- 29 Ocak 2009
- 712
- 477
- 38
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Yok cnm medical park da yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım şöyle anlatıyım hastaneye gittim sancım vardk doktor muayene etti 4cm olmuştu zaten açılmama hemen yatıralım hast dedi ben kendim gittim yatışımı yaptık ben hala ayaktayım tabi geziyorumSende egepolde yaptın galiba canım hangi doktor?
Ve nasıl oluyor yatış yaptıkları şeyler çok merak ediyorum nts vs sırasıyla
Ne güzel ayrıntılı anlatmıssın canım çok teşekkür ederim lavman nedir bide bişey daha vardı başka sitelerde okumuştum bi yerimi delcekler diye korkuyorum banada inşallah senin gibi doğum nasip olur canım ya ne mutluYok cnm medical park da yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım şöyle anlatıyım hastaneye gittim sancım vardk doktor muayene etti 4cm olmuştu zaten açılmama hemen yatıralım hast dedi ben kendim gittim yatışımı yaptık ben hala ayaktayım tabi geziyorum
Hiç sancım yoktu benim sonra yerleştim odama oda süslendi ben ordayken benim koluma bi serum takıldı nstye bağlandım sonra sancım az olduğundan epidural yaptırmadım dayanırım dedim ama baktım ki 7cm olınca açıklık artık ağrım arttı yapalım dedim hemen başka bi odaya aldılar beni belime bi iğne yaptılar hiç acı vermiyo sonra uyuştu zaten karnım sadece ve kalçam ayaklarım ve bacaklarım uyuşmadı
9cme kadar 2saat geçti hiç bi ağrı çekmedim 9cm olunca uyuşukluk gitti ve başladı sancılar çok sık geliyodu bende bidaha istedim epidural yapamam dedi doktor ıkınmanı hissetmen gerek sonra zaten doğum anında 5-6ıkınmada doğdu kızım sağlıklı sorursuz bi doğum oldu doktorlar ebeler etrafımda döndü inan ki imkanın varsa medicalde yap doğumunu gerçekten öneririm doktorum vedat beydi başka sorun varsa cvplarım cnm
Lavman doğum sırasında ıkınırken ister istemez büyük tuvaletini yapabilirsin diye bağırsaklarını boşaltman için yapılıyo ama bana yapmadılar cnm doktor yapmayın demiş çünkü tabi yapmadıkları için belki yapsalar daha iyiydiNe güzel ayrıntılı anlatmıssın canım çok teşekkür ederim lavman nedir bide bişey daha vardı başka sitelerde okumuştum bi yerimi delcekler diye korkuyorum banada inşallah senin gibi doğum nasip olur canım ya ne mutlu
Anladım canım lavmanın büyük tuvaleti yapma olduğunu bilmiyordumLavman doğum sırasında ıkınırken ister istemez büyük tuvaletini yapabilirsin diye bağırsaklarını boşaltman için yapılıyo ama bana yapmadılar cnm doktor yapmayın demiş çünkü tabi yapmadıkları için belki yapsalar daha iyiydi
Doğum anında ıkınırken yaptım ne yazıkki
Ama sorun değil inanki kimse senin ne yaptığınla ilgilenmiyo bile hiç utanmıyosun yani sürekli elle muayene ediliyosun doğuma kadar hani o biraz sinir bozucu uyuşukken bile rahatsız edici bişey
Ama bebeğin için katlanıyosun her şeye ben çok istedim normal doğum allahım bana nasip etti inşallah sanada böyle bi doğum nasip olur
Nerde oturuyorsunKızlar yenidogan yogun bakımı iyi olan hastane bakıyoruz. Egepol mu medical.mi. bilen varmı.
Medical de cigdem hanıma iyi diyorlar. Egepol de Gökalp ve dilek hanım. Kararsız kaldım. Erken doğum tehlikesi var.
Nerde oturuyorsun
O zaman medikal park bence yani tinaztepe Egepol medikal arasında çok fark göremiyorum benÇiğli tarafları cnm.
O zaman medikal park bence yani tinaztepe Egepol medikal arasında çok fark göremiyorum ben
Yani ben her açıdan pek bir fark göremiyorum yani erken doğum riskiyle cigliden egepo le gitmezdim ben olsam medikal de kapsamlı bir hastane hastanede gidip sorup yenidogan bakim ünitesini görebilirsin bilgi alabilirsin egepo lun drlar ından randevu almak bir dram ayrıca egepolde mesai saatleri ve sezaryenler dışında icapci hekim uygulaması varCnm ben doktordan ziyade yeni dogan ünitesi iyi olan bir yer bakıyorum. Bu konu da da egepol sanırım bayağı iyi mis. Tabi bana biraz uzak kalıyor.
Muayene ücreti 82 liragizem350 medikalpark ta muayene ücreti ve dogum ucreti ne kadar canım. Bir de doguma doktorun geliyor mu yoksa nöbetçi doktor mu geliyor.
Doğuma doktorunuz giriyo cmm ücret 2500 oda süsleme birde fotocu olursa 3500 oluyo istemeyebilirsin bunları muayne ücretide 80tlgizem350 medikalpark ta muayene ücreti ve dogum ucreti ne kadar canım. Bir de doguma doktorun geliyor mu yoksa nöbetçi doktor mu geliyor.
Muayene ücreti 82 lira
Doğuma doktorunuz giriyo cmm ücret 2500 oda süsleme birde fotocu olursa 3500 oluyo istemeyebilirsin bunları muayne ücretide 80tl
ben egepol medikal vs deneyip Tınaztepe Gülçin çetin uysalda karar kıldımPeki sizlerin doktoru kim kızlar. Biz şuan riskli gebelik durumundayız.
Tınaztepe yi de düşündüm ama orda doktorlar belli günler tinaztepe de bazı günlerde Buca tip merkezinde oluyormus. Bu durum sorun yaşatır mi diyorum kararsız kalıyorum.ben egepol medikal vs deneyip Tınaztepe Gülçin çetin uysalda karar kıldım
Teşekkürler canim.doktorun vedat bey miydiDoğuma doktorunuz giriyo cmm ücret 2500 oda süsleme birde fotocu olursa 3500 oluyo istemeyebilirsin bunları muayne ücretide 80tl
Evet cnm çok memnun kaldım güleryüzli birisi öneririmTeşekkürler canim.doktorun vedat bey miydi
Vedat bey cnm doktorum öneririmPeki sizlerin doktoru kim kızlar. Biz şuan riskli gebelik durumundayız.
Vedat bey cnm doktorum öneririm