- 29 Ocak 2009
- 712
- 477
- 38
- Konu Sahibi egenin_annesi
Yok cnm medical park da yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım şöyle anlatıyım hastaneye gittim sancım vardk doktor muayene etti 4cm olmuştu zaten açılmama hemen yatıralım hast dedi ben kendim gittim yatışımı yaptık ben hala ayaktayım tabi geziyorumSende egepolde yaptın galiba canım hangi doktor?
Ve nasıl oluyor yatış yaptıkları şeyler çok merak ediyorum nts vs sırasıyla
Hiç sancım yoktu benim sonra yerleştim odama oda süslendi ben ordayken benim koluma bi serum takıldı nstye bağlandım sonra sancım az olduğundan epidural yaptırmadım dayanırım dedim ama baktım ki 7cm olınca açıklık artık ağrım arttı yapalım dedim hemen başka bi odaya aldılar beni belime bi iğne yaptılar hiç acı vermiyo sonra uyuştu zaten karnım sadece ve kalçam ayaklarım ve bacaklarım uyuşmadı
9cme kadar 2saat geçti hiç bi ağrı çekmedim 9cm olunca uyuşukluk gitti ve başladı sancılar çok sık geliyodu bende bidaha istedim epidural yapamam dedi doktor ıkınmanı hissetmen gerek sonra zaten doğum anında 5-6ıkınmada doğdu kızım sağlıklı sorursuz bi doğum oldu doktorlar ebeler etrafımda döndü inan ki imkanın varsa medicalde yap doğumunu gerçekten öneririm doktorum vedat beydi başka sorun varsa cvplarım cnm