- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.041
İnşallah istediğiniz yer olurnehirnil111 toz-pembe kızlar sizler harikasınızzz
Balayında olabilir gerçekten, tabi önce balayı yeri ayarlamak gerek.. Hala bulamadım
Ben jartiyer düşünüyorum canım bustiyer rahatsız eder terletir beniKızlar günaydın aklıma bişe takıldı gelin üç çamaşırı olarak büstiyer vs düşündüm ama tüm gün üstümde bide yaz sıcağında terlersem lekelenme olur mu diye korktum şimdi gelinliğe ayrı gece için ayrı bişe düşünmeye karar verdim siz nasıl düşünüyorsunuz
Bende ona karar verdim evde duştan sonra farklı bişey giyinirsek daha temiz ve rahat hissederiz kendimiziİnşallah istediğiniz yer olur
Ben jartiyer düşünüyorum canım bustiyer rahatsız eder terletir beniZaten eve gittiğimizde farklı birşey giyebiliriz ki duş alacağız büyük ihtimal sonrasında istenilen gecelik falan giyilir bence
Terleyeceğiz zaten değiştirmek zorunda kalacağız giydiğimizi eve gider gitmez gelinlikle de oturulmaz ki duş alırız yemek yeriz falan o kadar yorgun olur ki insan düğün analizi yaparız falan sonra gelsin gecelikler bustiyerler farketmezBende ona karar verdim evde duştan sonra farklı bişey giyinirsek daha temiz ve rahat hissederiz kendimizi
Terleyeceğiz zaten değiştirmek zorunda kalacağız giydiğimizi eve gider gitmez gelinlikle de oturulmaz ki duş alırız yemek yeriz falan o kadar yorgun olur ki insan düğün analizi yaparız falan sonra gelsin gecelikler bustiyerler farketmez
çok güzel oluyo canım gün doğumu yada gün batımı çektir biz deniz kenarına gitmicez gittiğimiz yerde fotoğrafçı olursa bende çektirmeyi düşünüyorum çok güzel oluyonehirnil111 toz-pembe kızlar sizler harikasınızzz
Balayında olabilir gerçekten, tabi önce balayı yeri ayarlamak gerek.. Hala bulamadım
büstiyeri evde kendi başına nasıl giyceksin zor giyilen bişey gibi o eşine söylesen yardım et diye o giymeye değil çıkarmaya yardım eder benceBende ona karar verdim evde duştan sonra farklı bişey giyinirsek daha temiz ve rahat hissederiz kendimizi
Öyle değil mi ama kim ne taktı aa bak bu gelmedi şu nasıl oynadı falan ben yaparım vallahi eğer yorgunluktan sızmazsamhahaha iyi güldüm
Giyersin ne var ki canım ben çeyizime aldım bir tane çok da rahat denedim yanibüstiyeri evde kendi başına nasıl giyceksin zor giyilen bişey gibi o eşine söylesen yardım et diye o giymeye değil çıkarmaya yardım eder bence
Öyle değil mi ama kim ne taktı aa bak bu gelmedi şu nasıl oynadı falan ben yaparım vallahi eğer yorgunluktan sızmazsamYemek yemem gerek açken uyuyamam diyoruz ki balayına 1 gün sonra gitsek bile sonraki günde evde kahvaltılık almayacağız 1 hafta sonuçta bozulurlar akşam bir pizza söyleriz eve giderken ya da hamburger falan bir güzel mideye indiririz sonra gelsin devamı Açlığa dayanamadığım nasıl belli oluyor değil mi Öteki günde artık birşeyler atıştırırız aileler yaprak sarması pilav falan yaparlar herhalde börek gibi onları tüketiriz sonra balayına
Bende heyecan yaptım ya yazdıklarımı okuyuncaanaaammm düşününce heyecan yaptım:):)
ben denemedim hiç ama sanki zor giyilen bişey gibi geldi banaGiyersin ne var ki canım ben çeyizime aldım bir tane çok da rahat denedim yaniÇoraplara bitiyorum ben ya gelinlik altından bile görünse çok seksi değil mi
Ben çok eskiden almıştım bir iki tane babydoll falan sonra bıraktım şimdi elimde eskiden aldıklarım işyerinden verilen bir kaç takım pijamadan başka birşey yokKılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))
nehirnil111 Martle toz-pembe lugavi
Çorapla o tutturma sıkıştırma yeri varya onu takmak zor gerçi ben basenliyim ondan öyle oldu çorap çok yukarı çıkamadı kıvrıldı aşağıya falan zayıf olunca herşey daha güzel oluyorben denemedim hiç ama sanki zor giyilen bişey gibi geldi bana
kızz dur allah aşkına öldüm burda alemsinBende heyecan yaptım ya yazdıklarımı okuyuncaAyy geçence tur şirketi demiş ki aile cüzdanını unutmayın diye nişanlıma sonuçta kimlikler hemen değişmeyecek düğün mekanında istiyoruz nikahı falan bana söyledi nişanlım nasıl tuhaf oldum ya biz bir aile olacağız nikah cüzdanımız olacak kızlar bizim kocişlerimiz mi olacak ya rüya gibi
Evet bugün niye böyle heyecan yaptıysamkızz dur allah aşkına öldüm burda alemsinsakin ol bizede heycan yaptırdın vallaa
kız benimki beklemez valla benim onu giymemiÇorapla o tutturma sıkıştırma yeri varya onu takmak zor gerçi ben basenliyim ondan öyle oldu çorap çok yukarı çıkamadı kıvrıldı aşağıya falan zayıf olunca herşey daha güzel oluyor
ben biraz biraz almaya başladım saten gecelik aldım 2 tane biri şortlu biri elbise yavaş yavaş almak lazımKılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))
nehirnil111 Martle toz-pembe lugavi
Ben çok eskiden almıştım bir iki tane babydoll falan sonra bıraktım şimdi elimde eskiden aldıklarım işyerinden verilen bir kaç takım pijamadan başka birşey yokBir kaç takım tay üstü tunikler falan alacağım evde giymek için hem rahat hem bakımlı durur
Kız yıllarca aylarca bekliyoruz bir kaç dakika beklenir belki yarım saatkız benimki beklemez valla benim onu giymemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?