2015 kasım anneleri paylaşım alanı

Canım sen doktora ne zaman gideceksin benm sat 30 ocak daha gitmedim erken diye

Merhaba Kızlar, Allah nasip ederse bende Kasım annesi olacağım inş =)
SAT 6 Ocak. 6 Şubatta Beta hcg 133 çıkmıştı, bugün 984 çıktı. inş yükselmeye devam eder Hayırlısıyla.
Herkesi tebrik ediyorum.

Hayırlı Olsun canım benimde sat 30 ocak bu cumartesi hastaneye gidecem inş. ultrasonda görünür

Canım sen doktora ne zaman gideceksin benm sat 30 ocak daha gitmedim erken diye
benm de sat 2 şubat. bend e erken diye gitmiyorum. cuma gitmiştim ultrasonda bile görünmedi. bende bugün eczaneye gidip folik asit aldım:) 2 hafta sonra gideyim kalp atışını duyarım diye düşünüyorum

yaa kızlarr ben bugun gittim doktora kan sonucuma baktı haftaya pazartsi gel dedi..bi de vitamin yazdı geçen hafta keseyi göremeyince üzülmüştüm bu hafta bakmadı bile

benm de sat 2 şubat. bend e erken diye gitmiyorum. cuma gitmiştim ultrasonda bile görünmedi. bende bugün eczaneye gidip folik asit aldım:) 2 hafta sonra gideyim kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
Himm ben 1 ay onceden folik asit kullanmaya başlamıştım zaten Bende haftasonu gideyim diyorum adetimden 13 gün gecmis oluyor görülür heralde

günaydın kızlar. bulantılaar başlamadıya rahat rahat kahvaltı yaptım. şimdide akşam yemeğini pişirip okula gidecem.

Bi sorum daha olacak.neden sürekli kan olcumu yaptiriuosunuz..ilkinde çıkmıyor mu ki

Selam kızlar bende inş kasım annesi olacağım :) adetim 2 gün gecikince idrar arkasından kan testi yaptım beta hcg 278 çıktı cumartesi pazar karnım ağrıdı pazar günü hafif kahverengi akıntım oldu korktum dr a gittim kese için erken dedi dr tekrar kan istedi onda 583 çıktı değerin iyi dedi yrn kendi dr uma gitcem inş keseyi görebiliriz :) bu arada ilk hamileliğim 6 aylık çalışma sonucu ilk yumurta takibi ile hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…