- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
Canim benim gebeligim riskli bundan onve 3 dusugum var. Kayseride Mustafa Basbuğ hocama gidiyorum suan memnunum.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins.günaydın hanımlar 2015 kasım anneleri daha tam belli olmadığından diğer nkasım anneleri topikleri kadar faal değil anladığım kadarıyla..
ben hala adetime 4 gün olduğundan ötürü emin olamıyorum ama 04.03 de 18 olan hcg değerim bugün itibariyle 06.03 55.72 yükselme var ama devam edecek mi bilmiyorum kendimi kasım annesi kabul etmeli miyim bi fikrim yok..geçen sene mayıs ayında kürtaj olmuştum kalbi durmuştu bebeğin bu sebeple tedirginim açıkçası..
Insallah cnm hepimiz de sag saglim aliriz kucagimiza insAnladim canim sorunsuz gecirirsin insallah sag salim alirsin bebisini kucagina.
Gözün aydin cnm :)heeeeeyooooooooooooooooooo hamileyim çok şükür. 84çıktı sonucum. ama ultrasondan daha görünmedi. :))))) pazartessi 5 çıkmıştı bügün 84. ayyy nasıl korkuyordum hamile değilsem diyeeeeeeeee. ayyyy 4 haftalık de mi şimdi. adetim 3 gün geçmişti:)
Hayırlı olsun canım, benim de bugun beta hcg 11,5 çıktı. Pazartesi günü tekrar baktircam, inşallah benimki de yükselir...heeeeeyooooooooooooooooooo hamileyim çok şükür. 84çıktı sonucum. ama ultrasondan daha görünmedi. :))))) pazartessi 5 çıkmıştı bügün 84. ayyy nasıl korkuyordum hamile değilsem diyeeeeeeeee. ayyyy 4 haftalık de mi şimdi. adetim 3 gün geçmişti:)
Canim senin de simdiden gozun aydin buyuk iht. Hamilesin :))Hayırlı olsun canım, benim de bugun beta hcg 11,5 çıktı. Pazartesi günü tekrar baktircam, inşallah benimki de yükselir...
Gözün aydin cnm :)
çok teşekkürler kızlar. hala inanamıyorum. bi de kese görünseydi.Hayırlı olsun
ayyy ne güzel hamilesin canm.Hayırlı olsun canım, benim de bugun beta hcg 11,5 çıktı. Pazartesi günü tekrar baktircam, inşallah benimki de yükselir...
Saol olumlu düşüncen için...Canim senin de simdiden gozun aydin buyuk iht. Hamilesin :))
ne zaman görünir kiEvet ya kese görünseydi
kişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi diye bir yer var oraya son adet tarihi giriyorsun :)kızlar bu hamilel,iik takvimini yapamadım. kişisel bilgilere giriyorum. ama olmuyo. doğum tarihiyle ilgili bi seçenek yok
Gözün aydin canim hayırlı olsunheeeeeyooooooooooooooooooo hamileyim çok şükür. 84çıktı sonucum. ama ultrasondan daha görünmedi. :))))) pazartessi 5 çıkmıştı bügün 84. ayyy nasıl korkuyordum hamile değilsem diyeeeeeeeee. ayyyy 4 haftalık de mi şimdi. adetim 3 gün geçmişti:)
teşekkürler cnm bir kez daha deneyecemkişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi diye bir yer var oraya son adet tarihi giriyorsun :)
Gözün aydin canim hayırlı olsun
ohhhhh ne güzelmerhaba bende artık kasım annesi olmaya adayım inşallah sağlıklı bir şekilde giderse tabi herşey. korkuyorum açıkcası adetim 3 gün geçmişti hcg değerim 2132 cıktı salı günü keseyide vajinal ultrasyonda gördük çok şükür
üzme cnm kendini. bundada bi hayır vardır de. rabbim hayırl ı evlatlar nasip etsinRüya bitti, adet oldum