaar. inşallah dualarımız kabul olur. pisikoloj ik mi bilmiyorum şimdiden içim bulanıyo:)))

Aynen canım ya benimde midem bulanıyor ama psikolojik herhalde daha çok var çünkü

ovulasyon gunun 11-12-13. günlerse ve döllenme oluşssa yerleşme 5-10 gun içinde olur, 28 gun süren adet düzeniniz varsa 11.gun döllenme olduysa 21. günden sonra çıkmaya baslar en erken.
3 şubat adet tarihi. 31 günde bi oluyorum. 4 martta hasta olmamam lazım. ne zaman test yaptırsam ki

3 şubat adet tarihi. 31 günde bi oluyorum. 4 martta hasta olmamam lazım. ne zaman test yaptırsam ki
adet aralığınız uzunmuş, geç döllenme olabilir bence o nedenle isterseniz adetten 1-2 gun öncesinde idrar testi yapıın, ama kesin sonuç için adeti 1-2-3 gun geçsin, erkenden bakınca insan çift çizgiyi göremeyince üzülüyor

hadi inşallah. 1 hafta sonra heyoooooooo. sen ne zaman test yapacn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…