- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
Anladim cnm.cok teşekürlerBnm geçen hafta sat à göre 7. Hafta bitmişti ama 5+2 dedi kese ye göre böle dedi dün 6+2 oldu diye gittim bebeğe göre 7+2 belirledi ultrason yani bebeğin gelişimine göre adet gününe uyum sağlar yakında dedi
hayırlı olsun canımmmmmselam sat 23 şubat bu sabah çift çizgiyi gördüm..2. hamileliğim 11.11.2011 doğumlu oğlum var..yarın kanda beta hcg ye baktıracam.
Off aynı dertten muzdaribimselam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım. 8+1 hamileyim mide bulantım çok fena durumda çalışırken çok zor. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip eder evlatlarımızı inşallah.
Geçmiş olsun cnmm Hangi ilacı yazmış doktor bulantı içindün evde okulda o kadar kustum ki akşam serum takıldı. ama benm kız küçük olunca onu götürmek istemedik. hastane pis yer serum uzun sürüyo diye . eşimle kızı evde bıraaktım. tek başıma gidip geldimserum o kadar uyku yaptı ki arabayı zor kullandım. eve gelince hemen yatıp uyudum. doktor bulantı ilacı yazmış. ben eve gelince eşim çıktı dışarı nöbetçi eczzane bulup ilaç almak için. şimdi daha iyiyim. uyanır uyanmaz ,ilaçı içtim. bugün çocukları sınav yapacam yazılının ortasında çıkamam ki lavobaya de mi:) ben uyurken bütün evi toplamış süpürmüş bulaşık yıkamış seviyorum bu adamı yaaa.
dün evde okulda o kadar kustum ki akşam serum takıldı. ama benm kız küçük olunca onu götürmek istemedik. hastane pis yer serum uzun sürüyo diye . eşimle kızı evde bıraaktım. tek başıma gidip geldimserum o kadar uyku yaptı ki arabayı zor kullandım. eve gelince hemen yatıp uyudum. doktor bulantı ilacı yazmış. ben eve gelince eşim çıktı dışarı nöbetçi eczzane bulup ilaç almak için. şimdi daha iyiyim. uyanır uyanmaz ,ilaçı içtim. bugün çocukları sınav yapacam yazılının ortasında çıkamam ki lavobaya de mi:) ben uyurken bütün evi toplamış süpürmüş bulaşık yıkamış seviyorum bu adamı yaaa.
dramamine diye bi ilaç. dün sabah aç karna içtim. öğle 2 ye kadar kusmadım ama bulantı ve uyku hali yaptı. ilacın etkisi geçince akşama kadar 4 kez çıkardımGeçmiş olsun cnmm Hangi ilacı yazmış doktor bulantı için
çok geçmişş olsun cnm. keşke izin alabililsen çalışmaya devam anladığım kadarıyla.. ben öğretmenim 3 saat falan okula gidiyorum o bile mahvediyobiz şanslıyız canım galiba :) sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin onları . benim eşimde düşük tehlikesi olduğundan beri bulaşık çamaşır süpürge ne varsa yapıyor vallahi. ben işten gelip yatıyorum.
canm geç döllenme olabilir. o hesaplamalar adetin ilk gününe göre yapılıyo ya. mesela ilk hamileliğimde 5 haftalıkken 7000lerde çıkan kan değerim bu hamilelikte 6 haftalıkken 3000 çıktı. demekki bu daha geç döllendi dedim kendi kendime.arkadaşlar merhaba bende bugün üyer oldum ve ilk işim başlık açmak oldu ancak hala tedirginim net cevap alamadımburdan anne adaylarına sormak isterim... ben 7+1 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 6mm çıktı doktor bişey demedi ama ben eve gelip nette şöyle bi dolanınca her yerde en az 1.5 cm oluyor bu zamanlarda yazıyor ve arada dağlar kadar fark var sizce endişelenmelimiyim
Saol canım inş öyledircanm geç döllenme olabilir. o hesaplamalar adetin ilk gününe göre yapılıyo ya. mesela ilk hamileliğimde 5 haftalıkken 7000lerde çıkan kan değerim bu hamilelikte 6 haftalıkken 3000 çıktı. demekki bu daha geç döllendi dedim kendi kendime.
Çok şükür ne kadar güzel ben de 8 Nisan'da duyacağım inşallahdün kuzumun kalp atışını duydum:))) çok mutluyum. hiç bi sıkıntı yokmuş.
Folik asit kullanıyor musunuz ben folıc ıot kullanıyorum yeni çıkmış bu