- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.721
canım instagramda nemutlucosmetic diye bi hesap var ordan aldım ben yorumlar falan güzel orjinalliğinede garanti verdiler ama gelince bakcam artık kokusuna çok merak ediyorumTam canım Chanel coco mademoiselle yi bende denemedim ama birçok kişi güzel demiş umarım güzeldir... Listemin 2 sırasında kendisi...Hangi siteden aldın canım bu arada...
süperrr, fazladan kira vermeye gerek yok canım sıkma canını ev bulursunuz
canım bende dün ev bakmaya çıktım istediğim mahallede bi tane bile kiralık ev yok acayip moralim bozuldu her hafta gidip bakıcam artık o tarafa bakan emlakçınına numarasını aldım onuda sık sık aramam gerekiyo kiralık ev bulamanın zor olduğunu bilmiyodumaminn canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah.
Olmazsın inş canım... Begenirsen mutlaka benide bilgilendir canım...canım instagramda nemutlucosmetic diye bi hesap var ordan aldım ben yorumlar falan güzel orjinalliğinede garanti verdiler ama gelince bakcam artık kokusuna çok merak ediyorum
bide satıcıya sordum düğünüm var parfüm önerirmisiniz diye direk bu parfümü söyledi herkes aynı parfümü söyleyince kokusunu bile bilmediğim bi parfüm aldım ilk defa umarım pişman olmam
tabiki gelsin hemen yorumumu yazarım canımOlmazsın inş canım... Begenirsen mutlaka benide bilgilendir canım...
canım bende dün ev bakmaya çıktım istediğim mahallede bi tane bile kiralık ev yok acayip moralim bozuldu her hafta gidip bakıcam artık o tarafa bakan emlakçınına numarasını aldım onuda sık sık aramam gerekiyo kiralık ev bulamanın zor olduğunu bilmiyodum
bende hiç istemiyorum emlakçı 1 kirada onlar komisyon alıyo yazor yawrum ya ben bide emlakçıdan ayarlamak hiç istemiorm birde onlara depozito veriyorsun ama sanırım başka çare kalmayacak yoksa kapı kapı gezmek zorunda kalacağız
Kızlar düğünde takı seti istiyor musunuz?
Ben istemedim ama alacaklarmış... Nişanda ve sözde farklı kolye ve künye takmışlardı... Düğünde takı seti takarız demişlerdi...Kızlar düğünde takı seti istiyor musunuz?
istriyorum ama alcaklarmı bilmiorm walla sormadım nişanda tam teşekküllü so yolu set taktılar düğünde bilezik falan alındı diyorlardı laf arasında ama soramam yani ben bilemedimsiz napcaksınız?
Bence set olmalı her ailenin maddi durumuna göre değişiklik göstersede geline set alınmalı diye düşünüyorum şahsen canım bizde hiç konusu geçmedi ama mutlaka alınır diye düşünüyorumKızlar düğünde takı seti istiyor musunuz?
Nişanda banada 3 bilezik 1 kolye küpe seti taktılar..
Düğünde 4 bilezik birde set dedi nişanlım bir laf arasında ama bilmiyorum.. Pek sevmiyorum takı setlerini tek sevdigim trabzon takı setii :)
ahaha aynen olacaksa trabzon olsun dimiii:)
Ben seçtim bileeeeKızlar düğünde giriş ve dans müziği düşündünüz mü hiç son günlerde bu takıldı aklıma fikriniz var mı ?
canım giriş müziğine bayıldım çalabilir miyimBen seçtim bileeee
Giriş müziğimiz buuu
İlk dans müziğimizde Onur Akın - Seviyorum Seni
Tabi ki çalabilirsin canım, verdim gitticanım giriş müziğine bayıldım çalabilir miyim
katılıyorum sana canım kıpır kıpır olması konusunda bide pasta müziğim kıpır kıpır çok hareketli olsun istiyorum benTabi ki çalabilirsin canım, verdim gittiGiriş müziği dediğin kıpır kıpır olur bence
Dans müziği de aslında daha güzel müzikler de bulabilirim ama bizim için bu şarkının özel bir anlamı var.. O yüzden hiç araştırmadım, ilk dans anlamlı olsun bu olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?