2015 Haziran Gelinleri

benimki hayatta anlamaz o işlerden hayatta karışmazda herşey bana kalıyo yani sen şanslısın
Canım bizim çiçek dükkanımız var o yüzden benden çok anlıyor aksesuarları da daha uyguna buluyor işiyle ilgili olduğu için zaten çok hevesli yatcak yastığımız bile yokken yatak odası tablomuzu almıştı sağolsun öyle de güzeldir herşey sadece senin zevkin işte karar sende tadını çıkar

toz-pembe yer problemi bizde de var ama evlendikten sonra alınacak şuanda farkedilmeyen şeyler olabilir.
Ondan dolayı aklıma ne geliyorsa listemde ne varsa almaya çalışıyorum. Bulaşık süngeri bile aldım o derece :))

ohh valla çok güzelmiş canım benim zevkime göre olucak güzel bişey bu ama ne bilim benimkide hiç karışmıyo ya sen daha iyi bilirsin senin zevkine güveniyorum falan diyip gaz veriyo herşey benim üstüme yıkılmış oluyo

hahahah güldürdün beni valla canım ya bulaşık süngeri alman herşeyi açıklıyo nasıl telaş yapıyoruz ya hepsi tatlı telaş

Tut kolundan sürükle peşine kolay sanmasın küçük detayların maliyet ve zorluğunu

Süpermiş yaa bayagi güldüm nerden aklına geldi daha bulaşık yıkayacak bi tezgahımız bile yokken

Canım bende nişanımda yaptıgım hediyelerin malzemelerini oradan almışdım... Gerçekten çok uygun....

Toz bezi,cam bezi, çeşit kağıt peçete ve sabunlar aldım... Annem artık bir banyo,tuvalet ve mutfakda çeyizin yok evin her yerinde mutlaka bir kutun var diyor...

srve06 ugurluozge toz-pembe kızlar migrosta kalpli bulaşık düngerleri vardı dayanamadım aldım ne yapayım :)
bende avonun sıvı sabunlarını çok seviyorum indirimliyken onlardan alıyorum, madame cocodan vucut ürünleri alıyorum.. Ne bileyim ya hoşuma gidiyor hem bunlarda lazım değiller mi bize.. Banyomuzu süslemeyecek miyiz? :)
Kızlar ben size diyim alabildiginiz bütçeniz yeten herşeyi alın sonuçta bunlarda eve gerekli olan şeyler ben öyle yapıyorum. Ha şimdi almışım ha evlendikten sonra sonuçta alınacak.
En azından ufakta olsa onlarla mutlu oluyorum.
Şimdi Arçelik çaycı aldım epey araştırmıştım kafama o yattı ve aldım.
Geriye büyük olarak ütü masası ve çamaşır kurutmalığı kaldı.
Ayrıca yatak örtüsü almadım.. Yatak odasını kurduktan sonra perdeleri seçtikten sonra almayı düşünüyorum..
Böle tüllü falan bişey değil sade ama şık. English home da güzel yatak örtüleri var fiyatları 400 - 700 TL arası.. Bana kalsa o kadar para verip almam ama 1 tane gerekiyormuş :)

Bu arada limango'da şuan Suwen ve Twigy var.. Fiyatlar uygun eve terlik almadıysanız bir bakın :)

haklısın canım
bende yatak örtüsü taçta gördüğüm günlük modeller var o tarz istiyorum ama annem bi tanede abartılı bişey olsun diyo alınması gerekiyomuş geçen bitane sormuş 700 tl demişler ne gerek var istemiyorum ben sermem onu dedim ama alıncak illa diyo çok gereksiz ve pahalı ayrıca abartılı modeller var zorlada alırsa bile sermem zaten boşa almış olcak

Canım bende vücut bakım ürünlerini mart gibi almaya başlarım... Bir kaç parfüm aldım... Doğal kokulu el yapımı sabunlara dayanamıyorum bir sepet oldu neredeyse...
Yatak örtüsünü almadım mobilya alındıkdan sonra bakmayı düşünüyorum... Fırfırlı gelin örtülerinden ben de almıyacagım... Daha sade bir model gördüm sanırım cemil ipekcinindi onu alabilirim.... Aslında yatak örtüsüne bile ihtiyacım yok bana görede annem almak gerekir dedi sırf o yüzden.. 2 uyku setim,2 hazır pike takımı, 2 tane annemim yaptırdıgı pike takımı( bana kalsa onuda istemiyorum ),4 battaniye ,2 tane el örgüsü battanıye daha yapım aşamasında ( teyzem örmüş umarım işime yarar)5 tane nevresim takımı, 1 tane dört mevsim pike takımı... Geçen gün baktık bu kadar bana göre çok yatak örtüsüne gerek bile yok ama annem işde...
Canım çaycı ben alıp almama konusunda kararsızım... Çok çaydanlıgım var aslında pratik çok kararsız kaldım....

Ben çok seviyorum o yatak örtülerini çok ciciler ama sermezsen tabiki çöpe atılan para gibi bir şey ben 550 tlye almıştım. fırfırlı cıfcıflı birşey. hep hayalimdir o gelin yatakları :)

Canım gerekiyormuş ama ben günlük bi örtü aldım sırf gerektiği için dolaba kaldırcağım örtüye 600lira vermem onunla daha güzel bişe alırım bence tarzın değilse sende alma

Canım gerekiyormuş ama ben günlük bi örtü aldım sırf gerektiği için dolaba kaldırcağım örtüye 600lira vermem onunla daha güzel bişe alırım bence tarzın değilse sende alma

Canım doğrusu çok almak istemıyorum ama yine 1 tane gereki gibi geliyor.
çok abartı olmadan bişey alırım.
Biz böyle düşünüyoruz ama inanın kı eviimize gelenler begenmediğimizden değil alamadığımızdan almadığımızı düşünürler.

Canım tabi karar senin ben kulak tıkıyıp almıcam yatak odam benim özelim en istediğim gibi ama rahat olsun istiyorum

kızlar bana annem damat bohçası için Gelin home'dan gül kurusu aşağıdaki nevresimli yatak örtüsünü aldı. kayınvalidemde benim bohçama fransız dantelli Evlen Home'dan beyaz battaniye takımı almış. ben öyle gelinlik gibi abartılı yatak örtülerini sevmiyorum diyince bu şekilde alındı. birini ilk evlendiğimde sericem diğerini de lohusalık kullanacağım. Bakın derim bu modellere fiyatları da o abartılı ürünlerden kısmen daha uygun ve daha kullanışlı.

Eklentiler

• asmin_lila.jpg
    190,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 8026071141857-2_water.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…