2015 Haziran Gelinleri

Karar vermeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kalıp koyup koyamıyacaklarını konuşmadık hiç sadece model begendim ama iç çamaşırı getir dedi...Kafam çok karışık iç çamaşırcıları geziyim bu hafta en iyisi....
Anladım canım biraz bak bakalım ya da sırt dekoltesini biraz daha yukarı aldıracaksın olmadı içine kalıp istiyorum başka türlü tutmaz diyeceksin gelinlikçiye

Kızlar nasılsınız? Bi tuhafım yine bu aralar bu yazıyı yazmakta bile o kadar zorlandım ki...

Çok mutsuz halsiz sıkıntılıyım. Neyim var ben de bilmiyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum, çok sıkılıyorum ama sıkıntımın geçmesi için hiç bişey yapacak enerjim yok
hasta falan mısın canım şu aralar havalardan mıdır nedir herkes hasta bende fena üşütmüşüm yatmak istiyorum sürekli

Çok mutsuz halsiz sıkıntılıyım. Neyim var ben de bilmiyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum, çok sıkılıyorum ama sıkıntımın geçmesi için hiç bişey yapacak enerjim yok
Havalardan felan mı ki ... Alışveriş felan yapsan biraz...

canım kesin ondan bende geçen hafta öyleydim ağlicak yer aradım sürekli bide çok aksi oluyorum sorma
internetten gelinlik resimlerine bak düğününle ilgili şeyler araştır moralin düzelir biraz

bazen bende sadece herşey bitmiş olsun balayında havuz başında yatmış olarak bulmak istiyorum kendimi....

kızlarr günaydınn sizin fikrinizi almak istediğim önemli bi konu var dün akşam kuaföre gittim sözleşmeyi imzaladık 14 haziranda seçebileceğim 2 ayrı saat var ya sabah 8 buçuk yada öğlen 12 buçukta gitmem gerekiyo kuaföre ben 12 buçuk olanı seçtim ama annem geç kalırsın dedi napsam sizce makyaj ve saç 3 saat sürüyomuş 2 saatte fotoğraf çekimi sürse yetişirmiyim ki ?

o günde gelicek canım sıkma canını . bugün nasılsın daha iyimisin ?

daha iyiym canım sadece koşturmaca insanı değilim ben bunu anladım olsun bitsinciyim sanırım :)

ay bilemedimki canım bence 12 buçukta gidersen rahat yetişirsin gibime geliyor. sonuçta yaz düğünü zaten nerden baksan 8 buçuk 9'dan önce başlamıyor. sabah 8 buçuk fazlaca erken akşama kadar ölürsün yorgunluktan

canım bence 8buçuğu seçmelisin. en ufak hatada strese girersin sonra yetişemeyeceğim diye.

12 buçuk da yetişirsin gibime geliyor canım 3 saat sürse 3 buçuk 4 gibi çıksan 2 saat maksimum sürer düğün günü çekim 6-6 buçuk gibi evindesin eğer çekim yerine yakınsa tabi sonra gelin alma falan derken 8 de düğün mekanında olursunuz gibi sen daha iyi bilirsin tabi

çok kararsız kaldım ya annem yetişemezsin diyo işyerinden bi arkadaşıma sordum onunda düğünü geçen yazdı yetişemezsin dedi iyi olmana sevindim bu arada

düğün mekanına 6 buçuk 7 gibi gitmemiz gerekiyomuş ozaman yetişmezse diye korkuyorum bide gelin alma olcak evden beni alcaklar komvoy falan derken baya zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…