Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler cnm. hamilesin:)))))Merhaba arkadaslar bi sorum olacakti benm sat 30 ocak 30 gunde bir adet goruyorum yani yarin adet gormem lazim benim cuma gunu kasigim ve belimin agrisindan suphelenerek kan tahlili yaptirdim sonuc 56 cikti 2 gun sonra tekrar yaptiracam simdi hamilemiyim acaba cok merak ediyorum
hoşgeldin cnmYarın beklenen adet tarihim umarım olmam☺ ve eğer hamileysem ki inşallah doğum 8 kasım çıkıyor hesaplamalara göre kasım anneleri gurubuna katılabilmem dileğiyle☺
tebrikler cnm. hamilesin:)))))
,inşallah canm. aynı durumdayız.Sağol canım teşekkür ederim.. Yarın bi daha kan tahlili yaptıracam bugün adet görmem lazımdı olmadım inşallahta olmam artık :)
tahlil sonucun kaç çıkmıştıki hamile değilsin dedi. benm bugn 5.24 çıktı daherkese merhaba 2014 kasım annesi olacaktım ama ekim annesi oldum çok heyecanlı ve mükemmel bir sürece başladınız. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bi şey paylaşmak istedim henüz hamile olduğunu öğrenemeyenler için. benim adet günüme 2 gün kala kan testi yapmıştık röntgen çekilmem lazımdı ve çıkmadı kesinlikle hamile değilsin demişti doktorum ama hamileymişim. İnşallah hepiniz sorunsuzca atlatırsınız tüm süreci.
cnm benm adete 2 gün vardı. şüpeli gebelik dedi. moralim bozuldukızlar şoktayım, gebelik testi yaptım çok silik bir iz çıktı, ya daha ovulasyn günümün 7. gunu adete de 7-9 gun var, birkaç gun bekleyip kandan mı baktırsam ki
Hakkina hayirlisi olsun canim insallah hamissindir bende yarin sabah yaptiracam bakalim ne cikacakbugün dayanamayıp kan tahlili verdim. sonuç 5.24. şüpheli gebelik dedi. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.
tahlil 0 çıkmıştı, adet tarihim 7 gün gecikince 400lü bi değer çıkmıştı o zaman bana da şüpheli demişti şimdiden canını sıkma. bu değerin 2 günde bir katlanması gerekiyor ona göre kesin bi gebelikten bahsediyorlar, sonra kese görme sonra kalp atışını duyma evreleri var. biraz stresli oluyor ama sonrası çok güzel. eğer bebişin yerine yerleşmişse 1 haftaya kadar kesin bir şey söyler doktorun. bak bana yok denilen gebelik bitti ve oğlum 4,5 aylık oldu bile. kafanıza takılan herhangi bir şey olursa bana da 2014 kasım annelerine de yazabilirsiniz. herkes seve seve cevaplar, bazen sizin topiği de okuyoruz sizin heyecenlarla geçen yılki bizim heyecanları hatırlıyoruz. Allah isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin.,inşallah canm. aynı durumdayız.
tahlil sonucun kaç çıkmıştıki hamile değilsin dedi. benm bugn 5.24 çıktı da
cnm benm adete 2 gün vardı. şüpeli gebelik dedi. moralim bozuldu
Cnm bnde ovulasyonun 7. Gunu yaptirmistim neg cikti 1 hafta snr idrar testinde silik bir cizgi gordum ayni gun bhcg ölçtürdum 62 cikti bnce 1 kac gun bekle neg gorunce cok uzuluyor insan.kızlar şoktayım, gebelik testi yaptım çok silik bir iz çıktı, ya daha ovulasyn günümün 7. gunu adete de 7-9 gun var, birkaç gun bekleyip kandan mı baktırsam ki
Benim bugündü adet günüm olmadım benimde 2 gün kala senin gibi çok ağrım oldu 1 gün kala ağrım biraz hafifledi bugün dahada rahattım sadece ayakta kalınca uzun süre kasığım çok ağrıyor inşallah adet olmayız☺kızlar adetine 2 gün kaldı. çok fena kasıklarım ağrıyo. ya hasta olacam ya da çocuk yerleşiyo. başka bi ihtimal daha var. kafaya çok takınca bedenim bana oyun oynuyo( gece yarım saate bi uyandım. namazdan sonra ağrısına uyuyamadım. her an adet olacak gibiyim. çok fenayım.
insallah cnm ya perşembeye kadar nasıl dayanacam. tabi o zamana kadar haasta olmazsamHakkina hayirlisi olsun canim insallah hamissindir bende yarin sabah yaptiracam bakalim ne cikacak
tecrübelerini paylaştığın için teşekkür eder,im. kafsamda deli sorulartahlil 0 çıkmıştı, adet tarihim 7 gün gecikince 400lü bi değer çıkmıştı o zaman bana da şüpheli demişti şimdiden canını sıkma. bu değerin 2 günde bir katlanması gerekiyor ona göre kesin bi gebelikten bahsediyorlar, sonra kese görme sonra kalp atışını duyma evreleri var. biraz stresli oluyor ama sonrası çok güzel. eğer bebişin yerine yerleşmişse 1 haftaya kadar kesin bir şey söyler doktorun. bak bana yok denilen gebelik bitti ve oğlum 4,5 aylık oldu bile. kafanıza takılan herhangi bir şey olursa bana da 2014 kasım annelerine de yazabilirsiniz. herkes seve seve cevaplar, bazen sizin topiği de okuyoruz sizin heyecenlarla geçen yılki bizim heyecanları hatırlıyoruz. Allah isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin.
gece de agrım vardı ama hafifti. şimdi sağ göğsümde topak var gibi. ağrıyo. normalde ağrımazBenim bugündü adet günüm olmadım benimde 2 gün kala senin gibi çok ağrım oldu 1 gün kala ağrım biraz hafifledi bugün dahada rahattım sadece ayakta kalınca uzun süre kasığım çok ağrıyor inşallah adet olmayız☺
Aynen ovulasyndan tam 1 hafta sonra idrarda çooook silik çıktı dun, test yapmayacaktım fakat aniden karnımda adet sancısı gibi bir his ateş basması mide bulantısı oldu, ondan sonra test yaptım, zaten 5 hafta dolmadan beta hcg çok yüksek olmuyrmuş, adet tarihimi baz alırsak yarın 3 hafta dolacak. biraz aceleciyiz galiba bizler :)Cnm bnde ovulasyonun 7. Gunu yaptirmistim neg cikti 1 hafta snr idrar testinde silik bir cizgi gordum ayni gun bhcg ölçtürdum 62 cikti bnce 1 kac gun bekle neg gorunce cok uzuluyor insan.
canım üzülme, 3 haftalık gebeliklere şüpheli diyrlarmiş, 4. 5. haftalara kadar 0-5 arasında çıkan çokmuş, en net değer 5. haftadan sonra belli oluyrmuş. sen beslenmene devam et, ilerleyen günlerde katlanarak artacaktır değerin inş. sımsıkı da tutunacaktır sana :),inşallah canm. aynı durumdayız.
tahlil sonucun kaç çıkmıştıki hamile değilsin dedi. benm bugn 5.24 çıktı da
cnm benm adete 2 gün vardı. şüpeli gebelik dedi. moralim bozuldu
Canım bende senin gibi oldum kasıklarımda ve sırtımda aşırı ağrı vardı adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım acilde değerim 56 çıktı istersen sende yaptır hamişsen çıkabilir yada sabrediyorsan günün geçtikten sonra yaptırırsan daha iyi tabiArkadaşlar mide bulantım arttı ama sanki adet olcakmış gibi his var içimde sırtımda ağrılar var ve bir kaç akşamdır uyku uyuyamıyorum normalde uyumaya bayılan birisiyimdir sizce hamile kalmış olabilirmiyim daha adetıme 3 gün var ? Ne olur cevap yazın ümitsizim