2015 Haziran Gelinleri

Gökçecim çok begendim.
Abartı değil şık duruyor güle güle kullan

Canım çok hoşmuş güle güle kullan.. Ben de böyle sade ama uygun fiyatlı birşey bulursam alıcam.. Çok kullanmayacağım birşeye o kadar para vermek istemiyorum

çok güzeller canım bak bu tarz bişey olabilir benimde krem rengi olanı beğendim anneme göstereyimde alacaksa böyle bişey alsın

Ben çok seviyorum o yatak örtülerini çok ciciler ama sermezsen tabiki çöpe atılan para gibi bir şey ben 550 tlye almıştım. fırfırlı cıfcıflı birşey. hep hayalimdir o gelin yatakları :)
canım seviyosan kullanıcaksan tabiki al ama ben kullanamam oyüzden boşa alınacak gibi geliyo bana ama sen güle güle aşkla kullan canım

Bende seviyorum ama o kadar para verip almak istemedimsaolusun dedem hediye aldı 550 liraya kayınvalidemde yeni gelin olcaksın evine misafir geldiği zaman kullanırsın dedi fransız dantelli takımlar mükemmel oluyor pembe rengini aldım bende
250 liraya almıştım o zaman

Kızlar yılbaşı planlarınız ne son nişanlı yılbaşımız inşallah seneye eşlerimizle başbaşa evlerimizde geçireceğiz. Ben 2015i atlayıp 2016 ya geçiş yapmak istiyorum

aynen aynennn yaa seneye evde kocişlerimizle olucaz kısmetse düşünmesi bile heyecan verici. biz arkadaşların evinde toplanıyoruz canım nişanlım ben ve birkaç arkadaş evde party time :) dışarıda kutlamayı sevmiorm ben pek yılbaşını. sen napıcaksın canım?

biz ayrıyız malesef ayrı gireceğiz yeni yıla son ayrı yeni yılımız diyerek avutuyorum kendimi
neyse canım bundan sonra tüm yenitıllar birarada olcaksınız son bi tanecikte ayrı olsun 2015 sizi kavuşturcak buna değer

bende hiç hoşlanmıyorum dışarıda kutlamayı sizin güzel bi imkanınız varmış keyifli olur arkadaşlarla bende annemde yarime yemekler filan hazırlıcam bizde geçircez hayal ettiğim gibi olmasada başbaşa bırakır annem bizi mutfakta köşemize çekiliriz

Kızlar yılbaşı planlarınız ne son nişanlı yılbaşımız inşallah seneye eşlerimizle başbaşa evlerimizde geçireceğiz. Ben 2015i atlayıp 2016 ya geçiş yapmak istiyorum
2015 bizim yılımız olcak kızlar ayy heycan yaptım yaa seneye bu zamanlar kocişlerimizle olcaz allah nasip ederse bizde akşam sevdicekle dışarı çıkıcaz ama nereye gidicez bilmiyorum kafa nereye biz oraya yarında izinliyiz yeni yılın ilk gününüde beraber geçiricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…