Bnde de var ya normalde hiç olmaz yüzümde şimdi 2 taneKizlar yuzumde kuchk kucuk sivilcelenmeler oluştu. .sizdede varmi bu durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde de var ya normalde hiç olmaz yüzümde şimdi 2 taneKizlar yuzumde kuchk kucuk sivilcelenmeler oluştu. .sizdede varmi bu durum
Folbiol ve decavit cnmKızlar folik asit olarak ne kullanıyosun.? ya da vitamin olarak bişey başladı mı hekiminiz??
Kullanman gerektiğinde doktor yazar canmbana Folidoc verdi başka bişeye gerek yok dedi. acaba bende kullanmalı mıyım decavit tarzı bişeyler ya.
bende de 2 tane çıktı. adet olmadık ya ondan herhaldeKizlar yuzumde kuchk kucuk sivilcelenmeler oluştu. .sizdede varmi bu durum
Canım ben Folidoce 400 mcg Folik asit 'i kullanıyorum canım..Vitamin artık cumartesi doktor verir heraldeKızlar folik asit olarak ne kullanıyosun.? ya da vitamin olarak bişey başladı mı hekiminiz??
Bende onu kullaniyorum bkalim haftaya ne dicek doktorumuzCanım ben Folidoce 400 mcg Folik asit 'i kullanıyorum canım..Vitamin artık cumartesi doktor verir heralde
günaydın kızlar. göğüs ve kaasık agrım çok şükür azaldı. ama su gibi akıntı var 4 gündür. siz dede var mı. hamilelikten mi üşütmeden mi acaba
sen ne zaman gideceksin doktora canımBende onu kullaniyorum bkalim haftaya ne dicek doktorumuz
16 Mart Pazartesi günü gidicem bakalım..İnş kese görünür de hayırlısıylasen ne zaman gideceksin doktora canım
Evet hayırlısı canım Senin ilk gebeliğin mi? Birde miden falan bulanıyor mu ?16 Mart Pazartesi günü gidicem bakalım..İnş kese görünür de hayırlısıyla
Evet canım ilk gebeliğim. o yüzden biraz tedirginim. Henüz mide bulantım filan yok. kasık ağrılarım bel ağrım var biraz. birde çok halsizim. Uyumak istiyorumm devamlı.Evet hayırlısı canım Senin ilk gebeliğin mi? Birde miden falan bulanıyor mu ?
Hımm benim 2. gebeliğim kızımda cok kötü günler geçirdim bunda benimde şimdilik mide bulantım falan olmadı inşallahta olmazEvet canım ilk gebeliğim. o yüzden biraz tedirginim. Henüz mide bulantım filan yok. kasık ağrılarım bel ağrım var biraz. birde çok halsizim. Uyumak istiyorumm devamlı.
İnş ya Allahım hayırlı güzel bir hamilelik dönemi ve sonunda sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.Hımm benim 2. gebeliğim kızımda cok kötü günler geçirdim bunda benimde şimdilik mide bulantım falan olmadı inşallahta olmaz
muayene tarihimiz aynı inşallah keseyi görürüz :)16 Mart Pazartesi günü gidicem bakalım..İnş kese görünür de hayırlısıyla