2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Açıkçası hastane benim pek hoşuma gitmiyodu. Biraz lakayt ve düzensiz buluyorum. Ama doğum ve tedavi sürecini aksatacak bi problem de yok bence. Ben bi problem yaşamadım. Ebe de doktor da çok iyiydi ve ikisine özellikle minnettarım. Karnımda kakasını yapmış olan kızım çok şükür yutmadan kurtuldu. Yenidoğan yoğun bakımı filan da var. Ama oda süsleme fotoğraf gibi hizmetleri yok.

Zaten önemli olan doktor hemşire ve ebelerin işini iyi ypması diye düşünüyorum diğer hizmetler aslnda cok da önemli değil.halledilebilecek şeyler onlar.peki refakatçi konusunda bi sıkıntı oluyo mu.sadece 1 kişi mi kaldı yanınızda.bazı hastaneler 2. Kalan kişiye ek ücret alıyormus.
Bir de doğuma eşler girebiliyo mu bi bilginiz var mı bu konuda

Refakatçiyi problem etmediler. Hem eşim hem annem kaldı. Ama tabi yemek filan tek refakatçiye göre. Eş doğuma giremiyo. Doğuma giderken son anda sormak aklıma gelmişti. Alınmıyo dediler.

Refakatçiyi problem etmediler. Hem eşim hem annem kaldı. Ama tabi yemek filan tek refakatçiye göre. Eş doğuma giremiyo. Doğuma giderken son anda sormak aklıma gelmişti. Alınmıyo dediler.

Anladm Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için .Allah saglık sıhhat versn bebegınız ve size :))

Reactions: _x_
Arkadaşlar selam
Konak Hayat hastanesinde doğum ve fiyati hakkinda bilgisi olan var mi?
Belki onceki sayfalarda yazilmistir sma okuyamadim vakitten

Arkadaşlar merhaba,
ben de Kars'ta yaşıyorum, ailem İzmir'de doğumu onların yanında yapacağım. Esrefpasa Hastanesi'nde Ercan Koru var. Hamilelikten önce bütün kontrollerimi o yapıyordu. Arkadaşlarımın birçoğunun doğumuna da kendisi girdi. Dünya iyisi, inanılmaz tatlı bir doktor. Şayet sezaryen olursa ben de kendisini düşünüyorum. Gece doğum almadiklari için, pek normal doğum mümkün olmuyor orada. Normal olursa da Karataş Hastanesini düşünüyorum.

Bende hala doktor bulamayanlardanim.egepol çok kalabalık devlet hastanesinde farksız diyorlar birde eskimiş sanırım. Tınaztepe ve karatas arasında kararsız kaldım . İkisine de birer kez gidip denemeye düşünüyorum.

Kızlar şu ankı dr umu değiştırmek ıstıyorum.Ali irfan güzel varmış medifemada giden var mı nasıl biri? Yardım edın lutfen

merhabalar cok methini duydugum icin 4. ayimdan beri resat bozoklara gidiyorum ancak dogum konusundaki konusmalarindan inanilmaz sogudum ve beni korkuttu sanirim sezeryana yonlendirmek icin dogumu asiri abartili ve korkunc anlatti simdi guvensizlikten oturu doktor ariyorum karatas hastanesindeki arzu hanimla normal dogum yapan var mi aranizda

Kızlar ben 2 mayısta egepolde epidural normal doğum yaptım çok memnunum doktorum dilek hanım dı tavsiye ederim
CAnım hayırlı olsun sağlıkla büyüt
Bende evime yakın olduğu için egepol Hastanesi onur Yücel bey e gidiyorum daha erken ama kendimi cesaretlendirme adına doğum yapanların yorumlarına önem veriyorum bana hastanenin sistemi konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Farzet gece oldu hangi doktor varsa o mu giriyor doğuma?
Bende şartlar uygun olursa normal istiyorum ama epidural siz düşünüyorum felç kalma durumu ıkınmayı sancıları hissedememe ve iğne ve sırta bişey yapılıyormuş bunlardan sa sancıyı tercih ederim dedim
Eş girebiliyor mu doğuma ? Çok sordum ama yaşadığın durumu anlatırsan çok sevinirim aynı hastaneye giden biri olarak..

cnm hayırlı olsun öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin gece nöbetçi doktor giriyor doğuma ben gündüz doğurduğun için kendi doktorum girdi eş giriyomu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ebeler çok ilgili

Amin canım
Rabbim güzel bi hamilelik süreci nasio etsin sağlıklı inşallah
Epidural için iyi şeyler okumadım ama nasıl hangi işlem yapıldı ıkınmada sıkıntı yaşamadın mı canım

Amin canım
Rabbim güzel bi hamilelik süreci nasio etsin sağlıklı inşallah
Epidural için iyi şeyler okumadım ama nasıl hangi işlem yapıldı ıkınmada sıkıntı yaşamadın mı canım
epidural büyük konfor takılırken falan hiç hissetmiyorsun ama gel gelelim ıkınamadığın için bebeğim havasız kaldı ve 6 saat kuvezde durdu yani yavrumu hemen göremedim ayrıca doğum sonrası 1 hafta ayakları feci şişti 36 numara ayakları 42 falan olmuştur ama oda geçti sancıların ağrılarını hissetmiyorsun ama olumsuzluklarıda var dediğim gibi tabi herkese aynısı olacak diye bir şey yok

Anladım canım bende bundan korkuyordum işte bilgi için teşekkür ederim

Anladım canım bende bundan korkuyordum işte bilgi için teşekkür ederim
Cnm banada epidural yapıldı fakat doğuma yaklaşımca etkisi geçti bidaha istedim ama yapmadılar doktorum ıkınmam gerektiğini ve epidural yapamıycağını söyledi ve sorunsuz bi şekilde doğdu bebeğim yani önemli bi nokta doğuma yakın yapılmıyo epidural sancımı falan hissettim doğumda ben

Bilgi için teşekkür EDERİM canım en iyisi epidural almamak galiba

Yinede doğum anına kadar sancısız yattım canım imkanın varsa yaptır ben bi sıkıntısını görmedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…