- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.001
Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaKarar vermeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Anladım canım biraz bak bakalım ya da sırt dekoltesini biraz daha yukarı aldıracaksın olmadı içine kalıp istiyorum başka türlü tutmaz diyeceksin gelinlikçiyeKalıp koyup koyamıyacaklarını konuşmadık hiç sadece model begendim ama iç çamaşırı getir dedi...Kafam çok karışık iç çamaşırcıları geziyim bu hafta en iyisi....
Canım hayırdır neyin varKızlar nasılsınız? Bi tuhafım yine bu aralar bu yazıyı yazmakta bile o kadar zorlandım ki...
Biz iyiyiz de hayırdır kötü birşey yok demi ...Kızlar nasılsınız? Bi tuhafım yine bu aralar bu yazıyı yazmakta bile o kadar zorlandım ki...
Canım hayırdır neyin var
Biz iyiyiz de hayırdır kötü birşey yok demi ...
hasta falan mısın canım şu aralar havalardan mıdır nedir herkes hasta bende fena üşütmüşüm yatmak istiyorum sürekliÇok mutsuz halsiz sıkıntılıyım. Neyim var ben de bilmiyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum, çok sıkılıyorum ama sıkıntımın geçmesi için hiç bişey yapacak enerjim yok
Yok canım sadece malum dönemdeyim belki ondandır.hasta falan mısın canım şu aralar havalardan mıdır nedir herkes hasta bende fena üşütmüşüm yatmak istiyorum sürekli
Havalardan felan mı ki ... Alışveriş felan yapsan biraz...Çok mutsuz halsiz sıkıntılıyım. Neyim var ben de bilmiyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum, çok sıkılıyorum ama sıkıntımın geçmesi için hiç bişey yapacak enerjim yok
Dışarı çıkacak enerjiyi bulsam ona da razıyım.Havalardan felan mı ki ... Alışveriş felan yapsan biraz...
Bu günlük bir sıkıntıdır ... Bende de zaman zaman oluyor hep uyku modunda oluyorum....Dışarı çıkacak enerjiyi bulsam ona da razıyım.
canım kesin ondan bende geçen hafta öyleydim ağlicak yer aradım sürekli bide çok aksi oluyorum sormaYok canım sadece malum dönemdeyim belki ondandır.
canım kesin ondan bende geçen hafta öyleydim ağlicak yer aradım sürekli bide çok aksi oluyorum sorma
internetten gelinlik resimlerine bak düğününle ilgili şeyler araştır moralin düzelir biraz
o günde gelicek canım sıkma canını . bugün nasılsın daha iyimisin ?bazen bende sadece herşey bitmiş olsun balayında havuz başında yatmış olarak bulmak istiyorum kendimi....
kızlarr günaydınn sizin fikrinizi almak istediğim önemli bi konu var dün akşam kuaföre gittim sözleşmeyi imzaladık 14 haziranda seçebileceğim 2 ayrı saat var ya sabah 8 buçuk yada öğlen 12 buçukta gitmem gerekiyo kuaföre ben 12 buçuk olanı seçtim ama annem geç kalırsın dedi napsam sizce makyaj ve saç 3 saat sürüyomuş 2 saatte fotoğraf çekimi sürse yetişirmiyim ki ?
o günde gelicek canım sıkma canını . bugün nasılsın daha iyimisin ?
kızlarr günaydınn sizin fikrinizi almak istediğim önemli bi konu var dün akşam kuaföre gittim sözleşmeyi imzaladık 14 haziranda seçebileceğim 2 ayrı saat var ya sabah 8 buçuk yada öğlen 12 buçukta gitmem gerekiyo kuaföre ben 12 buçuk olanı seçtim ama annem geç kalırsın dedi napsam sizce makyaj ve saç 3 saat sürüyomuş 2 saatte fotoğraf çekimi sürse yetişirmiyim ki ?
12 buçuk da yetişirsin gibime geliyor canım 3 saat sürse 3 buçuk 4 gibi çıksan 2 saat maksimum sürer düğün günü çekim 6-6 buçuk gibi evindesin eğer çekim yerine yakınsa tabi sonra gelin alma falan derken 8 de düğün mekanında olursunuz gibi sen daha iyi bilirsin tabikızlarr günaydınn sizin fikrinizi almak istediğim önemli bi konu var dün akşam kuaföre gittim sözleşmeyi imzaladık 14 haziranda seçebileceğim 2 ayrı saat var ya sabah 8 buçuk yada öğlen 12 buçukta gitmem gerekiyo kuaföre ben 12 buçuk olanı seçtim ama annem geç kalırsın dedi napsam sizce makyaj ve saç 3 saat sürüyomuş 2 saatte fotoğraf çekimi sürse yetişirmiyim ki ?
çok kararsız kaldım ya annem yetişemezsin diyo işyerinden bi arkadaşıma sordum onunda düğünü geçen yazdı yetişemezsin dedidaha iyiym canım sadece koşturmaca insanı değilim ben bunu anladım olsun bitsinciyim sanırım :)
ay bilemedimki canım bence 12 buçukta gidersen rahat yetişirsin gibime geliyor. sonuçta yaz düğünü zaten nerden baksan 8 buçuk 9'dan önce başlamıyor. sabah 8 buçuk fazlaca erken akşama kadar ölürsün yorgunluktan
düğün mekanına 6 buçuk 7 gibi gitmemiz gerekiyomuş ozaman yetişmezse diye korkuyorum bide gelin alma olcak evden beni alcaklar komvoy falan derken baya zaman geçer12 buçuk da yetişirsin gibime geliyor canım 3 saat sürse 3 buçuk 4 gibi çıksan 2 saat maksimum sürer düğün günü çekim 6-6 buçuk gibi evindesin eğer çekim yerine yakınsa tabi sonra gelin alma falan derken 8 de düğün mekanında olursunuz gibi sen daha iyi bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?