- Konu Sahibi egenin_annesi
Çok teşekkür ederim :) :) benimki Murat Bey sakin biri ve en önemlisi hep karından muayene ediyo bu benim için çok önemli :) fugen hanim in odasında alttan muayene koltuğu var :/ küvet ve yoğun bakımı sordum var dediler bana ama çok önemli bi şeye ve biz buna bi tedavi bulamazsak daha büyük hastanelere hemen sevk ediyoruz dediler inşAllah sorun çıkmaz İzmir e yeni taşındım ve bildiğim çok yer yok hayat in yeri de kolay geldi hem ucuz da inşAllah sorunsuz bir dogumla çıkarız ordan. Sezaryen yanlısı olmaları aslında benim işime de yarayabilir çünkü doguma yakın sınav var :) inşAllah her şey yolunda gider. Başınıza geçen düşük ve operasyon için de çok çok geçmiş olsun Rabbim evlat acısı ve yokluğu kimseye cektirmesin inşAllahyengem ve yengemin kardeşi hayat hastanesnde doğum yaptı.en son 4 ay once doğum yaptı ve cok memnun kaldı.fügen hanımın hastalarıydılar.şimdi bir tanıdıgımda onumuzdekı haftalarda doğum yapacak hastanede.yalnız bana göre eksıkleri var hastanenın küvez ve yoğun bakım servisi sıkıntısı var. allah korusun doğumdan snra eger bebekte bı problem gelişirse başka hastaneye sevk ediyorlar.bana göre bu büyük bir eksıklık.birde genelde sezeryan yanlısı bir hastane.onun dısında doktorların tavrı falan gayet iyi.
bu arada benım ıkıncı gebeliğim.ilk gebeliğimde orda fügen hanımın hastasydım.7.haftamda düşük yaptım bebek kesesıyle düşmesine ragmen orda kürtaj oldum.fügen hanım gerckten tatlı dilli ve cok iyi bı doktor.fakat 3.aydan oncekı dusuklerde kurtaj olunması gereksız bir durummus(bebek kesesıyle düştüğü durumlarda.yani parça parça düşük yapmadıgmdan).oldugum kürtaj gerçekten gereklı oldgndan mı yapldı yoksa para kazanmak ıcın mı o hala kafamda bır soru ısareti.bu yuzden ıkınci gebelıgımde hayat hastanesını tercıh etmedım.