Canım sen doktora ne zaman gideceksin benm sat 30 ocak daha gitmedim erken diyeheeeeeyooooooooooooooooooo hamileyim çok şükür. 84çıktı sonucum. ama ultrasondan daha görünmedi. :))))) pazartessi 5 çıkmıştı bügün 84. ayyy nasıl korkuyordum hamile değilsem diyeeeeeeeee. ayyyy 4 haftalık de mi şimdi. adetim 3 gün geçmişti:)
Birde sende mide bulantısı falan var mı? Bende hiç yok sa dece akşamları uykusuzluk falan kızımda aşırı kötüydüm bunda şimdilik birşey hissetmiyorumCanım sen doktora ne zaman gideceksin benm sat 30 ocak daha gitmedim erken diye
Hayırlı Olsun canım benimde sat 30 ocak bu cumartesi hastaneye gidecem inş. ultrasonda görünürMerhaba Kızlar, Allah nasip ederse bende Kasım annesi olacağım inş =)
SAT 6 Ocak. 6 Şubatta Beta hcg 133 çıkmıştı, bugün 984 çıktı. inş yükselmeye devam eder Hayırlısıyla.
Herkesi tebrik ediyorum.
Görünür bence çünkü doktorum bana pazartesi görünür pazartesi gel dedi. aramızda da bi hafta olduğuna göre görünür inş =)Hayırlı Olsun canım benimde sat 30 ocak bu cumartesi hastaneye gidecem inş. ultrasonda görünür
İnşallah canımGörünür bence çünkü doktorum bana pazartesi görünür pazartesi gel dedi. aramızda da bi hafta olduğuna göre görünür inş =)
benm de sat 2 şubat. bend e erken diye gitmiyorum. cuma gitmiştim ultrasonda bile görünmedi. bende bugün eczaneye gidip folik asit aldım:) 2 hafta sonra gideyim kalp atışını duyarım diye düşünüyorumCanım sen doktora ne zaman gideceksin benm sat 30 ocak daha gitmedim erken diye
kanda değerin kaç çıktıki cnmyaa kızlarr ben bugun gittim doktora kan sonucuma baktı haftaya pazartsi gel dedi..bi de vitamin yazdı geçen hafta keseyi göremeyince üzülmüştüm bu hafta bakmadı bile
Himm ben 1 ay onceden folik asit kullanmaya başlamıştım zatenbenm de sat 2 şubat. bend e erken diye gitmiyorum. cuma gitmiştim ultrasonda bile görünmedi. bende bugün eczaneye gidip folik asit aldım:) 2 hafta sonra gideyim kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
Geçen haftaki sonuçlara baktı perşembe 2323 tükanda değerin kaç çıktıki cnm
benm daha 6 günn geçti:)Himm ben 1 ay onceden folik asit kullanmaya başlamıştım zatenBende haftasonu gideyim diyorum adetimden 13 gün gecmis oluyor görülür heralde
bayagıda çokmuş aslındaGeçen haftaki sonuçlara baktı perşembe 2323 tü
Niye öle yaptı anlamadim yabenm daha 6 günn geçti:)
bayagıda çokmuş aslında
Günaydın canım.. Bendede henüz bulantılr başlamadı inşallahta başlamaz kızımda çok çektim bu rahat geçer inşallahgünaydın kızlar. bulantılaar başlamadıya rahat rahat kahvaltı yaptım. şimdide akşam yemeğini pişirip okula gidecem.