2015 kasım anneleri paylaşım alanı

dün saglık ocagında idrar ve kan testi yapıldı. çok şükür herşey güzel çıktı. b12 folik asit kan hepsi normalmiş. daha bi kadın doğuma gitmedim. keseyi bile görmedik. 6 hafta+4 günlük oldum. yarın gidecem i,nşallah. bulantıla rbaşladı. temizlik ürünleri kokusu içimi bulandırıyo. araba sürerken ışıklarda dur kalk yapıyorum ya içim kalkıyo asansöre binincede

Slm kizlar..doktordan geldik simdi..keseyi gorduk ama bebisi ve kalp atislarini duymak icin iki hafta sonraya randevuverdilet..kizim cok heyecanliydi.dort yasinda ve kardesi olacagi icin cok mutlu..ultrason fotosunu elinden dusurmuuor.ins. hep böyle olur..bide doktor son adet tarihimi falan sormadi.ultrasondan bakip 5 haftalik dedi..

bende daha gitmedim .kalp atışı için erken diye. keseyi bile görmedim yani düşün. ikincide insan daha rahat oluyo herhalde.

bugün mutfakta biraz fırın falan sildim. beni mahvetti. 2 sefer kustum. sonra kızımla öğle uykusuna birlikte yattık. 2 saat uyumuşum. sag olsun eşim makarna yapmış. iki, ay sonra ilk defa makarna yedim. hem de iki tabak:)) diyetteydim yemiyordum. ama bugün kendimi ödüllendirdim. midem açlıktan iki büklümd. namaz kılarken için kalkıyo. sizde de oluyo mu:? bugün kızım karnımı açmış anne karnındaki bebeği tamir edeyim mi diye. iğne yaptı. öksürttü falan:)

Bende bi tek ben boyle rahatim saniyordum..evet ilk cocukta dsha pimpirikliydim bunda daha sakin..sizinde kiziniz varmus kac yaşında. .

Keseyi gorduk cnm iyi dedi ama bebrk yeni olusuyor henuz görünmüyor dedi. Sat sormadan 5 hsftalik dedi ultrssona bakip.oysa sat a gore 6 haftalikti..bilen varsa aydinlatsin nasil oluyo bu
Bnm geçen hafta sat à göre 7. Hafta bitmişti ama 5+2 dedi kese ye göre böle dedi dün 6+2 oldu diye gittim bebeğe göre 7+2 belirledi ultrason yani bebeğin gelişimine göre adet gününe uyum sağlar yakında dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…