2015 Haziran Gelinleri

Nişanda banada 3 bilezik 1 kolye küpe seti taktılar..
Düğünde 4 bilezik birde set dedi nişanlım bir laf arasında ama bilmiyorum.. Pek sevmiyorum takı setlerini tek sevdigim trabzon takı setii :)
Kızlar ben Artvinliyim trabzon hasırı takmak buralarda pek modadır. Bir takım şöyle göze gelen 8-9 milyardan başlıyor. Çok kaba ve ağır bir takımdır. öyle pahalı setleri kızlar korkularından takamaz. Bence hiçte güzel değil belkide çok gördüğümdendir. bence zarif setler alın heee yatırım amaçlı tmm 2. el araba fiyatı

canım can atilla rumeli benimde çok hoşuma gidiyo ama çok kullanılıyo son zamanlarda love in portofino şarkısını dinliyorum şimdi çok beğendim çok romantik

aynen yatırım amaçlı tamam da hayatta bir daha takamam ben onu bırak ileride takmayı gelinlikle bile takmam iğrenç duruyor gelinlikle çünkü :) ama işte yatırım için isterim de maddi açıdan insanları da zorlamanın anlamı yok herke bütçesine göre

yatırım amaçlı bencede canım yoksa çok kaba duruyo normalde takamam korkarım hem bu devirde 1000 lira için adam öldürüyolar takarlarsa hayır demem tabiki kasaya atar saklarım yatırım için

Kızlar düğünde giriş ve dans müziği düşündünüz mü hiç son günlerde bu takıldı aklıma fikriniz var mı ?
Giriş müziği düşünmedimde dans müziğimiz mariah carey my all, Rafet El roman ömrümün sahibi, Ravi incigöz şeker, Gökhan türkmen sarbeni başkasına yasakla , Yusuf Güney romantik deli, Nişanlım vj Bülent can damarımsın istiyor... Ziynet Sali herşey güzel olacak listemdekiler...

canım sen gene baya bi liste yapmışsın süper ya parfüm içinde liste yapmıştın bende daha erken mi acaba müzik düşünmek için diyodum

canım sen gene baya bi liste yapmışsın süper ya parfüm içinde liste yapmıştın bende daha erken mi acaba müzik düşünmek için diyodum
Ben çok unutkanım ondan kız ... Şimdi karar veririm neye karar verdim diye unuturum.. Bir ajandam var herşeyi yazıyorum...

Unutkan değilim ama benimde bir ajandam var. düzenli olmayı seviyorum. gerçi defterimi gören buna düzen demez ama düzensizlik içinde bir düzenim var

o bendede var canım ajandaya yazıyodum bende şimdi burdan duyduklarımı unuturum yoksa
En iyisi alacaklarımıda liste yaptım.. . Aldıklarımı tekrar bida almışım liste yapmakta buldum çözümü... Tabi ben işi biraz abarttım artık yapacaklarımıda liste yaptım yazıyorum mutlaka... Hata düğün yanımda olacagım malzemelerin listesini yapıp kontrol etmeyi düşünüyorum... Nişanda çorabımı ve saç için çıtçıtlarımı unutmuşdum...

Ben bugun çok keyifli çeyizcikler aldım allah daha daha güzellerinden size de nasip etsin cupcake sevdam beni bitircek galiba aklıma da bi sürü liste yaptım para bana aksa anca gözüm doyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…