- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.521
Doğrudur canım Rabbim sabır versin o sıcaklardaahh ahh sen bide antalyayı gör mahfediyo buranın nemitatilde en azından denize falan girersin serinlemek için canım hem alanya o aylarda aşırı nemli olmaz sen genede yanına ince tril tril açık renkli kıyafetler al
Amin canım inşallahTeşekkür ederim tatlım inş hepimiz mutlu masalar hazırlarız
Ben hiç gecelik filan almadım daha onlarda var çalışmıyorum ben o yüzden hepsine hemen yetemiyorumbana annem bişey aldırmıyo pek koycak yer yok diyo evin tutulsun sonra istediğin ne varsa alırız diyo bende ufak tefek şeyleri alıyorum gecelik iç çamaşırı nevresim falan o tarz şeyleri alıyorum şimdi bide ütü masası falan dersem annem çıldırırhem bizimkilere aldırmış olurum maddi yönden de iyi olur benim için
alırsın canım daha zaman var internet sitelerini takip et çok güzel indirimler oluyo bende internetten alıyorum daha uygun oluyo fiyatlarBen hiç gecelik filan almadım daha onlarda var çalışmıyorum ben o yüzden hepsine hemen yetemiyorum
Aynen canım daha var malesef zamanımız. Araştırıyorum bende fırsat yakaladıkça kapıyorumalırsın canım daha zaman var internet sitelerini takip et çok güzel indirimler oluyo bende internetten alıyorum daha uygun oluyo fiyatlar
aynen yaa bişey beğeniyorum alamıyorum valla şu bisikletler çok hoşuma gidiyo içine çiçek falan koyuluyo ya salonum için almak istiyorum ama salon renklerine uygun bişey olsun istiyorum eşyalar ev falan ayarlanmadığı için alamıyorum hiç bişey
Ahh bende çok sabırsızım tek tek yerleştirsem detaylara ağırlık versem eksikler belli olur en azından
kesinlikle bayılıyorum o bisikletlere ya benimde evimde olmalı mutlakaO dediğin bisikletlerden yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde english home da gördüm. Gerçekten çok hoş bi aksesuar canım..
Di miii keşke maddi olarak kaldırabilecek durumda olsak da şimdiden tutsak eviyada aylar çabucak geçiverse de nisan-mayıs geliverse
Aynen aynen artık diyorum zaten yaşlanmayı da göze aldım yeter ki geçsin şu 5 ay su gibi ak zamannnO dediğin bisikletlerden yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde english home da gördüm. Gerçekten çok hoş bi aksesuar canım..
Di miii keşke maddi olarak kaldırabilecek durumda olsak da şimdiden tutsak eviyada aylar çabucak geçiverse de nisan-mayıs geliverse
Ben görmedim o bisikletleri bi bakiyimm ben fil istiyorumkesinlikle bayılıyorum o bisikletlere ya benimde evimde olmalı mutlaka
şimdiden ev tutmak baya maliyetli olur bizim için 5 ay boş eve kira vermiş olcaz az para değil kiralar zaten yüksek
Ben görmedim o bisikletleri bi bakiyimm ben fil istiyorum
Canım evet internetten daha uygun oluyor da ankaradakiler için söylüyorum.. Pazar günü Ulus Çıkrıkçılar yokuşu denilen yere gittim. Bizim buralarda 135 tl ye satılan pierre cardin büstiyer jartiyer takımını ordan 75 tl ye aldım.. Çoğu toptancı olduğu için fiyatlar cidden çok uygun ama sıkı pazarlık yapılması lazım, tutturduğuna satıyorlar.. Zamanınız olursa bi gidin bakın.. Düğün için ihtiyacınız olan hemen hemen herşey var..alırsın canım daha zaman var internet sitelerini takip et çok güzel indirimler oluyo bende internetten alıyorum daha uygun oluyo fiyatlar
süpermiş yaa acaba antalyada varmıdır öyle yerler bende bi araştırmam lazımCanım evet internetten daha uygun oluyor da ankaradakiler için söylüyorum.. Pazar günü Ulus Çıkrıkçılar yokuşu denilen yere gittim. Bizim buralarda 135 tl ye satılan pierre cardin büstiyer jartiyer takımını ordan 75 tl ye aldım.. Çoğu toptancı olduğu için fiyatlar cidden çok uygun ama sıkı pazarlık yapılması lazım, tutturduğuna satıyorlar.. Zamanınız olursa bi gidin bakın.. Düğün için ihtiyacınız olan hemen hemen herşey var..
Aaa çok güzelmiş gerçekten bi eşyalarımızı alalım ne aksesuarlar alırız şimdi elimiz kolumuz bağlı
Evet bende biliyorum orayı zaten kına malzemeleri için gidicem o zamana bırakayım iç çamaşırları da topluca alırım sona doğruCanım evet internetten daha uygun oluyor da ankaradakiler için söylüyorum.. Pazar günü Ulus Çıkrıkçılar yokuşu denilen yere gittim. Bizim buralarda 135 tl ye satılan pierre cardin büstiyer jartiyer takımını ordan 75 tl ye aldım.. Çoğu toptancı olduğu için fiyatlar cidden çok uygun ama sıkı pazarlık yapılması lazım, tutturduğuna satıyorlar.. Zamanınız olursa bi gidin bakın.. Düğün için ihtiyacınız olan hemen hemen herşey var..
Vardır illa ki bi araştır bencede.. Nakit paran olcak cebine koyup gideceksin. İhtiyacın ne var ne yok hepsini yüklenip geleceksin.. Kına malzemeleri, iç giyim, tekstil, gelinlik damatlık ayakkabı vs. aklınıza ne geliyorsa var. Hele iç giyim mağazalarında o kadar güzel iç çamaşırları, gecelikler, fantazi kıyafetler var ki bayılırsınızsüpermiş yaa acaba antalyada varmıdır öyle yerler bende bi araştırmam lazım
Ayyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık..Ben çok sabırsızlanmaya başladım
ben şimdi parfüm arayışına başladım kızlar düğün için özel bişey istiyorum çokta bilgim yok okadar çeşitli parfüm var ki hepsini gidip deneyemem ama en azından küçük bi liste oluştursak onları gidip deneyip arasından seçim yapsak daha kolay olur var mı önerisi olan
aynen şimdi mobilyalarım ne renk olucaksa çiçek renkleri ona uyumlu olmalı oyüzden bende bakmakla yetiniyorum sadeceAaa çok güzelmiş gerçekten bi eşyalarımızı alalım ne aksesuarlar alırız şimdi elimiz kolumuz bağlı
Şimdiden acele davranmaya gerek yok ama görüncede almadan edemiyoruz.Ben çiçek işlerini ve aksesuarlarını yarime bırakıyorum zaten anca biblo filan alırımaynen şimdi mobilyalarım ne renk olucaksa çiçek renkleri ona uyumlu olmalı oyüzden bende bakmakla yetiniyorum sadece
benimki hayatta anlamaz o işlerden hayatta karışmazda herşey bana kalıyo yani sen şanslısınŞimdiden acele davranmaya gerek yok ama görüncede almadan edemiyoruz.Ben çiçek işlerini ve aksesuarlarını yarime bırakıyorum zaten anca biblo filan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?