2015 Haziran Gelinleri

Doğrudur canım Rabbim sabır versin o sıcaklarda Öyle yaparız artık
Teşekkür ederim tatlım inş hepimiz mutlu masalar hazırlarız
Amin canım inşallah

Ben hiç gecelik filan almadım daha onlarda var çalışmıyorum ben o yüzden hepsine hemen yetemiyorum

O dediğin bisikletlerden yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde english home da gördüm. Gerçekten çok hoş bi aksesuar canım..

Ahh bende çok sabırsızım tek tek yerleştirsem detaylara ağırlık versem eksikler belli olur en azından

Di miii keşke maddi olarak kaldırabilecek durumda olsak da şimdiden tutsak evi yada aylar çabucak geçiverse de nisan-mayıs geliverse

ben şimdi parfüm arayışına başladım kızlar düğün için özel bişey istiyorum çokta bilgim yok okadar çeşitli parfüm var ki hepsini gidip deneyemem ama en azından küçük bi liste oluştursak onları gidip deneyip arasından seçim yapsak daha kolay olur var mı önerisi olan

kesinlikle bayılıyorum o bisikletlere ya benimde evimde olmalı mutlaka
şimdiden ev tutmak baya maliyetli olur bizim için 5 ay boş eve kira vermiş olcaz az para değil kiralar zaten yüksek

Aynen aynen artık diyorum zaten yaşlanmayı da göze aldım yeter ki geçsin şu 5 ay su gibi ak zamannn

alırsın canım daha zaman var internet sitelerini takip et çok güzel indirimler oluyo bende internetten alıyorum daha uygun oluyo fiyatlar
Canım evet internetten daha uygun oluyor da ankaradakiler için söylüyorum.. Pazar günü Ulus Çıkrıkçılar yokuşu denilen yere gittim. Bizim buralarda 135 tl ye satılan pierre cardin büstiyer jartiyer takımını ordan 75 tl ye aldım.. Çoğu toptancı olduğu için fiyatlar cidden çok uygun ama sıkı pazarlık yapılması lazım, tutturduğuna satıyorlar.. Zamanınız olursa bi gidin bakın.. Düğün için ihtiyacınız olan hemen hemen herşey var..

süpermiş yaa acaba antalyada varmıdır öyle yerler bende bi araştırmam lazım

Evet bende biliyorum orayı zaten kına malzemeleri için gidicem o zamana bırakayım iç çamaşırları da topluca alırım sona doğru

süpermiş yaa acaba antalyada varmıdır öyle yerler bende bi araştırmam lazım
Vardır illa ki bi araştır bencede.. Nakit paran olcak cebine koyup gideceksin. İhtiyacın ne var ne yok hepsini yüklenip geleceksin.. Kına malzemeleri, iç giyim, tekstil, gelinlik damatlık ayakkabı vs. aklınıza ne geliyorsa var. Hele iç giyim mağazalarında o kadar güzel iç çamaşırları, gecelikler, fantazi kıyafetler var ki bayılırsınız

Ayyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. Ben çok sabırsızlanmaya başladım

off bende canım yaaa sürekli bişiler alasım var ama artık evde yer kalmadı da işyerimde ufak bir çeyiz köşesi yaptım ofisteki arkadaşlar dalga geçmeye başladı :) ev olsa bir an evvel de aldığım herşeyi gidip yerleştirsem çok sabırsızlnaıyorum bende :)

canım benim son zamanlarda 2 favori parfümüm oldu biri 212 VİP diğeri de Giogio Armani Si.
212 çok tatlı ve hafif yani yaz gelini olacağımız için baymaz diye düşünüyorum.
Armani Si ise biraz daha ağır ama oldukça kalıcı bir koku yani dans ederken parfümüm yayılsın etrafa diyorsan kesinlikle öneririm.

aynen şimdi mobilyalarım ne renk olucaksa çiçek renkleri ona uyumlu olmalı oyüzden bende bakmakla yetiniyorum sadece
Şimdiden acele davranmaya gerek yok ama görüncede almadan edemiyoruz.Ben çiçek işlerini ve aksesuarlarını yarime bırakıyorum zaten anca biblo filan alırım

[QUOTE="Gokche8605,

canım benim son zamanlarda 2 favori parfümüm oldu biri 212 VİP diğeri de Giogio Armani Si.
212 çok tatlı ve hafif yani yaz gelini olacağımız için baymaz diye düşünüyorum.
Armani Si ise biraz daha ağır ama oldukça kalıcı bir koku yani dans ederken parfümüm yayılsın etrafa diyorsan kesinlikle öneririm.[/QUOTE]
canım çok teşekkür ederim ikisinide not alıyorum şimdi ilk fırsatta denicem

Şimdiden acele davranmaya gerek yok ama görüncede almadan edemiyoruz.Ben çiçek işlerini ve aksesuarlarını yarime bırakıyorum zaten anca biblo filan alırım
benimki hayatta anlamaz o işlerden hayatta karışmazda herşey bana kalıyo yani sen şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…