-
- Konu Sahibi egenin_annesi
ay çok teşekkür ederim:)
önceden şifa hastanesindeydim ama bırakmak zorunda kaldım ve melek hanıma başladım.sadece bir kez muayeneye gittim ve genel olarak memnun kaldım.ama hastane hakkında hiçbir bilgim yok.siz herhangi bi sorun yaşadınız mı doğum sırasında acaba?
bir de oda süslemesi ya da fotografçı gibi hizmetleri var mı hastanenin onu öğrenemedim tam olarak
Zaten önemli olan doktor hemşire ve ebelerin işini iyi ypması diye düşünüyorum diğer hizmetler aslnda cok da önemli değil.halledilebilecek şeyler onlar.peki refakatçi konusunda bi sıkıntı oluyo mu.sadece 1 kişi mi kaldı yanınızda.bazı hastaneler 2. Kalan kişiye ek ücret alıyormus.Açıkçası hastane benim pek hoşuma gitmiyodu. Biraz lakayt ve düzensiz buluyorum. Ama doğum ve tedavi sürecini aksatacak bi problem de yok bence. Ben bi problem yaşamadım. Ebe de doktor da çok iyiydi ve ikisine özellikle minnettarım. Karnımda kakasını yapmış olan kızım çok şükür yutmadan kurtuldu. Yenidoğan yoğun bakımı filan da var. Ama oda süsleme fotoğraf gibi hizmetleri yok.
Zaten önemli olan doktor hemşire ve ebelerin işini iyi ypması diye düşünüyorum diğer hizmetler aslnda cok da önemli değil.halledilebilecek şeyler onlar.peki refakatçi konusunda bi sıkıntı oluyo mu.sadece 1 kişi mi kaldı yanınızda.bazı hastaneler 2. Kalan kişiye ek ücret alıyormus.
Bir de doğuma eşler girebiliyo mu bi bilginiz var mı bu konuda
Refakatçiyi problem etmediler. Hem eşim hem annem kaldı. Ama tabi yemek filan tek refakatçiye göre. Eş doğuma giremiyo. Doğuma giderken son anda sormak aklıma gelmişti. Alınmıyo dediler.
Tinaztepeye gittiniz mi acaba memnun kaldiniz mi?Bende izmir deyim 19 haftalık hamileyim buca sifa hastanesine gidiyorum ama memnun değilim nisanda tınaztepe hastanesine gidicem begenirsem doğumu orda düşünüyorum...
CAnım hayırlı olsun sağlıkla büyütKızlar ben 2 mayısta egepolde epidural normal doğum yaptım çok memnunum doktorum dilek hanım dı tavsiye ederim
cnm hayırlı olsun öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gece nöbetçi doktor giriyor doğuma ben gündüz doğurduğun için kendi doktorum girdi eş giriyomu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ebeler çok ilgiliCAnım hayırlı olsun sağlıkla büyüt
Bende evime yakın olduğu için egepol Hastanesi onur Yücel bey e gidiyorum daha erken ama kendimi cesaretlendirme adına doğum yapanların yorumlarına önem veriyorum bana hastanenin sistemi konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Farzet gece oldu hangi doktor varsa o mu giriyor doğuma?
Bende şartlar uygun olursa normal istiyorum ama epidural siz düşünüyorum felç kalma durumu ıkınmayı sancıları hissedememe ve iğne ve sırta bişey yapılıyormuş bunlardan sa sancıyı tercih ederim dedim
Eş girebiliyor mu doğuma ? Çok sordum ama yaşadığın durumu anlatırsan çok sevinirim aynı hastaneye giden biri olarak..
Amin canımcnm hayırlı olsun öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gece nöbetçi doktor giriyor doğuma ben gündüz doğurduğun için kendi doktorum girdi eş giriyomu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ebeler çok ilgili
epidural büyük konfor takılırken falan hiç hissetmiyorsun ama gel gelelim ıkınamadığın için bebeğim havasız kaldı ve 6 saat kuvezde durdu yani yavrumu hemen göremedim ayrıca doğum sonrası 1 hafta ayakları feci şişti 36 numara ayakları 42 falan olmuştur ama oda geçti sancıların ağrılarını hissetmiyorsun ama olumsuzluklarıda var dediğim gibi tabi herkese aynısı olacak diye bir şey yokAmin canım
Rabbim güzel bi hamilelik süreci nasio etsin sağlıklı inşallah
Epidural için iyi şeyler okumadım ama nasıl hangi işlem yapıldı ıkınmada sıkıntı yaşamadın mı canım
Anladım canım bende bundan korkuyordum işte bilgi için teşekkür ederimepidural büyük konfor takılırken falan hiç hissetmiyorsun ama gel gelelim ıkınamadığın için bebeğim havasız kaldı ve 6 saat kuvezde durdu yani yavrumu hemen göremedim ayrıca doğum sonrası 1 hafta ayakları feci şişti 36 numara ayakları 42 falan olmuştur ama oda geçti sancıların ağrılarını hissetmiyorsun ama olumsuzluklarıda var dediğim gibi tabi herkese aynısı olacak diye bir şey yok
Cnm banada epidural yapıldı fakat doğuma yaklaşımca etkisi geçti bidaha istedim ama yapmadılar doktorum ıkınmam gerektiğini ve epidural yapamıycağını söyledi ve sorunsuz bi şekilde doğdu bebeğim yani önemli bi nokta doğuma yakın yapılmıyo epidural sancımı falan hissettim doğumda benAnladım canım bende bundan korkuyordum işte bilgi için teşekkür ederim
Bilgi için teşekkür EDERİM canım en iyisi epidural almamak galibaCnm banada epidural yapıldı fakat doğuma yaklaşımca etkisi geçti bidaha istedim ama yapmadılar doktorum ıkınmam gerektiğini ve epidural yapamıycağını söyledi ve sorunsuz bi şekilde doğdu bebeğim yani önemli bi nokta doğuma yakın yapılmıyo epidural sancımı falan hissettim doğumda ben
Sende egepolde yaptın galiba canım hangi doktor?Yinede doğum anına kadar sancısız yattım canım imkanın varsa yaptır ben bi sıkıntısını görmedim açıkcası