- 12 Haziran 2013
- 121
- 72
Hıımm. olmazsa bende gideyim bugün..4 ay önce doğum yapan arkadaşımda ilk haftalar çok önemli uzanma panik yapmayın randevunuzu erken çekmeye çalışın dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıımm. olmazsa bende gideyim bugün..4 ay önce doğum yapan arkadaşımda ilk haftalar çok önemli uzanma panik yapmayın randevunuzu erken çekmeye çalışın dedi
Hıımm. olmazsa bende gideyim bugün..
yok ama keseyi görmeden içim rahat etmicek ya.bir şikayetin varsa git canım
yok ama keseyi görmeden içim rahat etmicek ya.
Canim hayırlı olsun benimde sat 30 ocak dün yeni gittim bende dr.a Benimde başlar da midem bulanmiyordu ama 3 gündür mide bulantısından ölüyorumSlm arkadaslar benim de sat 02.02.2015 Kasım annesi olcam ins.. daha hic doktora gitmedim. Midem falanda bulanmiyor. Aranızda benim gibi olan var mi acep
cnm 16 kilo agırlığında bi kızım var sabah akşam kucağımda. rabbim korur onu merak etme.İnş Canım benim. dün arkadaşımın kızını kucağıma aldım sonrada çok pişman oldum ya inş bişey olmaz
İnş canım benim. bu arada cuma günü gittim doktora keseyi gördük ama daha bebek oluşmamış çok küçük dedi. çarşamba tekrar gitcem. Normal değil mi şuanda bebeğin oluşmamış olması??cnm 16 kilo agırlığında bi kızım var sabah akşam kucağımda. rabbim korur onu merak etme.
gunaydın kızlar nerelerdesiniz. yatılı misafirlerim geliyo bugün. 4 gün kalacaklaar. bula<ntılarla nasıl olacak bilmiyorum
Slm arkadaslar benim de sat 02.02.2015 Kasım annesi olcam ins.. daha hic doktora gitmedim. Midem falanda bulanmiyor. Aranızda benim gibi olan var mi acep
Canim hayırlı olsun benimde sat 30 ocak dün yeni gittim bende dr.a Benimde başlar da midem bulanmiyordu ama 3 gündür mide bulantısından ölüyorum
Çin takvimine inanan var mı? Çin takvimine göre oğlum olcak ama yinede Allah bilir. Bitane oğlum var bide kızım olsun isterim. tabiki hayırlısı neyse o olsun
mrb ben yeni üyeyim 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık hamileyim bende inşallah kasım annesi olucam beta hcg m 138685 ikiz olma ihtimali vr mı
mrb ben yeni üyeyim 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık hamileyim bende inşallah kasım annesi olucam beta hcg m 138685 ikiz olma ihtimali vr mı