- 23 Ocak 2015
- 39
- 11
- 33
İnşallah benim de çıkarbenimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim de çıkarbenimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı
Bu ay da olmadıbenimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı
üzülme canım daha cok yeni başlamışsınız inşallah önümüzdeki aya olur bak hem rahatladın en azından varmı yokmu diye stresini bi an önce üstünden at stresten dolayıda olmuyor biliyorsunBu ay da olmadı
Tebrik ederim cnm :))Merhaba hanimlar bende bugun gebe oldugumu ogrendim henuz doktora gitmedim son adet tarihim 3 subat idi beklenen dogum tarihi 10 kasim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Bu arada ikinci gebeligim ilk bebegim kiz 24 mayis 2012 dogumlu.
Tebrik ederim cnm :))
inşallah cnm yaAslında benim eşim de öyleydi sonra bir anda tamam bende istiyorum dedi
benm adet dün dü evde kendim test yaptım. tek çizgi çıktı. bugün gidebilirsem kan vermeye gidecem.benimde 3 gün kala yaptırdım 56 cıkmıştı dün bi daha yaptırdım 430 çıktı
Bu ay da olmadı
ayy aynıyız. benm kızda 2012 mayıs . mayıs annelerini yakından takip etmiştim bi süreMerhaba hanimlar bende bugun gebe oldugumu ogrendim henuz doktora gitmedim son adet tarihim 3 subat idi beklenen dogum tarihi 10 kasim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Bu arada ikinci gebeligim ilk bebegim kiz 24 mayis 2012 dogumlu.
inşallah cnm ya
benm adet dün dü evde kendim test yaptım. tek çizgi çıktı. bugün gidebilirsem kan vermeye gidecem.
Canım benmde evde idrar testi yapmıştım çıkmamıştı kan tahlihi yaptır sen...
progestron normal çıktı yumurtam çatlamış ama döllenme yok doktor eşinnin sperm tahlilini görüp ona göre klomen baslayacagım dedıbirazdan pregestrn baktırmaya gideceğim randevum vardı, bakalım yumurtlamışmıyım. valla moralim bozuldu, seta 2nin altında çıkınca
inşallah cnm ya
benm adet dün dü evde kendim test yaptım. tek çizgi çıktı. bugün gidebilirsem kan vermeye gidecem.
ayy aynıyız. benm kızda 2012 mayıs . mayıs annelerini yakından takip etmiştim bi süre
bazen oluyo öyle tatsızlıklar. bizim topikten uzak olsunAynen canim bende haziran annelerinde bayag faaldim dogumdan bir sure sonra tatsiz paylasimlar oldu biraktim topigi. İnsallah burda guzel paylasimlarda bulunur doguma kadar ve dogum sonrasi heyecanlarimizi paylasiriz.
bugün kan vermeye gittim doktor yapmadı pazrtesi gel daha kesin olur dedi. gıcık yaaaBende evde idrar testi yapmıştım negatif cıktımıştı canm sen kan tahlili de ver
Evet canim pazartesi kalp atisini duymak icin tekrar gidecem? Sen gittin mi?Tesekkurler canim, sen doktor kontrolune gittin mi?
Özel hastaneye giderseniz hemen kan testi yaptirabilirsinizpazartesi fırsat bulursam kan testi için sağlık ocağına giderim. özel hastane için illa kadın doğumcuya mı gitmek lazım. off bu konularda çok bilgisizim. kızımı evlamdikten 1 ay sonra hamile kalmışım. hiç beklemiyodum.şok oldum resmen. o yüzden ne zaman nerede yapılır bilmiyorum. bu ay ikinci çocuk düşündk..
cnm çalıştığım için çok vaktım yok. gecerken sağlık ocagına uğradım orada sıra felan yok :) artık cumartesı giderim kendi doğum yaptığım doktoraÖzel hastaneye giderseniz hemen kan testi yaptirabilirsiniz
bugün kan vermeye gittim doktor yapmadı pazrtesi gel daha kesin olur dedi. gıcık yaaa
Evet canim pazartesi kalp atisini duymak icin tekrar gidecem? Sen gittin mi?
Canim benim gebeligim riskli bundan onve 3 dusugum var. Kayseride Mustafa Basbuğ hocama gidiyorum suan memnunum.Ben gitmedim canim haftaya gitmeyi planliyorum hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Memnun musun?