2015 kasım anneleri paylaşım alanı

hadi inşallah. 1 hafta sonra heyoooooooo. sen ne zaman test yapacn
canım ben im yumurtam 22-23 şubat pazar ptsi çatladı o günler ilişki oldu11.-12. gun. geçen ay 14. gun diye geç kalmıştım ovulsyn hesaplyıcısı yüzünden. ben 9-10 mart gibi adet zamanım, 5 martta kandan baktırcam,merakla bekliyrm :) diyelim 11inde hemen döllendi, en erken 5 günde rahme geçer. rahme geçtikten sonra beta hcg salgılanıyor, idrarda 2-3 gun geç çıkar. en güzeli kanda baktırmak, hatta bu ay adet olduğumda adetim bitince garanti olsun diye adet sonunda da kan tahlili yaptırmıştım. insan kabullenemiyor

pazartesi fırsat bulursam kan testi için sağlık ocağına giderim. özel hastane için illa kadın doğumcuya mı gitmek lazım. off bu konularda çok bilgisizim. kızımı evlamdikten 1 ay sonra hamile kalmışım. hiç beklemiyodum.şok oldum resmen. o yüzden ne zaman nerede yapılır bilmiyorum. bu ay ikinci çocuk düşündk..

günaydın kızlar. 7 haftadır diyetteyim. 7 kilo gitti. çıtır bi hamilelik geçsın istiyorum. bi taraftanda verdiğim kilolar geri gelecek ya tırsıyorum. 60.8 geldim sabah. 68 le başlamıştım diyete. bakalım bunda kaç kilo alırım. kızımda 20 kilo almıştım. 78 le doğuma girmiştim. ahhh ahhh o zamnlar 58 kilo idim.

günaydınlar, çıtır bir hamilelik yaşamak için, 10-15 yıl sonra kemiklerinizin vitaminsiz mineralsiz kalma ihtimali oluşabilir, bu da daha erken kemik erimesi vs. oluşabilir. çünkü hamilelik bi kadından çok şeyi alıp götürüyor. dış görünüşünüzü şu anda 1. planda tutmamanız gerekiyor.

Arkadaslar gunaydin
Gecen sene bizde bu zaalar heyecanli bekleyisteyfik
Umarim hersey gonlunuzce olur
Sorunuz olursa
2014 kasim anneleri konusuna bekleriz

merhaba hanımlar hayırlı olsun hepinize.ben 2011 eylül annesiyim ekimden bu yana ikinci bebeği düşünüyoruz ama nasip olmadı bi defa kimyasal gebelik oldu sadece belki bu ay kısmet olur ve bende kasım annesi olurum hayırlısı..

Arkadaslar gunaydin
Gecen sene bizde bu zaalar heyecanli bekleyisteyfik
Umarim hersey gonlunuzce olur
Sorunuz olursa
2014 kasim anneleri konusuna bekleriz
merhabalar ve çok zteşekkürler :) gebeliğininzn ilk 3ayında dr ne ilaçlar verdi, neler yapmanizn tavsiye etti acaba

merhabalar ve çok zteşekkürler :) gebeliğininzn ilk 3ayında dr ne ilaçlar verdi, neler yapmanizn tavsiye etti acaba
Rica ederim ne demek:)
İlk uc ay sadece folik asit kullaniliyor
Ben tiroit hastasi oldugum icin dgerlerim yukseldi ve o ilacimin dozu artti sadece
Saglikli yiyecekler tuketmek iyi tabiki
Hamur isi ve kizartmalar tuketmrmek lazim
Protein agitlikli beslenmek lazim
Benim midem
Cok bulandigi icin yemek yiyemedim
Peynir domates yiyebildim 4,5 ay
Dr ilk uc ay senden beslenmiyor endise etme dedi
:)

bilgilendrdiğiniz için çok teşekkür ederim, bende alerji ve astım hastasıyım, hayrlısıyla inşallah bende anne olurum :)ovulsyn gunumu 5 gun geçti, haftaya çarşamba dr randvum var, kanda beta hcg baktırıcam :)

Seninle yumurtlama gunumu ayniymis :)
Ben 9 martta sabah yaptigim idrar testinde gordum cift cizgiyi
Yuce rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah :)

Seninle yumurtlama gunumu ayniymis :)
Ben 9 martta sabah yaptigim idrar testinde gordum cift cizgiyi
Yuce rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah :)
Gercekten miiii cok sevindim :) bana da doktor 9unu bekle dedi ayyyyyyyyyy canım inşaallah yaa hayırlısı olsun hakkımda , 4 mart 21. Gunum adetimin' pregstrn bakalim dedi doktor beta Hg için erken' 9 bekleyelim dedi,bende inşallah 9unda hamilelik haberim veririm :) nolur hayr duaların benimle olsun :)

Guzel haberlerini aliriz insaaaallah

cnm zaten diyetisyenle veriyorum sağlıklı bi diyet.

kızlar adetime 4 gün kaldı. bugun çok fazla akıntım geldı. çok fazla. su gibi. bi anlamı var mı acaba

Merhaba arkadaslar bi sorum olacakti benm sat 30 ocak 30 gunde bir adet goruyorum yani yarin adet gormem lazim benim cuma gunu kasigim ve belimin agrisindan suphelenerek kan tahlili yaptirdim sonuc 56 cikti 2 gun sonra tekrar yaptiracam simdi hamilemiyim acaba cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…