2015 kasım anneleri paylaşım alanı

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyosun.? ya da vitamin olarak bişey başladı mı hekiminiz??

bana Folidoc verdi başka bişeye gerek yok dedi. acaba bende kullanmalı mıyım decavit tarzı bişeyler ya. :110:

günaydın kızlar. göğüs ve kaasık agrım çok şükür azaldı. ama su gibi akıntı var 4 gündür. siz dede var mı. hamilelikten mi üşütmeden mi acaba

Evet hayırlısı canım Senin ilk gebeliğin mi? Birde miden falan bulanıyor mu ?
Evet canım ilk gebeliğim. o yüzden biraz tedirginim. Henüz mide bulantım filan yok. kasık ağrılarım bel ağrım var biraz. birde çok halsizim. Uyumak istiyorumm devamlı.

gunaydın kızlar. dün öğlen koca ekmek aarası et döneri götürünce akşam sadece salata yedim. sabah açlıktan biraz midem bulanır gibi oldu.

Evet canım ilk gebeliğim. o yüzden biraz tedirginim. Henüz mide bulantım filan yok. kasık ağrılarım bel ağrım var biraz. birde çok halsizim. Uyumak istiyorumm devamlı.
Hımm benim 2. gebeliğim kızımda cok kötü günler geçirdim bunda benimde şimdilik mide bulantım falan olmadı inşallahta olmaz

Hımm benim 2. gebeliğim kızımda cok kötü günler geçirdim bunda benimde şimdilik mide bulantım falan olmadı inşallahta olmaz
İnş ya Allahım hayırlı güzel bir hamilelik dönemi ve sonunda sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

kasım anneleri neler yapıyor ilk muayeneden sonra beslenme olarak hayatlarında ne değişti çok merak ediyorum :)

X