- 27 Ağustos 2013
- 430
- 111
- 48
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Aynı garanti kapsamında mı canım yani herhangi bir bayisine ürün verebilir miyim tamire gönderebilir miyim yoksa n11 e mi geri gönderiyoruz sorun çıktığında
kızlar nişanlım n11'de çalıştı bir dönem yazılım kısmında; n11 güvenilir bir site hala çalışan tanıdıklarımız var. ürünler orjinal, orjinal gelmezse şikayet ettiğinizde satıcılar n11'e ceza ödüyorlar.
ben alışveriş yapıyorum n11'den hiç sorun yaşamadım.
Anladım canım güzelmiş o zaman ama sanırım alışveriş yaptığın satıcınında yorumları önemli ona dikkat etmek gerek teşekkür ederimaynı garanti kapsamında canım. yani diyelim arçelik tost makinesi aldın arçelik servisine götürüyorsun.
benimde mobilyalar beyaz eşyalar falan bekliyo ev işi bi belli olsun ondan sonra alıcaz onları canım bendede pek bi hazırlık yok düğün yeri belli balayı belli kuaför belli ufak tefek çeyizlerimi alıyorum hoşuma gittikçeAyy ne güzel bütün telaşları bütün mutlulukları aynı gün yaşayacağız :) çılgınlar gibi Çeyiz alışverişi yapıyorum tek bi hazırlığım yokken çok şükür şimdi pek bi eksiğim kalmadı ama gelinlik mobilya vs tabi henüz beklemede.. senin nasıl
Biz bi salonu ayarladık kuaför araştırıyorum sürekli burdaki yorumlardan ama karar veremedimbenimde mobilyalar beyaz eşyalar falan bekliyo ev işi bi belli olsun ondan sonra alıcaz onları canım bendede pek bi hazırlık yok düğün yeri belli balayı belli kuaför belli ufak tefek çeyizlerimi alıyorum hoşuma gittikçe
hangi şehirdesin canımBiz bi salonu ayarladık kuaför araştırıyorum sürekli burdaki yorumlardan ama karar veremedim
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın Kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün?
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Evet ya bizimde 5 ay 3 hafta 1 günben de iyiyim canım. tam 5 buçuk ayım kaldığını gördüm daha da iyi oldum.
Ankara canım senhangi şehirdesin canım
Ben de ankaradayımmAnkara canım sen
Aa ne güzel hangi semt ve salonu tuttunuz pekiBen de ankaradayımm
Ben elvankentte oturuyorum, nişanlım tuzluçayırda.. Düğün için de tuzluçayırdaki Alyans Düğün Salonunu tuttuk. Siz canım?Aa ne güzel hangi semt ve salonu tuttunuz peki
Canım bende batıkentte oturuyorum bizde konservatuvar düğün salonu havuzlu bahçeyi tuttuk
Ayy inşallah hepimizin tatlım çok heyecanlıSüper hayırlı olsun canım şimdiden
Günaydın Kızlarrr nasılsınız bakalım bu gün?
Tutun gitsin şimdiden marta ne kaldıgünaydınn canım. dün nişanlımla bir ev bulduk çok istediğimiz bir semtte can ciğer yakın olduğumuz evli bir çift arkadaşımızın arka sokağında 1 yıl oturulmuş sadece yepyeni ve kirası da çok iyi olan ama lanet olsun daha vaktimizi var şimdiden duaya yattık umarım marta kadar tutulmaz diye offff çok aklımız kaldı ya (
Tutun gitsin şimdiden marta ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?