- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
en iyisi kamera kaydı kameramankim ne taktı çekiyo sonra merak edersen açıp izliyosun garantiBen bi düğüne gittim, kızın yengesi oturmuş kim ne takıyorsa deftere yazıyordu.
Ne şeker dimi :))
Ben bi düğüne gittim, kızın yengesi oturmuş kim ne takıyorsa deftere yazıyordu.
Ne şeker dimi :))
Herhalde şu 2 ayı halletsek biraz rahatlıycaz detaylarla uğraşıcaz artıkfotoğrafçıyı ben haftaya pazartesi halletmeyi düşünüyorum bi kaç yerle görüştüm bile şimdiden telaş başladı canım son zamanlar nasıl koşturmacalar olcak bakalım
Herhalde şu 2 ayı halletsek biraz rahatlıycaz detaylarla uğraşıcaz artık
Deme öyle şimdi nefes zor alıyoruz yoksa daha mı beter olacak Allahım hemen düğün gününe gidelimasıl ondan sonra başlıyor sanki canım ev tutup yerleştirme faslı ben Marttan sonrasından korkuyorum
valla bende marttan sonrası için korkuyorum çalışıyorum bide nasıl halledicem nasıl yetişicek hiç bi fikrim yokDeme öyle şimdi nefes zor alıyoruz yoksa daha mı beter olacak Allahım hemen düğün gününe gidelimgünler nasıl geçiyor anlamıyorum
hoşgeldin canım kendinden bahsedermisin bize ( yarışma programı gibi olduKızlar merhaba ne zamandır bakıyordum haziran gelinleri daha bir araya gelmemiş derken bugün denk geldimm. Bende haziran geliniyim umarım herşey güzel olur güzel :)
Evet çalışmak kasıyor işte bir akşam 7 den sonrası var bir de Cumartesi öğleden sonra ve Pazar hepsi nasıl halledilir bilemiyorumvalla bende marttan sonrası için korkuyorum çalışıyorum bide nasıl halledicem nasıl yetişicek hiç bi fikrim yok
Bizim büyük günümüz de 14 HAZİRANhoşgeldin canım kendinden bahsedermisin bize ( yarışma programı gibi oldu) hangi tarih düğün?
aynen canım hafta içi benim 6 dan sonra cumartesi öğleden sonra pazar günü var bide ama bu nikah işlemlerini hafta içi halletmemiz lazım bi kaç gün izin alcaz artık iştenEvet çalışmak kasıyor işte bir akşam 7 den sonrası var bir de Cumartesi öğleden sonra ve Pazar hepsi nasıl halledilir bilemiyorum
benimde 14 haziranBizim büyük günümüz de 14 HAZİRANumarım hepimizin hayal ettiğinden daha güzel olur tüm hazırlıklar
Evet ya bir gün daha izin almam gerek bazı bankalarda kredi kartlarımı kapatcam onları kullanmıycam onun için bu hafta izin alacağım tekrar Müdürüm beni kovacak yeter ulen diyeaynen canım hafta içi benim 6 dan sonra cumartesi öğleden sonra pazar günü var bide ama bu nikah işlemlerini hafta içi halletmemiz lazım bi kaç gün izin alcaz artık işten
Ayy ne güzel bütün telaşları bütün mutlulukları aynı gün yaşayacağız :) çılgınlar gibi Çeyiz alışverişi yapıyorum tek bi hazırlığım yokken çok şükür şimdi pek bi eksiğim kalmadı ama gelinlik mobilya vs tabi henüz beklemede.. senin nasılbenimde 14 haziraninşallah canım hazırlıklar nasıl gidiyo
canım takı töreni yerine sandık düşünmez misiniz? takı töreni düğünü katlediyor yaa en az 1 saat sürüyor ve herkes çok sıkılıyor.
Sandık neymiş ki??Hiç duymadım, görmedim, bilmiyorum. Nasıl oluyor o?
Ayy ne güzel bütün telaşları bütün mutlulukları aynı gün yaşayacağız :) çılgınlar gibi Çeyiz alışverişi yapıyorum tek bi hazırlığım yokken çok şükür şimdi pek bi eksiğim kalmadı ama gelinlik mobilya vs tabi henüz beklemede.. senin nasıl
Canım teşekkürler hoşbuldumcanım hpşgeldin aramıza . burada kızların çoğu 14'ünde. benimkisi 12Haziran. bizde henüz mobilya gelinliği halletmedik. sadece beyaz eşya ve balayını hallettik. mobilya mecburen ev tutulunca belli olup alınacak
canım şöyle birşey oluyor resimdeki gibi. gelin damat masasının yanına konur genelde. masalarda zarf ve kalem olur. kişiler takıcakları altını zarfın içine koyup zarfın üstüne adını soyadını yazar. ondan sonra ister düğün başında ister gitmeden önce sandığın içine atar. böylece düğününzde ayakta durup takıların takılmasını beklemekle vakit kaybedeceğinize düğününüz bölünmüyor oynamaya devam ediyorsunuz:)
Teşekkür ederim canım hoşbuldumAslında güzelmiş ama herkes takmak zorunda der gibi masalara zarf kalem falan.. Ne bileyim pek etik olur mu bilemedimKonu takı olunca akrabalar hassaslaşıyorlar çünkü
Bu arada aramıza hoşgeldinugurluozge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?