2015 kasım anneleri paylaşım alanı

yok ama keseyi görmeden içim rahat etmicek ya.:oops:

çok iyi anlıyorum canım seni ama doktorunuz p.tesi dediyse bir sroun olmadığı sürece beklemeye çalışın benimde akıntı olmasa mecbur beklicektim tekrar tekrar işyerinden izin almam zor diye ama yarın mecburiyetten gidicem artık..

Slm arkadaslar benim de sat 02.02.2015 Kasım annesi olcam ins.. daha hic doktora gitmedim. Midem falanda bulanmiyor. Aranızda benim gibi olan var mi acep:confused:

Slm arkadaslar benim de sat 02.02.2015 Kasım annesi olcam ins.. daha hic doktora gitmedim. Midem falanda bulanmiyor. Aranızda benim gibi olan var mi acep:confused:
Canim hayırlı olsun benimde sat 30 ocak dün yeni gittim bende dr.a Benimde başlar da midem bulanmiyordu ama 3 gündür mide bulantısından ölüyorum :KK61:

gunaydın kızlar nerelerdesiniz. yatılı misafirlerim geliyo bugün. 4 gün kalacaklaar. bula<ntılarla nasıl olacak bilmiyorum

cnm 16 kilo agırlığında bi kızım var sabah akşam kucağımda. rabbim korur onu merak etme.
İnş canım benim. bu arada cuma günü gittim doktora keseyi gördük ama daha bebek oluşmamış çok küçük dedi. çarşamba tekrar gitcem. Normal değil mi şuanda bebeğin oluşmamış olması??

Canim hayırlı olsun benimde sat 30 ocak dün yeni gittim bende dr.a Benimde başlar da midem bulanmiyordu ama 3 gündür mide bulantısından ölüyorum :KK61:

Benimde sat 02.02 doktora gitmelisin bence bir an önce doktor kontrolü heycan verici olmuştu benim için :) bugün faranjit belirtilerinden dolayı tekara gidicem belki keseyi ve kalp atışlarınıda duyabilirim diye düşünüyorum. Miğde bulantısından eser yok şuan için ama zamanla olurmu bilmem. Şuan keyifini çıkarılım bence :eek:
Sevdam23 miğde bulantısı yaşarsan sabah yataktan kalkmadan kraker yememi önerdiler dr bence denemelisin.

Çin takvimine inanan var mı? Çin takvimine göre oğlum olcak ama yinede Allah bilir. Bitane oğlum var bide kızım olsun isterim. tabiki hayırlısı neyse o olsun:anneadayı::KK15:

Çin takvimine inanan var mı? Çin takvimine göre oğlum olcak ama yinede Allah bilir. Bitane oğlum var bide kızım olsun isterim. tabiki hayırlısı neyse o olsun:anneadayı::KK15:

Bugünlerde ben de buna takmış durumdayım. Çin takvimine göre benimde oğlum olacak.
Ablam ve abimin eşi hamile onların ki tuttu o yüzden inanmaya başladım açıkcası.
Aynı zamanda iş yerimde kendilerinde çin takviminin tuttuğunu söyleyen çok arkadaşım var.
Kız, erkek fark etmez. İnşallah sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar olur.

mrb ben yeni üyeyim 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 3 haftalık hamileyim bende inşallah kasım annesi olucam beta hcg m 138685 ikiz olma ihtimali vr mı

X