-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Çok teşekkür ederim :) :) benimki Murat Bey sakin biri ve en önemlisi hep karından muayene ediyo bu benim için çok önemli :) fugen hanim in odasında alttan muayene koltuğu var :/ küvet ve yoğun bakımı sordum var dediler bana ama çok önemli bi şeye ve biz buna bi tedavi bulamazsak daha büyük hastanelere hemen sevk ediyoruz dediler inşAllah sorun çıkmaz İzmir e yeni taşındım ve bildiğim çok yer yok hayat in yeri de kolay geldi hem ucuz da inşAllah sorunsuz bir dogumla çıkarız ordan. Sezaryen yanlısı olmaları aslında benim işime de yarayabilir çünkü doguma yakın sınav var :) inşAllah her şey yolunda gider. Başınıza geçen düşük ve operasyon için de çok çok geçmiş olsun Rabbim evlat acısı ve yokluğu kimseye cektirmesin inşAllahyengem ve yengemin kardeşi hayat hastanesnde doğum yaptı.en son 4 ay once doğum yaptı ve cok memnun kaldı.fügen hanımın hastalarıydılar.şimdi bir tanıdıgımda onumuzdekı haftalarda doğum yapacak hastanede.yalnız bana göre eksıkleri var hastanenın küvez ve yoğun bakım servisi sıkıntısı var. allah korusun doğumdan snra eger bebekte bı problem gelişirse başka hastaneye sevk ediyorlar.bana göre bu büyük bir eksıklık.birde genelde sezeryan yanlısı bir hastane.onun dısında doktorların tavrı falan gayet iyi.
bu arada benım ıkıncı gebeliğim.ilk gebeliğimde orda fügen hanımın hastasydım.7.haftamda düşük yaptım bebek kesesıyle düşmesine ragmen orda kürtaj oldum.fügen hanım gerckten tatlı dilli ve cok iyi bı doktor.fakat 3.aydan oncekı dusuklerde kurtaj olunması gereksız bir durummus(bebek kesesıyle düştüğü durumlarda.yani parça parça düşük yapmadıgmdan).oldugum kürtaj gerçekten gereklı oldgndan mı yapldı yoksa para kazanmak ıcın mı o hala kafamda bır soru ısareti.bu yuzden ıkınci gebelıgımde hayat hastanesını tercıh etmedım.
Çok teşekkür ederim :) :) benimki Murat Bey sakin biri ve en önemlisi hep karından muayene ediyo bu benim için çok önemli :) fugen hanim in odasında alttan muayene koltuğu var :/ küvet ve yoğun bakımı sordum var dediler bana ama çok önemli bi şeye ve biz buna bi tedavi bulamazsak daha büyük hastanelere hemen sevk ediyoruz dediler inşAllah sorun çıkmaz İzmir e yeni taşındım ve bildiğim çok yer yok hayat in yeri de kolay geldi hem ucuz da inşAllah sorunsuz bir dogumla çıkarız ordan. Sezaryen yanlısı olmaları aslında benim işime de yarayabilir çünkü doguma yakın sınav var :) inşAllah her şey yolunda gider. Başınıza geçen düşük ve operasyon için de çok çok geçmiş olsun Rabbim evlat acısı ve yokluğu kimseye cektirmesin inşAllah
Amin inşAllah... çok teşekkür ederim çok iyi geldi açıklamalarınız bana :)) doğumdan sonra oda süslemesi terlik bez vs imkanları var mı peki hastanenın? Sizi bulmusken sorayım :))Murat bey gercekten iyi bir doktor.ona giden tanıdıklarımda oldu çok memnunlar.evet o koltukta bulundum birkaç kere malesef :/ınsallah öyle sevk durumu gerektiren durum olmaz onlar nadir şeyler zaten.en önemli konulardan biri doktorun içinize sinmesi.ama orda doğum yapanlardan genelde olumsuz birşey duymadım o konuda içiniz rahat olsun.izmirdeki en uygun fiyatlı iyi hizmet veren özel hastnelerden biri.inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :).çok saolun amin kimseye yaşatmasın rabbim öyle acılar inşallah..
Amin inşAllah... çok teşekkür ederim çok iyi geldi açıklamalarınız bana :)) doğumdan sonra oda süslemesi terlik bez vs imkanları var mı peki hastanenın? Sizi bulmusken sorayım :))
Anca girip yazabiliyorum :) hersey çok güzeldi bende iyiyim bebeğimde iyi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah anlatılmaz yaşanır bi duygu :)Ayyy canım aminn.nasıl geçti dogumun inşallah sen de yavrun da cok ıyısınızdır opuyorum seniii
İnşallah canım cok sevındım.bende daga bebiş yok adete 5 gun var heyecanlıyım inş nasıp olur bana daAnca girip yazabiliyorum :) hersey çok güzeldi bende iyiyim bebeğimde iyi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah anlatılmaz yaşanır bi duygu :)
İnşallah Rabbim hayirli bi evlat nasip eder :)İnşallah canım cok sevındım.bende daga bebiş yok adete 5 gun var heyecanlıyım inş nasıp olur bana da
Çok çok çok teşekkür ederim :) bebegine de doğduğunda Öpücükler :)))Rica ederim ne demek canım:) Oda süslemesini yapmıyor hastane anca kendın süs götürürsen izin veriyorlar senin süslemene. bir de doğumdan sonra primanın hediye paketini veriyorlar.terlık falan yok ama bildiğim :)
bahsettiğin doktor kim canım? hangi hastanede çalışıyor? böyle doktor bulmak çok zor canımwalla canım sana soyleyımmıı erkek dr en ıyısıııı bayan dr lar bazen gununde olmuyo canı sıkkın oluyo kontolde bısey ogrenemedn cıkıyorsun sukru bey benım 3. dr um. o kadar ılgılı we alakalı kı ben daha sormadan zaten o herseyı sana tek tek anlatıyor ogretmen gıbı zaten kendısıde emeklı akademısyen. işin tıbbi yanıyla ılgılenıyor daha cok. yanı bebegın saglıgı ıle ılgılı hep durusunu pozısyonunu plsentanın durumunu herseyı tek tek acıklayıp gosterıyor her muayene.
Medifema hastanesi canım Ayrancilarda Şükrü beybahsettiğin doktor kim canım? hangi hastanede çalışıyor? böyle doktor bulmak çok zor canım
sağol canım. bana çok uzakmış yakın olsaydım şükrü beye gitmek isterdim. ilgili doktora hasretiz.Medifema hastanesi canım Ayrancilarda Şükrü bey
arkadaslar su hospitalde yakın zamanda doğum yapan ya da yapacak olan var mı acaba??
Walla Dr a göre muayene süresi degisiyo demekki nedense bayanlar orda erkek drlari tercih etmiyolar bayanlarda o yüzden kalabalık oluyo sanirim benim Dr um sukru bey Wè dediginiz gibi 10 dk değil 20 dk felan sürüyor kontrol acele dawranmiyo erkek olduğu için de çok hastası olmuyo doğum paketi yok fotoğraf oda suslemesi felan yok ewet Dr un geliyo bildiğim kadariylattu89 medifema da muayene ucreti ne kadar? doğum normal olursa kendi doktorun mu gelecek nöbetçi doktor mu? doğum paketinde oda suslemesi fotoğrata dahil mi?medifemaya giden arkadaşlarım çok kalabalık olduğu için muayene 10 dk gibi kısa zamanda bitiyor diyordu muayene ne kadar suruyor.
Teşekkür ederim. Muayene nin alel acele olmaması çok önemli. Izmire 1 bucuk yil once tasindik Kizima hamileyken istanbuldaydim çok yoğun olmasına rağmen doktorum her ayrıntıyı dikkatle inceliyordu her kontrolüm 20 dk. Ya yakın sürüyordu. Cok yogun olmasından 10dk dediklerinde şaşırdım.Walla Dr a göre muayene süresi degisiyo demekki nedense bayanlar orda erkek drlari tercih etmiyolar bayanlarda o yüzden kalabalık oluyo sanirim benim Dr um sukru bey Wè dediginiz gibi 10 dk değil 20 dk felan sürüyor kontrol acele dawranmiyo erkek olduğu için de çok hastası olmuyo doğum paketi yok fotoğraf oda suslemesi felan yok ewet Dr un geliyo bildiğim kadariyla
Beeen :) merak ettiğin bişe varsa cevaplayabilirim.[/QUOTE
ay çok teşekkür ederim:)
önceden şifa hastanesindeydim ama bırakmak zorunda kaldım ve melek hanıma başladım.sadece bir kez muayeneye gittim ve genel olarak memnun kaldım.ama hastane hakkında hiçbir bilgim yok.siz herhangi bi sorun yaşadınız mı doğum sırasında acaba?
bir de oda süslemesi ya da fotografçı gibi hizmetleri var mı hastanenin onu öğrenemedim tam olarak.
Beeen :) merak ettiğin bişe varsa cevaplayabilirim.