2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

yoo bir sorun yaratmıyor sen randevunu nerden istersen ordan alıyorsun açıkçası bende tınaztepeye çok meraklı değilim ama 1 yılda bu kadar çok kadın doğumcu görüpte beğendiğim 2 doktordan biri diğeride kent hastanesine geçmiş artık zaten tamamen özel yani ben tınaztepeye değil o doktora gidiyorum

vedat bey çok riskli gebelik seviyormuş gibi gelmedi bana çıtı pıtı problemsiz hamilelerle keyifli kendisi ama benden pek hoşlanmadı mesela :)
:))) medical de cigdem hanım varmış çok ovuyorlar. Bilgin var mı.
Kent hastanesinde de namik. Bey tabi çok iyi ama.nedense korkuyorum bu doktordan

Kafam da soru işaretleri var aslında vedat bey ile alakalı forumlarda çok da iyi şeyler yazmiyor:/
İyi diyen de var kötü diyende
Ne gibi cnm bana anlatırsan cvp verebilirim bana yaklaşımı iyiydi ne konuda soru işaretleri var sezeyancı falan diye mi düşüniyosun acaba

Ne gibi cnm bana anlatırsan cvp verebilirim bana yaklaşımı iyiydi ne konuda soru işaretleri var sezeyancı falan diye mi düşüniyosun acaba

Valla cnm dünden beri okumadığım sayfa kalmadı. Oralarda okurken denk gelmiştim. Çok iyi değil falan diye. Benim şuan durumum çok riskli. İyi bir doktora ihtiyacım var. Medical de cigdem hanımı biliyor musun.

C cornella canım ben zekeriya beye gidiorum ama aynı zamanda medikalin gebelik okulunada gidiorum orada derslerde çiğdem hanımla tanışma fırsatım oldu kendisi çok olumlu çok şeker bi bayan ayrıca bi yakınımızda onla doğum yaptı 3 sene önce çok çok memnun kaldı gene olsa gene ona gitcem dio...

J jasmine7676 şahsen bende 5. Aydan sonra aynı kanıda olup değiştirenlerdenim çokda iyi bişey yaptıgımı düşünüorum risklisini vs bilemem ama tutumu konusması tavrı vs hoş deil...üstelik hastanedeki diğer doktorları görünce....ha bu arada benimde riskli deildi en başından beri çok şükür problemim yok banada aksine sanki bölesinden hoşlanmıp gibi geldi

Zekeriya beyde iyiymiş galiba. Benim kafam allak bullak.oldu. ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Namık demir kongreye gidiyormuş bu hafta onu eledik zaten. Şimdi medical.de bir doktor seçeceğim ya cigdem hanım ya Zekeriya bey.

C cornella Anladım canım zaten zekeriya bey çok kalabalık oluyor çiğdem hanımda öle ama kapısının önü zekeriya beyin hep dolu çiğdem hanım daha fazla vakit ayırabilir Allah gönlündekini versin inşallah bu doktor seçimi çok zor gerçekden bende çok zorlandım önemli olan karşılıklı empati bunu başarabilen doktorlar gerçekden samimi olabiliyor

Biliyorum onada iyi diyen var ama kötü diyende duydum riskli ise bi prof gitmenizi tercih ederim ben olsam öyle yapardım açıkcası ama vedat beyden memnundum hamileliğim sorunsuz geçti benim ama bilemiyorum o yüzden

Kızlar birde medikal parkın yeni doğan ekibi gayet bilgili ve konusunda uzman insanlar hepsiyle tanıştık gebe okulunda 24/25 haftalık 300/400 gramlık bebekleri 120 gün sonunda nasıl baktıklarını büyüttüklerini ve de sevgiyle işlerini yaptıklarını gördüm içiniz rahat olsun...

Biliyorum onada iyi diyen var ama kötü diyende duydum riskli ise bi prof gitmenizi tercih ederim ben olsam öyle yapardım açıkcası ama vedat beyden memnundum hamileliğim sorunsuz geçti benim ama bilemiyorum o yüzden

Prof a gitmek istiyorum ama kime gideceğimi bilmiyorum. Fuat akercan a gittik ama o hastanede çalışmıyor. Namık demirin bu hafta kongreye gidiyormuş. E kim kaldı. Başka da doktor bilmiyorum çok zor karar vermesi.

Doğru cnm. Olmadı önce cigdem hanım ı deneriz. Kafamıza yatmazsa zekeriya beyi.

Prof a gitmek istiyorum ama kime gideceğimi bilmiyorum. Fuat akercan a gittik ama o hastanede çalışmıyor. Namık demirin bu hafta kongreye gidiyormuş. E kim kaldı. Başka da doktor bilmiyorum çok zor karar vermesi.
Yani sen muayene ücretleri doğum vs tamamen özel karşılamayı göze alıyorsan bence riskli gebelikte tek isim var kente geçmiş oda serkan güçlü

Elektrik meselesidir belkide :) yani zor bu işler hepimiz içi n hayırlısı olsun

J jasmine7676 burayamı yazmıstım baska bi izmir kadın doğum adlı başlıklı başka bi konuyamı yazdım hatırlamıorum ama ben bu doktorla alakalı neden bu kadar çok fazla yorum var bu sitede anlam veremedim burdan okuyup seçip gitmiştim halbuki hastanede çok daha fazla yoğun doktorlar var bazen huylanmıo deilim gözleri kapalı savunanlarada mana veremiyorum

Hangi doktor hakkında cnm.

Yani sen muayene ücretleri doğum vs tamamen özel karşılamayı göze alıyorsan bence riskli gebelikte tek isim var kente geçmiş oda serkan güçlü

Cnm ben doğum ücretini göze alamam . Muayene olabilirim şuan sadece. Medical de cigdem hanım çarşamba çalışmiyormus zekeriya beyden aldım randevu bakalım ne dicek. Benim boyumu aşıyor derse prof a gideriz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…