2015 kasım anneleri paylaşım alanı

Merhaba hanimlar bende bugun gebe oldugumu ogrendim henuz doktora gitmedim son adet tarihim 3 subat idi beklenen dogum tarihi 10 kasim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Bu arada ikinci gebeligim ilk bebegim kiz 24 mayis 2012 dogumlu.

Aslında benim eşim de öyleydi sonra bir anda tamam bende istiyorum dedi
inşallah cnm ya
benimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı
benm adet dün dü evde kendim test yaptım. tek çizgi çıktı. bugün gidebilirsem kan vermeye gidecem.
Bu ay da olmadı

Merhaba hanimlar bende bugun gebe oldugumu ogrendim henuz doktora gitmedim son adet tarihim 3 subat idi beklenen dogum tarihi 10 kasim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Bu arada ikinci gebeligim ilk bebegim kiz 24 mayis 2012 dogumlu.
ayy aynıyız. benm kızda 2012 mayıs . mayıs annelerini yakından takip etmiştim bi süre

birazdan pregestrn baktırmaya gideceğim randevum vardı, bakalım yumurtlamışmıyım. valla moralim bozuldu, seta 2nin altında çıkınca :KK43:
progestron normal çıktı yumurtam çatlamış ama döllenme yok :KK43: doktor eşinnin sperm tahlilini görüp ona göre klomen baslayacagım dedı :KK43:

inşallah cnm ya

benm adet dün dü evde kendim test yaptım. tek çizgi çıktı. bugün gidebilirsem kan vermeye gidecem.

ayy aynıyız. benm kızda 2012 mayıs . mayıs annelerini yakından takip etmiştim bi süre

Aynen canim bende haziran annelerinde bayag faaldim dogumdan bir sure sonra tatsiz paylasimlar oldu biraktim topigi. İnsallah burda guzel paylasimlarda bulunur doguma kadar ve dogum sonrasi heyecanlarimizi paylasiriz.

pazartesi fırsat bulursam kan testi için sağlık ocağına giderim. özel hastane için illa kadın doğumcuya mı gitmek lazım. off bu konularda çok bilgisizim. kızımı evlamdikten 1 ay sonra hamile kalmışım. hiç beklemiyodum.şok oldum resmen. o yüzden ne zaman nerede yapılır bilmiyorum. bu ay ikinci çocuk düşündk..
Özel hastaneye giderseniz hemen kan testi yaptirabilirsiniz

günaydın hanımlar 2015 kasım anneleri daha tam belli olmadığından diğer nkasım anneleri topikleri kadar faal değil anladığım kadarıyla..
ben hala adetime 4 gün olduğundan ötürü emin olamıyorum ama 04.03 de 18 olan hcg değerim bugün itibariyle 06.03 55.72 yükselme var ama devam edecek mi bilmiyorum kendimi kasım annesi kabul etmeli miyim bi fikrim yok..geçen sene mayıs ayında kürtaj olmuştum kalbi durmuştu bebeğin bu sebeple tedirginim açıkçası..

X