hoş geldin cnm. iinşallahMerhabalar bende adayım Kasım annesi olmak istiyorum inşallah bu defa olur
Hoşnulduk canım inşallah Yuce Allahımız hepimize evlat verir bu ayhoş geldin cnm. iinşallah
Inşallah canminşallah artık
bende kasım annesi olurum hayrlsııyla :)
yarın tekrar folikül için ultrasona gidicem , hayrlısı artık, iyice paranoyak oluyruz tuttumu tuacak mı çatladı mı çatlayacak mı bir doktor oyle der bir doktor böyle, eskiden annenannelerimizin zamanında doktormuş testlermiş tahlillermiş hiçbiri yokmuş yaaaaaaaInşallah canm
Aynen canım ya benimde midem bulanıyor ama psikolojik herhalde daha çok var çünküyarın tekrar folikül için ultrasona gidicem , hayrlısı artık, iyice paranoyak oluyruz tuttumu tuacak mı çatladı mı çatlayacak mı bir doktor oyle der bir doktor böyle, eskiden annenannelerimizin zamanında doktormuş testlermiş tahlillermiş hiçbiri yokmuş yaaaaaaa
Bende de aynı durum psikolojik diyorum geçiyorum ama mesela bu gün pazarda balık kokusu öldürdü benigünaydın kızlaar. inşallah dualarımız kabul olur. pisikoloj ik mi bilmiyorum şimdiden içim bulanıyo:)))
Adetten 5 gün öncesinde sağlık ocağında kan testi yaptırcam, idrarda geç çıkıyor.Ne zaman test yaptırsakki. daha bi hafta var adetıme
beynimiz bize oyun oynamıyordur inşallah bu sefer :)Aynen canım ya benimde midem bulanıyor ama psikolojik herhalde daha çok var çünkü
5 gün önceden çıkarmıki. kimyasal gebelik olmasın daAdetten 5 gün öncesinde sağlık ocağında kan testi yaptırcam, idrarda geç çıkıyor.
ovulasyon gunun 11-12-13. günlerse ve döllenme oluşssa yerleşme 5-10 gun içinde olur, 28 gun süren adet düzeniniz varsa 11.gun döllenme olduysa 21. günden sonra çıkmaya baslar en erken.5 gün önceden çıkarmıki. kimyasal gebelik olmasın da
3 şubat adet tarihi. 31 günde bi oluyorum. 4 martta hasta olmamam lazım. ne zaman test yaptırsam kiovulasyon gunun 11-12-13. günlerse ve döllenme oluşssa yerleşme 5-10 gun içinde olur, 28 gun süren adet düzeniniz varsa 11.gun döllenme olduysa 21. günden sonra çıkmaya baslar en erken.
adet aralığınız uzunmuş, geç döllenme olabilir bence o nedenle isterseniz adetten 1-2 gun öncesinde idrar testi yapıın, ama kesin sonuç için adeti 1-2-3 gun geçsin, erkenden bakınca insan çift çizgiyi göremeyince üzülüyor3 şubat adet tarihi. 31 günde bi oluyorum. 4 martta hasta olmamam lazım. ne zaman test yaptırsam ki
hadi inşallah. 1 hafta sonra heyoooooooo. sen ne zaman test yapacnadet aralığınız uzunmuş, geç döllenme olabilir bence o nedenle isterseniz adetten 1-2 gun öncesinde idrar testi yapıın, ama kesin sonuç için adeti 1-2-3 gun geçsin, erkenden bakınca insan çift çizgiyi göremeyince üzülüyor