- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
yoo bir sorun yaratmıyor sen randevunu nerden istersen ordan alıyorsun açıkçası bende tınaztepeye çok meraklı değilim ama 1 yılda bu kadar çok kadın doğumcu görüpte beğendiğim 2 doktordan biri diğeride kent hastanesine geçmiş artık zaten tamamen özel yani ben tınaztepeye değil o doktora gidiyorumTınaztepe yi de düşündüm ama orda doktorlar belli günler tinaztepe de bazı günlerde Buca tip merkezinde oluyormus. Bu durum sorun yaşatır mi diyorum kararsız kalıyorum.
Egepol e gitmedim ama eski bi hastane olduğunu ve devlet hastanesi gibi kalabalık olduğunu duyunca vazgectim
vedat bey çok riskli gebelik seviyormuş gibi gelmedi bana çıtı pıtı problemsiz hamilelerle keyifli kendisi ama benden pek hoşlanmadı mesela :)Kafam da soru işaretleri var aslında vedat bey ile alakalı forumlarda çok da iyi şeyler yazmiyor:/
İyi diyen de var kötü diyende
:))) medical de cigdem hanım varmış çok ovuyorlar. Bilgin var mı.vedat bey çok riskli gebelik seviyormuş gibi gelmedi bana çıtı pıtı problemsiz hamilelerle keyifli kendisi ama benden pek hoşlanmadı mesela :)
Ne gibi cnm bana anlatırsan cvp verebilirim bana yaklaşımı iyiydi ne konuda soru işaretleri var sezeyancı falan diye mi düşüniyosun acabaKafam da soru işaretleri var aslında vedat bey ile alakalı forumlarda çok da iyi şeyler yazmiyor:/
İyi diyen de var kötü diyende
Ne dedi ki cnm sana açık açık mı söyledi istemediğinivedat bey çok riskli gebelik seviyormuş gibi gelmedi bana çıtı pıtı problemsiz hamilelerle keyifli kendisi ama benden pek hoşlanmadı mesela :)
Ne gibi cnm bana anlatırsan cvp verebilirim bana yaklaşımı iyiydi ne konuda soru işaretleri var sezeyancı falan diye mi düşüniyosun acaba
Biliyorum onada iyi diyen var ama kötü diyende duydum riskli ise bi prof gitmenizi tercih ederim ben olsam öyle yapardım açıkcası ama vedat beyden memnundum hamileliğim sorunsuz geçti benim ama bilemiyorum o yüzdenValla cnm dünden beri okumadığım sayfa kalmadı. Oralarda okurken denk gelmiştim. Çok iyi değil falan diye. Benim şuan durumum çok riskli. İyi bir doktora ihtiyacım var. Medical de cigdem hanımı biliyor musun.
Biliyorum onada iyi diyen var ama kötü diyende duydum riskli ise bi prof gitmenizi tercih ederim ben olsam öyle yapardım açıkcası ama vedat beyden memnundum hamileliğim sorunsuz geçti benim ama bilemiyorum o yüzden
C cornella Anladım canım zaten zekeriya bey çok kalabalık oluyor çiğdem hanımda öle ama kapısının önü zekeriya beyin hep dolu çiğdem hanım daha fazla vakit ayırabilir Allah gönlündekini versin inşallah bu doktor seçimi çok zor gerçekden bende çok zorlandım önemli olan karşılıklı empati bunu başarabilen doktorlar gerçekden samimi olabiliyor
Yok kibarca hissettirdi sağolsun :)Ne dedi ki cnm sana açık açık mı söyledi istemediğini
Yani sen muayene ücretleri doğum vs tamamen özel karşılamayı göze alıyorsan bence riskli gebelikte tek isim var kente geçmiş oda serkan güçlüProf a gitmek istiyorum ama kime gideceğimi bilmiyorum. Fuat akercan a gittik ama o hastanede çalışmıyor. Namık demirin bu hafta kongreye gidiyormuş. E kim kaldı. Başka da doktor bilmiyorum çok zor karar vermesi.
Elektrik meselesidir belkide :) yani zor bu işler hepimiz içi n hayırlısı olsunJ jasmine7676 şahsen bende 5. Aydan sonra aynı kanıda olup değiştirenlerdenim çokda iyi bişey yaptıgımı düşünüorum risklisini vs bilemem ama tutumu konusması tavrı vs hoş deil...üstelik hastanedeki diğer doktorları görünce....ha bu arada benimde riskli deildi en başından beri çok şükür problemim yok banada aksine sanki bölesinden hoşlanmıp gibi geldi
J jasmine7676 burayamı yazmıstım baska bi izmir kadın doğum adlı başlıklı başka bi konuyamı yazdım hatırlamıorum ama ben bu doktorla alakalı neden bu kadar çok fazla yorum var bu sitede anlam veremedim burdan okuyup seçip gitmiştim halbuki hastanede çok daha fazla yoğun doktorlar var bazen huylanmıo deilim gözleri kapalı savunanlarada mana veremiyorum
Yani sen muayene ücretleri doğum vs tamamen özel karşılamayı göze alıyorsan bence riskli gebelikte tek isim var kente geçmiş oda serkan güçlü