2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Ayy ben hala kararsizim kizlar ya. Biri yardimci olsunn lutfennn. Suan gaziye gidiyorum :$
bizde bi süre gazide murat beye gitmiştik hastanede yenidoğan ünitesi olmadığını öğrendim doktordan memnundum ama hast içimize sinmedi birde tedavi oluyodum adetlerim düzensizdi vs 3 ay tedaviden sonra bıraktım tedaviyi bebeğimiz olmayınca tekrardan kontrol için egeye gittik hamile olduğumu öğrendim :) çınarlıda aslı hnmı burda baya övmüşlerdi bizde özel düşünüyoduk bi gidip deneyelim dedik çok çok memnun kaldık erkek doktor olsun diye bi takıntım vardı ama hayırlısı böyleymiş iyikide aslı hnmı tanıdık eşimde bende çok seviyoruz çok şeker işini hakkıyla yapan bi doktor herşeyin ötesinde bebekleri çocukları çok seven bi insan :) o kadar doktor hast değiştirmiş biri olarak çok şanslı olduğumuzu eşim her fırsatta dile getirir bu yüzden :) çok kararsız titiz bi insanım o yüzden buradaki anne adaylarınada biraz olsun yardımcı olayım dedim son karar sizin yinede :)

Çok tesekkur ederim cevabiniz için.
Radyologlar çok anlamayabiliyo diye duymuştum o yüzden sordum ama dedginiz gibiyse o da gayet iyi.
Doktor değişikliğini mecburen düşünüyorum Bornova Şifa da Mine hanim a gidiyodum çok memnundum ayrintili icin randevu da almistik ama hastane kapandi maalesef. Asli hanimi çok duydum simdilik içime sinen o var önümüzdeki haftaya randevu alicam inşallah.
Çok dolu mu randevulari bulamama sorunu olur mu acaba

Cnm.mine hnm Karataş hastanesine geçmiş Die duydum.aklında olsun düşünürsen

bizde bi süre gazide murat beye gitmiştik hastanede yenidoğan ünitesi olmadığını öğrendim doktordan memnundum ama hast içimize sinmedi birde tedavi oluyodum adetlerim düzensizdi vs 3 ay tedaviden sonra bıraktım tedaviyi bebeğimiz olmayınca tekrardan kontrol için egeye gittik hamile olduğumu öğrendim :) çınarlıda aslı hnmı burda baya övmüşlerdi bizde özel düşünüyoduk bi gidip deneyelim dedik çok çok memnun kaldık erkek doktor olsun diye bi takıntım vardı ama hayırlısı böyleymiş iyikide aslı hnmı tanıdık eşimde bende çok seviyoruz çok şeker işini hakkıyla yapan bi doktor herşeyin ötesinde bebekleri çocukları çok seven bi insan :) o kadar doktor hast değiştirmiş biri olarak çok şanslı olduğumuzu eşim her fırsatta dile getirir bu yüzden :) çok kararsız titiz bi insanım o yüzden buradaki anne adaylarınada biraz olsun yardımcı olayım dedim son karar sizin yinede :)

Canim ayni benim yasadiklarimi yazmissin benimde murat bey icime siniyor ama hastanede sinmeyen birsey var bende murat bey vesilesiyle hamile kaldim tedavi icin ilk ay ona gittim ve o ay hamile kaldim sukur.. benimde erkek doktor takintim var kadinlar egoist geliyor cinarliyi dusunuyodum bende en azindan bikere denemeye deger asli hanima gideceğim sagol yorumun icin

Meraba kızlar şirinyerde ahmet önoğluna gidiyorum çınarlıda yaptırıo doğumları ücret 2.200 dedi giden varmı onda doğumunu yapan

merhaba canım tınaztepe de dogum tahlıl muayene ucretlerı hakkında bılgılendırebılırmısın :)
muayane ucreti 62tl kan tahlili ve idrar tahlili için 6 tl mi 8 tl mi fark ödemiştim. şimdi tam hatırlayamıyorum. afp testi yaptırmıştım bir de onun için de 70tl ödedik. doğuma kendi dokturunun gelmesini istersen 3000 nöbetçi doktor olursa 1600 civarı diye biliyorum ama kendimiz konuşmadık.

benim doktorum sumeyra hanım ben çok çok memnunum hatta Allah ım karşıma özellikle çıkardı diyorum:dua:problemli bir hamileligim vardı sayesinde Allah ima şükür 10 günüm kaldı bebeğimi kucagima almaya
Sagol canim tesekkur ederim yorum icin..insallah sagliklica kucagina alirsin bebisini :)hastane koridoru cok kalabalik oluyor.hastalara ayrilan sure ilgisi ve ozelliklede tanimasi cok onemli benim icin tatlim.suan farkli bir dra gidiyorum kendi drumdan cok memnunum.ama arkadasim egepolde dr ariyordu..ona iletirim tavsiyeni..

Arkadaslar merhaba.. O kadar cok okudum ki kafam cok karisti.. 30haftalik hamileyim 4.haftadan beri Volkan Dede ye gidiyorum.. Ozel muayenehanesi var herhangi bir hastaneye bagli degil.. Bu yuzden dogum bizim icin bayaa bir maaliyetli olacak.. Hem hastane hem doktor ucretini kaldiramiycaz.. Sizlere sorum su ben bebek ve benimle ilgili cok tehlikeli bir durum olmadikca sezeryani dusunmuyorum normal dogum yapmak istiyorum.. Doktorum boyle dusunen bir doktor fakat maddiyat isin icine girince devam edemiycem. Ozel hastanelerin icinde gercekten zor durumda kalmadikca sezeryana almayan normal dogum yanlisi olan hangileri ve bu hastanelerin en guvenilir doktorlari kimler.. Lutfen yardimci olun bana.. Gozum kapali guvenebilecegim en ufak bi terslikte hemen sezeryan demiyecek bir ozel hastane doktoru ariyorum.. Tecrubelerinize dayanarak cevap yazarsaniz cok memnun olurum. Simdiden cok tesekkurler herkese mutlu ve saglikli keskesiz dogumlar diliyorum
Merhaba; doğumunuzu nerede hangi doktorla yaptınız, memnun kaldınız mı?

X