2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Çok teşekkür ederim :) :) benimki Murat Bey sakin biri ve en önemlisi hep karından muayene ediyo bu benim için çok önemli :) fugen hanim in odasında alttan muayene koltuğu var :/ küvet ve yoğun bakımı sordum var dediler bana ama çok önemli bi şeye ve biz buna bi tedavi bulamazsak daha büyük hastanelere hemen sevk ediyoruz dediler inşAllah sorun çıkmaz İzmir e yeni taşındım ve bildiğim çok yer yok hayat in yeri de kolay geldi hem ucuz da inşAllah sorunsuz bir dogumla çıkarız ordan. Sezaryen yanlısı olmaları aslında benim işime de yarayabilir çünkü doguma yakın sınav var :) inşAllah her şey yolunda gider. Başınıza geçen düşük ve operasyon için de çok çok geçmiş olsun Rabbim evlat acısı ve yokluğu kimseye cektirmesin inşAllah

Murat bey gercekten iyi bir doktor.ona giden tanıdıklarımda oldu çok memnunlar.evet o koltukta bulundum birkaç kere malesef :/ınsallah öyle sevk durumu gerektiren durum olmaz onlar nadir şeyler zaten.en önemli konulardan biri doktorun içinize sinmesi.ama orda doğum yapanlardan genelde olumsuz birşey duymadım o konuda içiniz rahat olsun.izmirdeki en uygun fiyatlı iyi hizmet veren özel hastnelerden biri.inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :).çok saolun amin kimseye yaşatmasın rabbim öyle acılar inşallah..

Amin inşAllah... çok teşekkür ederim çok iyi geldi açıklamalarınız bana :)) doğumdan sonra oda süslemesi terlik bez vs imkanları var mı peki hastanenın? Sizi bulmusken sorayım :))

Amin inşAllah... çok teşekkür ederim çok iyi geldi açıklamalarınız bana :)) doğumdan sonra oda süslemesi terlik bez vs imkanları var mı peki hastanenın? Sizi bulmusken sorayım :))

Rica ederim ne demek canım:) Oda süslemesini yapmıyor hastane anca kendın süs götürürsen izin veriyorlar senin süslemene. bir de doğumdan sonra primanın hediye paketini veriyorlar.terlık falan yok ama bildiğim :)

Çok çok çok teşekkür ederim :) bebegine de doğduğunda Öpücükler :)))

bahsettiğin doktor kim canım? hangi hastanede çalışıyor? böyle doktor bulmak çok zor canım

Mrb arkadaşlar,
Kent hastanesinde doğum yapan var mı acaba? Fiyat biliyor musunuz? Oda süsleme fotoğrafçı falan hep extra mı oluyor?

Arkadaşlar merhaba. 34 haftalık hamileyim düşünmekten uyuyamıyorum bu aralar. İlk günden beri izmir karataş hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum fakat hastanenin yenidoğan bölümü hakkında son günlerde Pek iyi şeyler duymadım. 2015 yılında fiyat 1200 liraydı şimdi 1600 oldu. Buda bütçemizi fazlasıyla sarsacak. Hayat hastanesini duydum fiyatı uygunmuş. Hastane doktor ve yenidoğan bölümünden memnun olan uygun fiyatlı hastane bilgisi olan varmı. Lütfen yardim edin. Uyuyamıyorum valla

ttu89 medifema da muayene ucreti ne kadar? doğum normal olursa kendi doktorun mu gelecek nöbetçi doktor mu? doğum paketinde oda suslemesi fotoğrata dahil mi?medifemaya giden arkadaşlarım çok kalabalık olduğu için muayene 10 dk gibi kısa zamanda bitiyor diyordu muayene ne kadar suruyor.

Walla Dr a göre muayene süresi degisiyo demekki nedense bayanlar orda erkek drlari tercih etmiyolar bayanlarda o yüzden kalabalık oluyo sanirim benim Dr um sukru bey Wè dediginiz gibi 10 dk değil 20 dk felan sürüyor kontrol acele dawranmiyo erkek olduğu için de çok hastası olmuyo doğum paketi yok fotoğraf oda suslemesi felan yok ewet Dr un geliyo bildiğim kadariyla

Teşekkür ederim. Muayene nin alel acele olmaması çok önemli. Izmire 1 bucuk yil once tasindik Kizima hamileyken istanbuldaydim çok yoğun olmasına rağmen doktorum her ayrıntıyı dikkatle inceliyordu her kontrolüm 20 dk. Ya yakın sürüyordu. Cok yogun olmasından 10dk dediklerinde şaşırdım.

Beeen :) merak ettiğin bişe varsa cevaplayabilirim.

ay çok teşekkür ederim:)
önceden şifa hastanesindeydim ama bırakmak zorunda kaldım ve melek hanıma başladım.sadece bir kez muayeneye gittim ve genel olarak memnun kaldım.ama hastane hakkında hiçbir bilgim yok.siz herhangi bi sorun yaşadınız mı doğum sırasında acaba?
bir de oda süslemesi ya da fotografçı gibi hizmetleri var mı hastanenin onu öğrenemedim tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…