- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
biz de ACR'den almıştık ama bulamadım fotoğrafını sitesinde şimdi
seçerken çektiğim ve nişanda çekilen fotoğraf var. biz hiç çekmemişiz sonra yüzüklerimizin fotoğrafını ya şimdi fark ettim
Eki Görüntüle 1339946 Eki Görüntüle 1339948
Teşekkür ederim canımçok zarifmiş canım
bende sarı altını seviyorum allahtan benim sevidicek sen hangisini istersen o olsun dedi karışmadı hiç ama benim seçtiğimide beğenerek takıyo seninkinede bayıldım bu arada canımNehircim bayıldımmm.. Gerçekten hevesini kaçırmamak için değil çok beğendimmm.. Çok zevkli bir seçim yapmışsın.
Bizim alyanslarımızda böylee.. Ben alyansta biraz abartıyı seviyorum galiba :)
Sadece ben takacak olsam aynı modelin sarı rengini tercih ederdim, takıda sarı altını seviyorum :)
Eki Görüntüle 1339856 Eki Görüntüle 1339857
aa çok hoş canım seninkide
İki renk kullanılmış farklı bir hava katmış canım birbirine kenetlenmiş gibi çok güzel aşkla takın
bombeli al bence canım ama kuyumcuya sor içi dolu olanından al bazılarının içi boş oluyo bi yere çarğınca falan içine çöküyo onu sor mutlaka alırkençok teşekkür ederim kızlar
evlilik için düz sarı almayı düşünüyorum. bombeli mi küt kesim mi alayım sizce?
bombeli al bence canım ama kuyumcuya sor içi dolu olanından al bazılarının içi boş oluyo bi yere çarğınca falan içine çöküyo onu sor mutlaka alırken
vayy seninkide çok hoşmuş canım aldığım yerde bu modeli görsem hemen atlardım çok beğendim
Çok teşekkürler... Bu arada hiç yüzüklerimizin fotografının olmadıgını farkettim...vayy seninkide çok hoşmuş canım aldığım yerde bu modeli görsem hemen atlardım çok beğendim
niye var işte senin çekmişsiniz valla asıl benim yokmuş hiç resim şimdi çektim buraya koymak içinÇok teşekkürler... Bu arada hiç yüzüklerimizin fotografının olmadıgını farkettim...
Bir tane oda modeller net değil neden çekmedik tepside felan anlam veremedim... Her halde o gün heyecandan unuttuk....niye var işte senin çekmişsiniz valla asıl benim yokmuş hiç resim şimdi çektim buraya koymak için
Biz ayrıca yüzük almayacağız canım siz bilirsiniz tabi ki ama iki alyansınız olacak bu durumda bunları kenara mı kaldıracaksınızçok teşekkür ederim kızlar
evlilik için düz sarı almayı düşünüyorum. bombeli mi küt kesim mi alayım sizce?
Maalesef canım kullanmıyorum
Çok güzeller canım aşkla takın
Çok sağolun canım ama çok kullanışsız bir yüzük galiba degiştirecegiz... Gerçi gönlümde el vermiyor bir anlamı var....çok şık canım güle güle kullanın
Biz ayrıca yüzük almayacağız canım siz bilirsiniz tabi ki ama iki alyansınız olacak bu durumda bunları kenara mı kaldıracaksınız
Çok güzeller canım aşkla takınanladığım içinizde sadece ben ince almışım
aynen bende tepside çekeriz diye hayal ettim ama insan heycandan unutuyo herşeyi inşallah düğünümüzde tüh keşke şunuda yapsaydık diyeceğimiz unutkanlıklarımız olmazBir tane oda modeller net değil neden çekmedik tepside felan anlam veremedim... Her halde o gün heyecandan unuttuk....
Sagol canım.. Sizde aşkla takın canım ... Hiç parmağınız dan çıkmasın...Biz ayrıca yüzük almayacağız canım siz bilirsiniz tabi ki ama iki alyansınız olacak bu durumda bunları kenara mı kaldıracaksınız
Çok güzeller canım aşkla takınanladığım içinizde sadece ben ince almışım
İnşallah olmaz... Nişandan önce tek tek aklımdaydı ne zaman o gün geldi aklım başımdan gittiaynen bende tepside çekeriz diye hayal ettim ama insan heycandan unutuyo herşeyi inşallah düğünümüzde tüh keşke şunuda yapsaydık diyeceğimiz unutkanlıklarımız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?