2015 Haziran Gelinleri

Aynı garanti kapsamında mı canım yani herhangi bir bayisine ürün verebilir miyim tamire gönderebilir miyim yoksa n11 e mi geri gönderiyoruz sorun çıktığında

aynı garanti kapsamında canım. yani diyelim arçelik tost makinesi aldın arçelik servisine götürüyorsun.

Hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu.. n11 kurulduğundan beri bu siteye hiç güven duyamamıştım.. Bir de alıcı gözle bir girip bakayım bari o zaman

benimde mobilyalar beyaz eşyalar falan bekliyo ev işi bi belli olsun ondan sonra alıcaz onları canım bendede pek bi hazırlık yok düğün yeri belli balayı belli kuaför belli ufak tefek çeyizlerimi alıyorum hoşuma gittikçe

Biz bi salonu ayarladık kuaför araştırıyorum sürekli burdaki yorumlardan ama karar veremedim

Günaydın Kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün?

Günaydın Kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün?

günaydınn canım. dün nişanlımla bir ev bulduk çok istediğimiz bir semtte can ciğer yakın olduğumuz evli bir çift arkadaşımızın arka sokağında 1 yıl oturulmuş sadece yepyeni ve kirası da çok iyi olan ama lanet olsun daha vaktimizi var şimdiden duaya yattık umarım marta kadar tutulmaz diye offff çok aklımız kaldı ya (

Tutun gitsin şimdiden marta ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…