- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.541
Canım bizim çiçek dükkanımız var o yüzden benden çok anlıyor aksesuarları da daha uyguna buluyor işiyle ilgili olduğu için zaten çok hevesli yatcak yastığımız bile yokken yatak odası tablomuzu almıştı sağolsunbenimki hayatta anlamaz o işlerden hayatta karışmazda herşey bana kalıyo yani sen şanslısın
ohh valla çok güzelmiş canımCanım bizim çiçek dükkanımız var o yüzden benden çok anlıyor aksesuarları da daha uyguna buluyor işiyle ilgili olduğu için zaten çok hevesli yatcak yastığımız bile yokken yatak odası tablomuzu almıştı sağolsunöyle de güzeldir herşey sadece senin zevkin işte karar sende tadını çıkar
hahahah güldürdün beni valla canım ya bulaşık süngeri alman herşeyi açıklıyotoz-pembe yer problemi bizde de var ama evlendikten sonra alınacak şuanda farkedilmeyen şeyler olabilir.
Ondan dolayı aklıma ne geliyorsa listemde ne varsa almaya çalışıyorum. Bulaşık süngeri bile aldım o derece :))
Tut kolundan sürükle peşine kolay sanmasın küçük detayların maliyet ve zorluğunuohh valla çok güzelmiş canımbenim zevkime göre olucak güzel bişey bu ama ne bilim benimkide hiç karışmıyo ya sen daha iyi bilirsin senin zevkine güveniyorum falan diyip gaz veriyo herşey benim üstüme yıkılmış oluyo
Süpermiş yaa bayagi güldüm nerden aklına geldi daha bulaşık yıkayacak bi tezgahımız bile yokkentoz-pembe yer problemi bizde de var ama evlendikten sonra alınacak şuanda farkedilmeyen şeyler olabilir.
Ondan dolayı aklıma ne geliyorsa listemde ne varsa almaya çalışıyorum. Bulaşık süngeri bile aldım o derece :))
Canım bende nişanımda yaptıgım hediyelerin malzemelerini oradan almışdım... Gerçekten çok uygun....Canım evet internetten daha uygun oluyor da ankaradakiler için söylüyorum.. Pazar günü Ulus Çıkrıkçılar yokuşu denilen yere gittim. Bizim buralarda 135 tl ye satılan pierre cardin büstiyer jartiyer takımını ordan 75 tl ye aldım.. Çoğu toptancı olduğu için fiyatlar cidden çok uygun ama sıkı pazarlık yapılması lazım, tutturduğuna satıyorlar.. Zamanınız olursa bi gidin bakın.. Düğün için ihtiyacınız olan hemen hemen herşey var..
Toz bezi,cam bezi, çeşit kağıt peçete ve sabunlar aldım... Annem artık bir banyo,tuvalet ve mutfakda çeyizin yok evin her yerinde mutlaka bir kutun var diyor...toz-pembe yer problemi bizde de var ama evlendikten sonra alınacak şuanda farkedilmeyen şeyler olabilir.
haklısın canımsrve06 ugurluozge toz-pembe kızlar migrosta kalpli bulaşık düngerleri vardı dayanamadım aldım ne yapayım :)
bende avonun sıvı sabunlarını çok seviyorum indirimliyken onlardan alıyorum, madame cocodan vucut ürünleri alıyorum.. Ne bileyim ya hoşuma gidiyor hem bunlarda lazım değiller mi bize.. Banyomuzu süslemeyecek miyiz? :)
Kızlar ben size diyim alabildiginiz bütçeniz yeten herşeyi alın sonuçta bunlarda eve gerekli olan şeyler ben öyle yapıyorum. Ha şimdi almışım ha evlendikten sonra sonuçta alınacak.
En azından ufakta olsa onlarla mutlu oluyorum.
Şimdi Arçelik çaycı aldım epey araştırmıştım kafama o yattı ve aldım.
Geriye büyük olarak ütü masası ve çamaşır kurutmalığı kaldı.
Ayrıca yatak örtüsü almadım.. Yatak odasını kurduktan sonra perdeleri seçtikten sonra almayı düşünüyorum..
Böle tüllü falan bişey değil sade ama şık. English home da güzel yatak örtüleri var fiyatları 400 - 700 TL arası.. Bana kalsa o kadar para verip almam ama 1 tane gerekiyormuş :)
Canım bende vücut bakım ürünlerini mart gibi almaya başlarım... Bir kaç parfüm aldım... Doğal kokulu el yapımı sabunlara dayanamıyorum bir sepet oldu neredeyse...srve06 ugurluozge toz-pembe kızlar migrosta kalpli bulaşık düngerleri vardı dayanamadım aldım ne yapayım :)
bende avonun sıvı sabunlarını çok seviyorum indirimliyken onlardan alıyorum, madame cocodan vucut ürünleri alıyorum.. Ne bileyim ya hoşuma gidiyor hem bunlarda lazım değiller mi bize.. Banyomuzu süslemeyecek miyiz? :)
Kızlar ben size diyim alabildiginiz bütçeniz yeten herşeyi alın sonuçta bunlarda eve gerekli olan şeyler ben öyle yapıyorum. Ha şimdi almışım ha evlendikten sonra sonuçta alınacak.
Ayrıca yatak örtüsü almadım.. Yatak odasını kurduktan sonra perdeleri seçtikten sonra almayı düşünüyorum..
Böle tüllü falan bişey değil sade ama şık. English home da güzel yatak örtüleri var fiyatları 400 - 700 TL arası.. Bana kalsa o kadar para verip almam ama 1 tane gerekiyormuş :)
Ben çok seviyorum o yatak örtülerini çok ciciler ama sermezsen tabiki çöpe atılan para gibi bir şey ben 550 tlye almıştım. fırfırlı cıfcıflı birşey. hep hayalimdir o gelin yatakları :)haklısın canım
bende yatak örtüsü taçta gördüğüm günlük modeller var o tarz istiyorum ama annem bi tanede abartılı bişey olsun diyo alınması gerekiyomuş geçen bitane sormuş 700 tl demişler ne gerek var istemiyorum ben sermem onu dedim ama alıncak illa diyo çok gereksiz ve pahalı ayrıca abartılı modeller var zorlada alırsa bile sermem zaten boşa almış olcak
Canım gerekiyormuş ama ben günlük bi örtü aldım sırf gerektiği için dolaba kaldırcağım örtüye 600lira vermem onunla daha güzel bişe alırım bence tarzın değilse sende almasrve06 ugurluozge toz-pembe kızlar migrosta kalpli bulaşık düngerleri vardı dayanamadım aldım ne yapayım :)
Canım gerekiyormuş ama ben günlük bi örtü aldım sırf gerektiği için dolaba kaldırcağım örtüye 600lira vermem onunla daha güzel bişe alırım bence tarzın değilse sende alma
Canım tabi karar senin ben kulak tıkıyıp almıcam yatak odam benim özelim en istediğim gibi ama rahat olsun istiyorumCanım doğrusu çok almak istemıyorum ama yine 1 tane gereki gibi geliyor.
çok abartı olmadan bişey alırım.
Biz böyle düşünüyoruz ama inanın kı eviimize gelenler begenmediğimizden değil alamadığımızdan almadığımızı düşünürler.
haklısın canım
bende yatak örtüsü taçta gördüğüm günlük modeller var o tarz istiyorum ama annem bi tanede abartılı bişey olsun diyo alınması gerekiyomuş geçen bitane sormuş 700 tl demişler ne gerek var istemiyorum ben sermem onu dedim ama alıncak illa diyo çok gereksiz ve pahalı ayrıca abartılı modeller var zorlada alırsa bile sermem zaten boşa almış olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?