- 23 Ocak 2015
- 39
- 11
- 33
valla canım sabredebilirmiyim bilmiyorum bu ayın 11 nde eşimle yıldönümüz var hamileysem eşime buyuk bir hediyem olacak hihihCanım bende senin gibi oldum kasıklarımda ve sırtımda aşırı ağrı vardı adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım acilde değerim 56 çıktı istersen sende yaptır hamişsen çıkabilir yada sabrediyorsan günün geçtikten sonra yaptırırsan daha iyi tabi
Hadii çok güzel bi hediye olur .. Bence bi kaç gün daha bekle öyle yaptır benim 56 cıktı değer ama sonuçta yeterli değil bugün tekrar yaptırdım her şekilde de bekliyorsun yinevalla canım sabredebilirmiyim bilmiyorum bu ayın 11 nde eşimle yıldönümüz var hamileysem eşime buyuk bir hediyem olacak hihih
bir umut canım bizimkisi beş altı aydır deniyoruz ama hiç böyle olmamıştımHadii çok güzel bi hediye olur .. Bence bi kaç gün daha bekle öyle yaptır benim 56 cıktı değer ama sonuçta yeterli değil bugün tekrar yaptırdım her şekilde de bekliyorsun yine
İnşallah olur canım Hakkınıza hayırlısı olsun.. Eğer yaptırırsan çıkarsa yaz olur mu ..bir umut canım bizimkisi beş altı aydır deniyoruz ama hiç böyle olmamıştım
olur canım hemen yazarım zaten dayanamam kiİnşallah olur canım Hakkınıza hayırlısı olsun.. Eğer yaptırırsan çıkarsa yaz olur mu ..
Canim ayni haftadayiz bn dun 5+0 kese net gozuktu ama kalp atisini duyamadik pazartesi tekrar gidecem :)Merhaba arkadaşlar bende 5+2 günlük hamileyim dün doktora gittim ultrasona girdim doktor keseden emin olamadı küçük dedi kan testi yaptırdım hctp 2190 çıktı doktor gebelik var dedi ikinciye hamileyim ilk çocuğumda keseyide kalp atışında duymuştum beş haftalikken. sizler kaçıncı haftada gördünüz keseyi olumlu düşünmek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim adetine 3 gun kala kan testi ver varsa kesin cikiyor:)Aynen ovulasyndan tam 1 hafta sonra idrarda çooook silik çıktı dun, test yapmayacaktım fakat aniden karnımda adet sancısı gibi bir his ateş basması mide bulantısı oldu, ondan sonra test yaptım, zaten 5 hafta dolmadan beta hcg çok yüksek olmuyrmuş, adet tarihimi baz alırsak yarın 3 hafta dolacak. biraz aceleciyiz galiba bizler :)
Az önce beta baktığım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktıCanim adetine 3 gun kala kan testi ver varsa kesin cikiyor:)
Canim genelde ovulasyondan 11--12 gun sonra cikiyor bu da adete 3 4 gun kala demek bn de senin gibi 7 gun kala yaptirdim neg cikmisti adete 3 gun kala tekrar yaptirdim 62 cikmisti umudunu kaybetme erken yaptirmisin :)))Az önce beta baktığım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktıama idrar testinde çok silik çıkmıştı
inşallah ya yarın testi yenileyez tabi bugün adet olmazsam. bugün olmam lazım.canım üzülme, 3 haftalık gebeliklere şüpheli diyrlarmiş, 4. 5. haftalara kadar 0-5 arasında çıkan çokmuş, en net değer 5. haftadan sonra belli oluyrmuş. sen beslenmene devam et, ilerleyen günlerde katlanarak artacaktır değerin inş. sımsıkı da tutunacaktır sana :)
kızımda 7 haftalıkken duymuştum benMerhaba arkadaşlar bende 5+2 günlük hamileyim dün doktora gittim ultrasona girdim doktor keseden emin olamadı küçük dedi kan testi yaptırdım hctp 2190 çıktı doktor gebelik var dedi ikinciye hamileyim ilk çocuğumda keseyide kalp atışında duymuştum beş haftalikken. sizler kaçıncı haftada gördünüz keseyi olumlu düşünmek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.
allah gönlüne göre versin cnmArkadaşlar mide bulantım arttı ama sanki adet olcakmış gibi his var içimde sırtımda ağrılar var ve bir kaç akşamdır uyku uyuyamıyorum normalde uyumaya bayılan birisiyimdir sizce hamile kalmış olabilirmiyim daha adetıme 3 gün var ? Ne olur cevap yazın ümitsizim
ne güzel eşinde çok istiyomuş. bnm ki gönülsüz. bnm zorumla. 1 yıldır başının etini edim. sonunda pes etti tamam dedi.valla canım sabredebilirmiyim bilmiyorum bu ayın 11 nde eşimle yıldönümüz var hamileysem eşime buyuk bir hediyem olacak hihih
bnm çıkmadı. 3 gün kala verdim. 5.224 çıktı yaCanim adetine 3 gun kala kan testi ver varsa kesin cikiyor:)
üzülme canm herşey çok güzel olacakAz önce beta baktığım adete 7 gün var, 2 nin altında çıktıama idrar testinde çok silik çıkmıştı
birazdan pregestrn baktırmaya gideceğim randevum vardı, bakalım yumurtlamışmıyım. valla moralim bozuldu, seta 2nin altında çıkıncainşallah ya yarın testi yenileyez tabi bugün adet olmazsam. bugün olmam lazım.
kızımda 7 haftalıkken duymuştum ben
allah gönlüne göre versin cnm
ne güzel eşinde çok istiyomuş. bnm ki gönülsüz. bnm zorumla. 1 yıldır başının etini edim. sonunda pes etti tamam dedi.
bnm çıkmadı. 3 gün kala verdim. 5.224 çıktı ya
üzülme canm herşey çok güzel olacak
offffffffffffffffff psikolojimiz bozuldubirazdan pregestrn baktırmaya gideceğim randevum vardı, bakalım yumurtlamışmıyım. valla moralim bozuldu, seta 2nin altında çıkınca
canım sen yaptırdın mı tahlilolur canım hemen yazarım zaten dayanamam ki
Aslında benim eşim de öyleydi sonra bir anda tamam bende istiyorum dediinşallah ya yarın testi yenileyez tabi bugün adet olmazsam. bugün olmam lazım.
kızımda 7 haftalıkken duymuştum ben
allah gönlüne göre versin cnm
ne güzel eşinde çok istiyomuş. bnm ki gönülsüz. bnm zorumla. 1 yıldır başının etini edim. sonunda pes etti tamam dedi.
bnm çıkmadı. 3 gün kala verdim. 5.224 çıktı ya
üzülme canm herşey çok güzel olacak
Yok ya korkuyorum ya negativ çıkarsa diecanım sen yaptırdın mı tahlil
hımm ama 3 gün kala kesin cıkıyomuş kandaYok ya korkuyorum ya negativ çıkarsa die
Yani bu gün yapsam çıkıyorhımm ama 3 gün kala kesin cıkıyomuş kanda
evet yaptır bence hem sende rahatlamış olursunYani bu gün yapsam çıkıyor
benimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktıYani bu gün yapsam çıkıyor
Gelevet yaptır bence hem sende rahatlamış olursun
GeLdİm canım şimdi kan verdimbenimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı