- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.021
aynen ben zaten stresli bi insanım garanticiyimdir bide işim garanti olsun isterim hep oyüzden en fak bi aksilik çıksa hemen telaş yaparımcanım bence 8buçuğu seçmelisin. en ufak hatada strese girersin sonra yetişemeyeceğim diye.
Peki 8 buçukta gitsen canım gidebilir misin Kınan hangi gün eğer araya bir gün koyduysan sabahtan gitmen taraftarıyım genelde kuaförden hep geç çıkılır ee trafiği çekimleri de hesaba katarsan düğün yerine gitmeden eve geldiğinde birşeylerde atıştırmaya çalışacaksın aç kalır insan çünkü rahatlıkla gelip gelin çıkarsınlar seni evden mekana geçip orada hazırlıklarınızı yapın derimdüğün mekanına 6 buçuk 7 gibi gitmemiz gerekiyomuş ozaman yetişmezse diye korkuyorum bide gelin alma olcak evden beni alcaklar komvoy falan derken baya zaman geçer
cumartesi akşam kına olcak canım pazar günüde düğün sabah erkenden kalkmak zor olcak benim için ama zaten uyuyamam gece heycandan sanırım ben en iyisi kuaförü arayıp saati 8 buçuk yapayım makyajın kesinlikle bozulmaz garanti veriririm dedi ama saç konusunda şüpheliyim salınık olsun istiyodum ama oda çabul bozulur sabahtan yaptırıncaPeki 8 buçukta gitsen canım gidebilir misin Kınan hangi gün eğer araya bir gün koyduysan sabahtan gitmen taraftarıyım genelde kuaförden hep geç çıkılır ee trafiği çekimleri de hesaba katarsan düğün yerine gitmeden eve geldiğinde birşeylerde atıştırmaya çalışacaksın aç kalır insan çünkü rahatlıkla gelip gelin çıkarsınlar seni evden mekana geçip orada hazırlıklarınızı yapın derim
Salık saç her halukarda terleyince bozulur maalesef canım akşama kadar çok yapılı kalmaz ama daha doğal durabilir aslında bu şekilde makyajın akmaz ama o güveni veriyorlarsacumartesi akşam kına olcak canım pazar günüde düğün sabah erkenden kalkmak zor olcak benim için ama zaten uyuyamam gece heycandan sanırım ben en iyisi kuaförü arayıp saati 8 buçuk yapayım makyajın kesinlikle bozulmaz garanti veriririm dedi ama saç konusunda şüpheliyim salınık olsun istiyodum ama oda çabul bozulur sabahtan yaptırınca
kına günü nasıl yetişceksin canım hem kına için hazırlanman gerekiyo bide gelinlik giyip çıkarcaksın falanSalık saç her halukarda terleyince bozulur maalesef canım akşama kadar çok yapılı kalmaz ama daha doğal durabilir aslında bu şekilde makyajın akmaz ama o güveni veriyorlarsaTabi aslında 3-4 saat farkediyor saç makyaj düğün yerine gidene kadar muhakkak dağılıyor fotoğraf çekimi falan derken ben o yüzden kına günü çekimi yaptırmak istiyorum
Kınayı ben Cuma günü istiyorum canım hem kınada salık saç kullanacağım ilk başta düğün içinde öyle düşünmüştüm ama nişanda gördüğüm kadarıyla hemen kabardı bozuldu saçlarım o yüzden kına günü salık nasipse düğün günü dağınık topuz istiyorum ee salık saçla foto çektirmek içimde kalmasın dedim fotoğrafçıyla konuştuk o önerdi aslında düğün günü çok zor oluyor öyle rahat rahat çalışılmıyor kına günü yapalım sabahtan gidersiniz saçlarınızı yaparsınız makyaj yapılacak aynı kınaya zaten gelinliği giyerim resimleri çektiririz eve gelirim yakın bir yerde olacaktır kına zaten kaftanımı geçiririm duvağımı çıkarırım mekana geçerim dedim sonraki günde bir güzel dinlenmeye çalışırım düğün günü kuaförde rahatlıkla zaman geçirebilirim yemeğimi falan stressiz yer düğün mekanına geçeriz diye düşündük hem İstanbuldayız trafiği pazar günü çekilmez dediler Cuma olursa daha rahat bir kaç yer gezebileceğizkına günü nasıl yetişceksin canım hem kına için hazırlanman gerekiyo bide gelinlik giyip çıkarcaksın falan
çok güzel düşünmüşsünüz canım ya çok mantıklı yani bide istanbul trafiğinde düğün günü telaş yaşamamış olursun rahat rahat çekinirsiniz resimlerinizi inşallah gönlüne göre olur herşeyKınayı ben Cuma günü istiyorum canım hem kınada salık saç kullanacağım ilk başta düğün içinde öyle düşünmüştüm ama nişanda gördüğüm kadarıyla hemen kabardı bozuldu saçlarım o yüzden kına günü salık nasipse düğün günü dağınık topuz istiyorum ee salık saçla foto çektirmek içimde kalmasın dedim fotoğrafçıyla konuştuk o önerdi aslında düğün günü çok zor oluyor öyle rahat rahat çalışılmıyor kına günü yapalım sabahtan gidersiniz saçlarınızı yaparsınız makyaj yapılacak aynı kınaya zaten gelinliği giyerim resimleri çektiririz eve gelirim yakın bir yerde olacaktır kına zaten kaftanımı geçiririm duvağımı çıkarırım mekana geçerim dedim sonraki günde bir güzel dinlenmeye çalışırım düğün günü kuaförde rahatlıkla zaman geçirebilirim yemeğimi falan stressiz yer düğün mekanına geçeriz diye düşündük hem İstanbuldayız trafiği pazar günü çekilmez dediler Cuma olursa daha rahat bir kaç yer gezebileceğizDaha tabi fotoğrafçıyı ayarlamadık bakalım nasipse böyle istiyoruz makyajım aynı olacaktı zaten düğün mekanında da fotoğraf çekilecek albüm verilecek mekan tarafından hem dağınık topuzla hem salık saçla resimlerimiz olacak
Amin canım benim cümlemiz için Rabbim gönlümüzdekini nasip etsinçok güzel düşünmüşsünüz canım ya çok mantıklı yani bide istanbul trafiğinde düğün günü telaş yaşamamış olursun rahat rahat çekinirsiniz resimlerinizi inşallah gönlüne göre olur herşey
Neden hayalci olasın canım insan istedikten sonra herşey mümkünAma gelinliğinle olsa daha hatıramsı bir şey olmaz mı ötekini her zaman çektirebilirsin
Canım düğün çekimi dışında istiyorum bunu nasıl planlayacağımı bilemedim ama :)
canım onu balayında yapabilirsin bence otellerdede profesyonel fotoğrafçılar oluyo kuaförde oluyo sahilde istediğin gibi çektirirsin gün doğumu yada gün batımı çok hoş olurMutella Muticimm ister istemez stres oluyoruz ve her şey planladığımız ve istediğimiz gibi gitmiyor..
Haliyle üzülüp içimize kapanabiliyoruz.
Zaman zaman bana da oluyor içim sıkılıyor korkuyorum kimseye tahammül edemiyorum.
O yüzden içini ferah tut iyi veya kötü - güzel yada çirkin bu günler geçecek..
Kızlar bende böyle beyaz mini bir elbise kafamda çiçekli tacımla birlikte kumsalda resimler çekilmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum :) Çok mu hayalciyim acaba
canım onu balayında yapabilirsin bence otellerdede profesyonel fotoğrafçılar oluyo kuaförde oluyo sahilde istediğin gibi çektirirsin gün doğumu yada gün batımı çok hoş olur
Kızlar günaydın aklıma bişe takıldı gelin üç çamaşırı olarak büstiyer vs düşündüm ama tüm gün üstümde bide yaz sıcağında terlersem lekelenme olur mu diye korktum şimdi gelinliğe ayrı gece için ayrı bişe düşünmeye karar verdim siz nasıl düşünüyorsunuz
Umarım olmaz emin olamadım ben ama tabi büstiyerin daha güzel olacağına eminimben büstiyer düşünüyorum gelinliğin içine giymeye canım. lekelenme yapacağını düşünmüyorum.
Umarım olmaz emin olamadım ben ama tabi büstiyerin daha güzel olacağına eminim
Tabiki değer zaten düşündüğümde o ama kötü lekelenme olursa tüm cazibesini yitirirbence düğünden sonrası için değer
bence netten araştırıp yorumlara falan bakarsak alacağımız marka ile ilgili en doğru bilgileri alırız gibi geliyorTabiki değer zaten düşündüğümde o ama kötü lekelenme olursa tüm cazibesini yitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?