2015 kasım anneleri paylaşım alanı

gunnaydın kızlar ben daha gitmedim doktora kese görmeye bile.herhalde cinsiyeti öğrenmeye giderim:) haftaya salı gidecem artık. bulantılar basladı. zor güç kahvaltı yaptım birazdan okula gidecem. öğrenciler kokuyo ya içim bulanıyo. bi de nöbetçiyim bugün. okul çıkışı bi arkadaşıma gidecem. 1 saat sonra sezeryana girecek ikinci kızı geliyo. darısı bize. 7. haftadayım daha kilo almadım sizde durumlar nasıl

selam sat 23 şubat bu sabah çift çizgiyi gördüm..2. hamileliğim 11.11.2011 doğumlu oğlum var..yarın kanda beta hcg ye baktıracam.

selam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım. 8+1 hamileyim mide bulantım çok fena durumda çalışırken çok zor. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip eder evlatlarımızı inşallah.

merhaba kızlar, ben de kasım annesi olacağım inşallah, bugün kalp atışı duydum 6+3 günlüğüz, henüz herhangi bir belirtim yok, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin, hepimizin kucağını doldursun inşallah,

dün evde okulda o kadar kustum ki akşam serum takıldı. ama benm kız küçük olunca onu götürmek istemedik. hastane pis yer serum uzun sürüyo diye . eşimle kızı evde bıraaktım. tek başıma gidip geldim serum o kadar uyku yaptı ki arabayı zor kullandım. eve gelince hemen yatıp uyudum. doktor bulantı ilacı yazmış. ben eve gelince eşim çıktı dışarı nöbetçi eczzane bulup ilaç almak için. şimdi daha iyiyim. uyanır uyanmaz ,ilaçı içtim. bugün çocukları sınav yapacam yazılının ortasında çıkamam ki lavobaya de mi:) ben uyurken bütün evi toplamış süpürmüş bulaşık yıkamış seviyorum bu adamı yaaa.

Geçmiş olsun cnmm Hangi ilacı yazmış doktor bulantı için

biz şanslıyız canım galiba :) sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin onları . benim eşimde düşük tehlikesi olduğundan beri bulaşık çamaşır süpürge ne varsa yapıyor vallahi. ben işten gelip yatıyorum.

4 hafta 6 günlük şuan için çok şükür bulantı iştahsızlık yok inşallah ta böyle devam eder 8 Nisan'da kalp atışlarını dinleyeceğim inşallah her şey yolundadır

arkadaşlar merhaba bende bugün üyer oldum ve ilk işim başlık açmak oldu ancak hala tedirginim net cevap alamadım burdan anne adaylarına sormak isterim... ben 7+1 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 6mm çıktı doktor bişey demedi ama ben eve gelip nette şöyle bi dolanınca her yerde en az 1.5 cm oluyor bu zamanlarda yazıyor ve arada dağlar kadar fark var sizce endişelenmelimiyim

Geçmiş olsun cnmm Hangi ilacı yazmış doktor bulantı için
dramamine diye bi ilaç. dün sabah aç karna içtim. öğle 2 ye kadar kusmadım ama bulantı ve uyku hali yaptı. ilacın etkisi geçince akşama kadar 4 kez çıkardım sabah gene içtim. 5 dakika sonra gene çıkardım. eşime kahvaltı hazırlıyodum. patates içimi bulandırdı. dedim balkonu aç. yedikten sonra kalanı çöpe at:)

çok geçmişş olsun cnm. keşke izin alabililsen çalışmaya devam anladığım kadarıyla.. ben öğretmenim 3 saat falan okula gidiyorum o bile mahvediyo

canm geç döllenme olabilir. o hesaplamalar adetin ilk gününe göre yapılıyo ya. mesela ilk hamileliğimde 5 haftalıkken 7000lerde çıkan kan değerim bu hamilelikte 6 haftalıkken 3000 çıktı. demekki bu daha geç döllendi dedim kendi kendime.

Saol canım inş öyledir

Bu ikinci dr.a gidisimiz kalp sesini duyduk minisimin bugun..cok mutlu olduk.ben uc haftadir faranjitim cok zor gunler geciriyorum kizimda hasta iki haftadir..baba haric hrpimiz dr. A gorunmus olduk..ALlah sagliktan ayirmasin herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…