2015 Haziran Gelinleri

Kızlar merhaba ne zamandır bakıyordum haziran gelinleri daha bir araya gelmemiş derken bugün denk geldimm. Bende haziran geliniyim umarım herşey güzel olur güzel :)

Deme öyle şimdi nefes zor alıyoruz yoksa daha mı beter olacak Allahım hemen düğün gününe gidelim günler nasıl geçiyor anlamıyorum
valla bende marttan sonrası için korkuyorum çalışıyorum bide nasıl halledicem nasıl yetişicek hiç bi fikrim yok

Kızlar merhaba ne zamandır bakıyordum haziran gelinleri daha bir araya gelmemiş derken bugün denk geldimm. Bende haziran geliniyim umarım herşey güzel olur güzel :)
hoşgeldin canım kendinden bahsedermisin bize ( yarışma programı gibi oldu ) hangi tarih düğün?

Evet çalışmak kasıyor işte bir akşam 7 den sonrası var bir de Cumartesi öğleden sonra ve Pazar hepsi nasıl halledilir bilemiyorum
aynen canım hafta içi benim 6 dan sonra cumartesi öğleden sonra pazar günü var bide ama bu nikah işlemlerini hafta içi halletmemiz lazım bi kaç gün izin alcaz artık işten

aynen canım hafta içi benim 6 dan sonra cumartesi öğleden sonra pazar günü var bide ama bu nikah işlemlerini hafta içi halletmemiz lazım bi kaç gün izin alcaz artık işten
Evet ya bir gün daha izin almam gerek bazı bankalarda kredi kartlarımı kapatcam onları kullanmıycam onun için bu hafta izin alacağım tekrar Müdürüm beni kovacak yeter ulen diye bu akşam lazerim için istedim 5 de çıkıcam ne yapalım hafta sonları halledilmiyor bu işler nikah başvurusu bence 1 günde halledilir ay bir aile hekimliğinden belge alınmayacak mı

benimde 14 haziran inşallah canım hazırlıklar nasıl gidiyo
Ayy ne güzel bütün telaşları bütün mutlulukları aynı gün yaşayacağız :) çılgınlar gibi Çeyiz alışverişi yapıyorum tek bi hazırlığım yokken çok şükür şimdi pek bi eksiğim kalmadı ama gelinlik mobilya vs tabi henüz beklemede.. senin nasıl

canım takı töreni yerine sandık düşünmez misiniz? takı töreni düğünü katlediyor yaa en az 1 saat sürüyor ve herkes çok sıkılıyor.

Sandık neymiş ki?? Hiç duymadım, görmedim, bilmiyorum. Nasıl oluyor o?

Sandık neymiş ki?? Hiç duymadım, görmedim, bilmiyorum. Nasıl oluyor o?

canım şöyle birşey oluyor resimdeki gibi. gelin damat masasının yanına konur genelde. masalarda zarf ve kalem olur. kişiler takıcakları altını zarfın içine koyup zarfın üstüne adını soyadını yazar. ondan sonra ister düğün başında ister gitmeden önce sandığın içine atar. böylece düğününzde ayakta durup takıların takılmasını beklemekle vakit kaybedeceğinize düğününüz bölünmüyor oynamaya devam ediyorsunuz:)

Eklentiler

• sandık.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 45

canım hpşgeldin aramıza . burada kızların çoğu 14'ünde. benimkisi 12Haziran. bizde henüz mobilya gelinliği halletmedik. sadece beyaz eşya ve balayını hallettik. mobilya mecburen ev tutulunca belli olup alınacak

Canım teşekkürler hoşbuldum okulların kapandığı ve ramazan öncesi son hafta sonu olunca bi çoğumuzun aynı olmuş :) biz beyaz eşyayı da mobilyayla alıcaz son 2ay kala ev tutulunca artık. Balayımız da duruyo biz ocaktan sonra çok koşturcaz belli ki. Sen kendi eksiklerini tamamladın mı

Aslında güzelmiş ama herkes takmak zorunda der gibi masalara zarf kalem falan.. Ne bileyim pek etik olur mu bilemedim Konu takı olunca akrabalar hassaslaşıyorlar çünkü

Bu arada aramıza hoşgeldin ugurluozge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…