-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Ayyy canım aminn.nasıl geçti dogumun inşallah sen de yavrun da cok ıyısınızdır opuyorum seniiiYarın sezeryana giriyorum 8 de hastahaneye gitcez Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin çoook teşekkür ederim size :) hepimiz ki kolay ve rahat geçer inşallah :) yarın oğluna tanışcam çok heycanliyim :)
Slm egepolde dr önerebilir misiniz
Melek hanımı duymadım, su hospitali de kötüleyen duymadım iki akrabam orda doğum yapmıştı? Fiyatları nasıl acaba?
Su hospital e giden var mı arkadaşlar? Ben 18. Haftamda oraya melek hanıma gittim iyi gibi geldi ama bi türlü emin olamıyorum. Medifemada ayşe hanıma gidiyodum öncesinde ama biraz soğuk geliyo. Sormadan hiçbişey söylemiyor. Hastane çok güzel ve temiz diye devam ediyordum ama melek hanıma gidince daha ilgili ve güleryüzlü buldum. Melek hanım ve su hospital hakkında bilgisi olan var mı?
hala melek hanıma devam ediyor musunuz acaba?
Ben doğum yaptım :) melek hanımla devam ettik. Ben memnun kaldım. Kızım sabahı beklemeyince yılbaşı ertesi bile kalktı geldi gık demedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. Sancım ve açılmam başlamasına rağmen hoş olmayan bişe sezdi sanırım ki sabahın 5 inde kalktı geldi muayene için. Ve gerçekten de bebeğim kaka yapmıştı hemen sezaryene aldı. Midesine gitmeden kurtuldu şükür. Allah yardımcınız olsun sizin de, sağ salim kucağınıza alın inşallah :)
Tatlim fiyatlarmi artti 52 di en son 4 ay once muayene ucretisu hospital de muayene 78,5 normal doğum 950 lira sezeryan 1150 epidural istersenz 1350 liraymış.bende melek hanıma başlamak istiyorum birkaç yorum duydum ama inşallah iyidir.
Aminn.. size ve evladınıza da inşallah. Bilmez miyim insan o dönem ne kadar ihtiyaç duyuyor tek bi bilgiye bile. Umarım size de iyi gelir melek hanım :)Bende çarşamba günü için randevu aldım melek hanımdan bugün.zorunlu bir sebebten dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım onun için çok endişeleniyorum.ama şu mesajınızla o kadar içimi rahatlattınız ki Allah razı olsun sizden:) Rabbim evladınıza sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömürler versin sizinle birlikte inşallah:)
cuma günü bilgi almak için hastaneye gittim muayene ücreti 78,5 lira denildi ama tabi muayene olmadıgımdan yıne yanlıs bısey söylemeyım.yarın randevum var kesın birşey yazarım tekrar canımTatlim fiyatlarmi artti 52 di en son 4 ay once muayene ucreti
Aynen öyle :) inşallah iyi gelir :)Aminn.. size ve evladınıza da inşallah. Bilmez miyim insan o dönem ne kadar ihtiyaç duyuyor tek bi bilgiye bile. Umarım size de iyi gelir melek hanım :)
Canim oraya gebeyken devam eden ama ayni memnuniyetsizlikleri yasayan arkadasim dogumunda cinarliyi secti..Ya kızlar ben medikal parka gidiyorum ama nedense hiç içime sinmiyor orası
Niye memnun değilsin canımYa kızlar ben medikal parka gidiyorum ama nedense hiç içime sinmiyor orası
Tatlim fiyatlarmi artti 52 di en son 4 ay once muayene ucreti
Tesekkurler canim cok sagol umarim sende bebiste iyidir..:)bugun muayene oldum canım 78,5 lia ödedim.
Rica ederim canım.çok şükür herşey yolunda şimdilik :)Tesekkurler canim cok sagol umarim sende bebiste iyidir..:)
Merhabalar ben de bu gidişle İzmir de doğum yapacağım inşAllah. Hayat hastanesi ne başladım ben oraya gidip orda doğum yapan varsa yakın zamanda sorularım olacak ona lütfen biri olsun :) :)