- 27 Mart 2015
- 29
- 10
- 40
Geçmiş olsun ben de çok dikkat ediyorum faranjitim bi başlarsa çok kötüBu ikinci dr.a gidisimiz kalp sesini duyduk minisimin bugun..cok mutlu olduk.ben uc haftadir faranjitim cok zor gunler geciriyorum kizimda hasta iki haftadir..baba haric hrpimiz dr. A gorunmus olduk..ALlah sagliktan ayirmasin herkesi
bende bulantı çekiyorum bi kilo vermişim bu hafta. ilaçlarda kar etmedi. bugün bulantı için vucut akapunturu yaptırdım. 15 e yakın iğne batırdı doktor. yarım saat durdu sonra çıkardı. daha iyiyim. 1 kez çıkardım . normalde 7-8 kez çıkarıyordum. inşallah faydasını görürüm çünkü çok pahalı. iki günde bir yapılacak 40 tl den. 3 ay önce zayıflamak için gitmiş 8 kilo vermiştim. dedim ki kesin bulantıyada okur. aradım. olur ama çok etkili sonuç vermeyebilir. hamileli,k bulantısı zordur. vucut cevap vermeyebilir dedi.Bulantidan cok fenayim.uc kilo verdim ustune faranjitte eklendi. .bitkin dustum
bende bulantı çekiyorum bi kilo vermişim bu hafta. ilaçlarda kar etmedi. bugün bulantı için vucut akapunturu yaptırdım. 15 e yakın iğne batırdı doktor. yarım saat durdu sonra çıkardı. daha iyiyim. 1 kez çıkardım . normalde 7-8 kez çıkarıyordum. inşallah faydasını görürüm çünkü çok pahalı. iki günde bir yapılacak 40 tl den. 3 ay önce zayıflamak için gitmiş 8 kilo vermiştim. dedim ki kesin bulantıyada okur. aradım. olur ama çok etkili sonuç vermeyebilir. hamileli,k bulantısı zordur. vucut cevap vermeyebilir dedi.çok zor durumdayım ya. okulda çocuklar bile kokuyo. tahtada yazı yazarken kalemin mürekkebi kokuyo. en kötüsüde öğretmenler tuvaleti iğrenç. orası bile midemi bulandırıyo. oraya kusmak zorunda olmak bile midemi bulandırıyo. offffffffffffffff
Gözün aydın canım bende haftaya gidecem doktora bakalım hayırlısı .. Cinsiyeti için dr un bir tahminde bulundu mu ?bugün minik müzicemi gördüm. doktora gidip rapor aldımda. bu hafta dinleneyim diye. kafası kolları şekillenmeye başlamış:) hersey yolunda gidiyomuş. bulantılar düne göre bugün daha az. öyle olunca doya doya yemek yedim. ohhh nasılda özlemişim. resmen zafiyet geçirecem. bugün ilk dafa mutfaga girip fırına poşette tavuk attım. şimdi pişmeye başladı kokusu midemi bulandırmaya başladıdedim ki kocaya süpris olsun. yazık işten gelip yemek yapıyodu. bugünlerde gececek.
canım çok teşekürler. yok sormadım cinsiyeti erken diye. 9+5 günlük şimdi:)Gözün aydın canım bende haftaya gidecem doktora bakalım hayırlısı .. Cinsiyeti için dr un bir tahminde bulundu mu ?
hayırlı olsun canmmerhaba kızlar. cok sukur ben de aranıza katıldım. muhtemel tarıhımle kasım sonu oldugundan belkı aralık'a sarkabılır dıye dusunuyorum. hepımız hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alırız ınsallah. hamıle olmak ısteyen kardeslerımıze de Allah hayırlısıyla hamıle kalmayı nasıp etsın ınsallah.
Günaydın canım ben sürekli kusuyorum artık ilaçta kullanıyorum ama hiç faydası yok bu gidişle yine hastaneye yatıracaklargunaydın kızlar bulantıya uyandım hemen bi lokma ekmek arası peynır yedim. bakalım hayırlısı
Eksisi tatlisi hic belli olmuyo cnm..herkeste degisiyo cinsiyet..kimi diyoki etten tiksinirsen kiz caydan tiksinirsen erkek..ama bazisinda tutmuyo yani..bende 12 haftalikken doktor kontrolum var.ense kalinligi ve ikili test yapilacak dedi doktorum..bende merakla cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama biliyorum erken dahacanım nasıl turşu ekmek istedi. bayagı yedim. çok pişmanım:) herhalde bu da kız olacak. dun de yarım kilo çağla yedim 1 gun boyunca. limon yiyorum devamlı
canım çok teşekürler. yok sormadım cinsiyeti erken diye. 9+5 günlük şimdi:)
hayırlı olsun canm[
bende 12 haftalik oldum bulanti ve kusmalar beni hayattan bezdirdi.ne zaman gececek dayanamiyorum.benimde pazartesi randevum var olcum icin insallah hersey yolunda gider.benimde dogum 1 kasim dediler hayirlisi bakalim.bende cagla erik cok yiyorum tatlida yiyorum anlamadim kiz mi erkek mi acaba caydan ben sogudum bu bulanti yuzunden bir kizim birde oglum var bu ucuncu olacak allahim izin verirse.bununda cinsiyetini merak ediyorum