- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.741
Kızlar ben Artvinliyim trabzon hasırı takmak buralarda pek modadır. Bir takım şöyle göze gelen 8-9 milyardan başlıyor. Çok kaba ve ağır bir takımdır. öyle pahalı setleri kızlar korkularından takamaz. Bence hiçte güzel değil belkide çok gördüğümdendir. bence zarif setler alınNişanda banada 3 bilezik 1 kolye küpe seti taktılar..
Düğünde 4 bilezik birde set dedi nişanlım bir laf arasında ama bilmiyorum.. Pek sevmiyorum takı setlerini tek sevdigim trabzon takı setii :)
canım can atilla rumeli benimde çok hoşuma gidiyo ama çok kullanılıyo son zamanlarda love in portofino şarkısını dinliyorum şimdi çok beğendim çok romantikben nışanda giriş müziğimi can atilla rumeli hisarının yapılışı yapmıştım. pasta müziğimide glykeria istemiştim ama çalmadılar. düğüne nasipsedans müziğim ise love in portofino olmuştu. düğün için dans dersi alacağım orada seçeriz sanırım şarkıyı
Ben hiç duymadım çok mu kullanılıyo. geçen yıl herkes dinlediğinde sormuştu adı ne diye.canım can atilla rumeli benimde çok hoşuma gidiyo ama çok kullanılıyo son zamanlarda love in portofino şarkısını dinliyorum şimdi çok beğendim çok romantik
Kızlar ben Artvinliyim trabzon hasırı takmak buralarda pek modadır. Bir takım şöyle göze gelen 8-9 milyardan başlıyor. Çok kaba ve ağır bir takımdır. öyle pahalı setleri kızlar korkularından takamaz. Bence hiçte güzel değil belkide çok gördüğümdendir. bence zarif setler alınheee yatırım amaçlı tmm 2. el araba fiyatı
yatırım amaçlı bencede canım yoksa çok kaba duruyo normalde takamam korkarım hem bu devirde 1000 lira için adam öldürüyolarKızlar ben Artvinliyim trabzon hasırı takmak buralarda pek modadır. Bir takım şöyle göze gelen 8-9 milyardan başlıyor. Çok kaba ve ağır bir takımdır. öyle pahalı setleri kızlar korkularından takamaz. Bence hiçte güzel değil belkide çok gördüğümdendir. bence zarif setler alınheee yatırım amaçlı tmm 2. el araba fiyatı
ben çok duydum canım şehirden şehire farklılık gösteriyo olabilir bideBen hiç duymadım çok mu kullanılıyo. geçen yıl herkes dinlediğinde sormuştu adı ne diye.
Giriş müziği düşünmedimde dans müziğimiz mariah carey my all, Rafet El roman ömrümün sahibi, Ravi incigöz şeker, Gökhan türkmen sarbeni başkasına yasakla , Yusuf Güney romantik deli, Nişanlım vj Bülent can damarımsın istiyor... Ziynet Sali herşey güzel olacak listemdekiler...Kızlar düğünde giriş ve dans müziği düşündünüz mü hiç son günlerde bu takıldı aklıma fikriniz var mı ?
canım sen gene baya bi liste yapmışsın süper ya parfüm içinde liste yapmıştınGiriş müziği düşünmedimde dans müziğimiz mariah carey my all, Rafet El roman ömrümün sahibi, Ravi incigöz şeker, Gökhan türkmen sarbeni başkasına yasakla , Yusuf Güney romantik deli, Nişanlım vj Bülent can damarımsın istiyor... Ziynet Sali herşey güzel olacak listemdekiler...
Ben çok unutkanım ondan kız ...canım sen gene baya bi liste yapmışsın süper ya parfüm içinde liste yapmıştınbende daha erken mi acaba müzik düşünmek için diyodum
o bendede var canım ajandaya yazıyodum bende şimdi burdan duyduklarımı unuturum yoksaBen çok unutkanım ondan kız ...Şimdi karar veririm neye karar verdim diye unuturum.. Bir ajandam var herşeyi yazıyorum...
En iyisi alacaklarımıda liste yaptım.. . Aldıklarımı tekrar bida almışım liste yapmakta buldum çözümü... Tabi ben işi biraz abarttım artık yapacaklarımıda liste yaptım yazıyorum mutlaka...o bendede var canım ajandaya yazıyodum bende şimdi burdan duyduklarımı unuturum yoksa
Ben bugun çok keyifli çeyizcikler aldım allah daha daha güzellerinden size de nasip etsincupcake sevdam beni bitircek galiba aklıma da bi sürü liste yaptım para bana aksa anca gözüm doyar
Teşekkürler canım daha güzelleri hepimizin olsun inşallahgüle güle kullan canımmm
Biz ocak sonu şubat gibi düşünüyoruz ama daha gün almadık canım siz ne zaman yapcaksinizKızlaar
Nikah işlemlerini hallettiniz mii
Kızlaar
Nikah işlemlerini hallettiniz mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?