2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Sende egepolde yaptın galiba canım hangi doktor?
Ve nasıl oluyor yatış yaptıkları şeyler çok merak ediyorum nts vs sırasıyla
Yok cnm medical park da yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım şöyle anlatıyım hastaneye gittim sancım vardk doktor muayene etti 4cm olmuştu zaten açılmama hemen yatıralım hast dedi ben kendim gittim yatışımı yaptık ben hala ayaktayım tabi geziyorum
Hiç sancım yoktu benim sonra yerleştim odama oda süslendi ben ordayken benim koluma bi serum takıldı nstye bağlandım sonra sancım az olduğundan epidural yaptırmadım dayanırım dedim ama baktım ki 7cm olınca açıklık artık ağrım arttı yapalım dedim hemen başka bi odaya aldılar beni belime bi iğne yaptılar hiç acı vermiyo sonra uyuştu zaten karnım sadece ve kalçam ayaklarım ve bacaklarım uyuşmadı
9cme kadar 2saat geçti hiç bi ağrı çekmedim 9cm olunca uyuşukluk gitti ve başladı sancılar çok sık geliyodu bende bidaha istedim epidural yapamam dedi doktor ıkınmanı hissetmen gerek sonra zaten doğum anında 5-6ıkınmada doğdu kızım sağlıklı sorursuz bi doğum oldu doktorlar ebeler etrafımda döndü inan ki imkanın varsa medicalde yap doğumunu gerçekten öneririm doktorum vedat beydi başka sorun varsa cvplarım cnm

Ne güzel ayrıntılı anlatmıssın canım çok teşekkür ederim lavman nedir bide bişey daha vardı başka sitelerde okumuştum bi yerimi delcekler diye korkuyorum banada inşallah senin gibi doğum nasip olur canım ya ne mutlu

Lavman doğum sırasında ıkınırken ister istemez büyük tuvaletini yapabilirsin diye bağırsaklarını boşaltman için yapılıyo ama bana yapmadılar cnm doktor yapmayın demiş çünkü tabi yapmadıkları için belki yapsalar daha iyiydi
Doğum anında ıkınırken yaptım ne yazıkki
Ama sorun değil inanki kimse senin ne yaptığınla ilgilenmiyo bile hiç utanmıyosun yani sürekli elle muayene ediliyosun doğuma kadar hani o biraz sinir bozucu uyuşukken bile rahatsız edici bişey
Ama bebeğin için katlanıyosun her şeye ben çok istedim normal doğum allahım bana nasip etti inşallah sanada böyle bi doğum nasip olur

Anladım canım lavmanın büyük tuvaleti yapma olduğunu bilmiyordum
Inşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini bende gelecek sene bu zamanlar bebeğimle olur ona bakarım inşallah banada hayırlısı ile nasip etsin çok sağol canım benim

Kızlar yenidogan yogun bakımı iyi olan hastane bakıyoruz. Egepol mu medical.mi. bilen varmı.
Medical de cigdem hanıma iyi diyorlar. Egepol de Gökalp ve dilek hanım. Kararsız kaldım. Erken doğum tehlikesi var.

Cnm ben doktordan ziyade yeni dogan ünitesi iyi olan bir yer bakıyorum. Bu konu da da egepol sanırım bayağı iyi mis. Tabi bana biraz uzak kalıyor.
Yani ben her açıdan pek bir fark göremiyorum yani erken doğum riskiyle cigliden egepo le gitmezdim ben olsam medikal de kapsamlı bir hastane hastanede gidip sorup yenidogan bakim ünitesini görebilirsin bilgi alabilirsin egepo lun drlar ından randevu almak bir dram ayrıca egepolde mesai saatleri ve sezaryenler dışında icapci hekim uygulaması var

ben egepol medikal vs deneyip Tınaztepe Gülçin çetin uysalda karar kıldım
Tınaztepe yi de düşündüm ama orda doktorlar belli günler tinaztepe de bazı günlerde Buca tip merkezinde oluyormus. Bu durum sorun yaşatır mi diyorum kararsız kalıyorum.
Egepol e gitmedim ama eski bi hastane olduğunu ve devlet hastanesi gibi kalabalık olduğunu duyunca vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…