- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.561
kızlar bana annem damat bohçası için Gelin home'dan gül kurusu aşağıdaki nevresimli yatak örtüsünü aldı. kayınvalidemde benim bohçama fransız dantelli Evlen Home'dan beyaz battaniye takımı almış. ben öyle gelinlik gibi abartılı yatak örtülerini sevmiyorum diyince bu şekilde alındı. birini ilk evlendiğimde sericem diğerini de lohusalık kullanacağım. Bakın derim bu modellere fiyatları da o abartılı ürünlerden kısmen daha uygun ve daha kullanışlı.
Gökçecim çok begendim.
Abartı değil şık duruyor güle güle kullan
Canım çok hoşmuş güle güle kullan.. Ben de böyle sade ama uygun fiyatlı birşey bulursam alıcam.. Çok kullanmayacağım birşeye o kadar para vermek istemiyorumkızlar bana annem damat bohçası için Gelin home'dan gül kurusu aşağıdaki nevresimli yatak örtüsünü aldı. kayınvalidemde benim bohçama fransız dantelli Evlen Home'dan beyaz battaniye takımı almış. ben öyle gelinlik gibi abartılı yatak örtülerini sevmiyorum diyince bu şekilde alındı. birini ilk evlendiğimde sericem diğerini de lohusalık kullanacağım. Bakın derim bu modellere fiyatları da o abartılı ürünlerden kısmen daha uygun ve daha kullanışlı.
Canım çok hoşmuş güle güle kullan.. Ben de böyle sade ama uygun fiyatlı birşey bulursam alıcam.. Çok kullanmayacağım birşeye o kadar para vermek istemiyorum
Tamam canım bulursam paylaşırım seninle deBulursan banada haber ver canım
Bende istiyorum canım banada haber ver. en azından işe yarar nevresimi doğumda filandaTamam canım bulursam paylaşırım seninle de
Tamam canım bulursam topluca alır bi de toplu indirim yaptırırız hahahaBende istiyorum canım banada haber ver. en azından işe yarar nevresimi doğumda filanda
İyi fikirTamam canım bulursam topluca alır bi de toplu indirim yaptırırız hahaha
çok güzeller canım bak bu tarz bişey olabilir benimde krem rengi olanı beğendim anneme göstereyimde alacaksa böyle bişey alsınkızlar bana annem damat bohçası için Gelin home'dan gül kurusu aşağıdaki nevresimli yatak örtüsünü aldı. kayınvalidemde benim bohçama fransız dantelli Evlen Home'dan beyaz battaniye takımı almış. ben öyle gelinlik gibi abartılı yatak örtülerini sevmiyorum diyince bu şekilde alındı. birini ilk evlendiğimde sericem diğerini de lohusalık kullanacağım. Bakın derim bu modellere fiyatları da o abartılı ürünlerden kısmen daha uygun ve daha kullanışlı.
canım seviyosan kullanıcaksan tabiki al ama ben kullanamam oyüzden boşa alınacak gibi geliyo banaBen çok seviyorum o yatak örtülerini çok ciciler ama sermezsen tabiki çöpe atılan para gibi bir şey ben 550 tlye almıştım. fırfırlı cıfcıflı birşey. hep hayalimdir o gelin yatakları :)
çok güzeller canım bak bu tarz bişey olabilir benimde krem rengi olanı beğendim anneme göstereyimde alacaksa böyle bişey alsın
biz ayrıyız malesef ayrı gireceğiz yeni yılaKızlar yılbaşı planlarınız ne son nişanlı yılbaşımız inşallah seneye eşlerimizle başbaşa evlerimizde geçireceğiz. Ben 2015i atlayıp 2016 ya geçiş yapmak istiyorum
Kızlar yılbaşı planlarınız ne son nişanlı yılbaşımız inşallah seneye eşlerimizle başbaşa evlerimizde geçireceğiz. Ben 2015i atlayıp 2016 ya geçiş yapmak istiyorum
neyse canım bundan sonra tüm yenitıllar birarada olcaksınız son bi tanecikte ayrı olsun 2015 sizi kavuşturcak buna değerbiz ayrıyız malesef ayrı gireceğiz yeni yılason ayrı yeni yılımız diyerek avutuyorum kendimi
bende hiç hoşlanmıyorum dışarıda kutlamayı sizin güzel bi imkanınız varmış keyifli olur arkadaşlarlaaynen aynennn yaa seneye evde kocişlerimizle olucaz kısmetse düşünmesi bile heyecan verici. biz arkadaşların evinde toplanıyoruz canım nişanlım ben ve birkaç arkadaş evde party time :) dışarıda kutlamayı sevmiorm ben pek yılbaşını. sen napıcaksın canım?
canım hangi siteden baktın bende bakayım biaynen canım bende onu çok beğendim fiyatı da çok çok pahalı değil yani netten baktım da :)
2015 bizim yılımız olcak kızlarKızlar yılbaşı planlarınız ne son nişanlı yılbaşımız inşallah seneye eşlerimizle başbaşa evlerimizde geçireceğiz. Ben 2015i atlayıp 2016 ya geçiş yapmak istiyorum
canım üzülme geçen sene bende sevdiceğimle geçiremedim yılbaşını ama az kaldı sabret bundan sonra hep yanyana olcaksınız seneye acısını çıkartırsınbiz ayrıyız malesef ayrı gireceğiz yeni yılason ayrı yeni yılımız diyerek avutuyorum kendimi
evet bende öyle diyip mutlu olmaya çalışıyorum o sebeple yeni yıla uyuyarak gireceğimcanım üzülme geçen sene bende sevdiceğimle geçiremedim yılbaşını ama az kaldı sabret bundan sonra hep yanyana olcaksınız seneye acısını çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?