2015 Haziran Gelinleri

bende sarı altını seviyorum allahtan benim sevidicek sen hangisini istersen o olsun dedi karışmadı hiç ama benim seçtiğimide beğenerek takıyo seninkinede bayıldım bu arada canım

çok teşekkür ederim kızlar
evlilik için düz sarı almayı düşünüyorum. bombeli mi küt kesim mi alayım sizce?
bombeli al bence canım ama kuyumcuya sor içi dolu olanından al bazılarının içi boş oluyo bi yere çarğınca falan içine çöküyo onu sor mutlaka alırken

niye var işte senin çekmişsiniz valla asıl benim yokmuş hiç resim şimdi çektim buraya koymak için
Bir tane oda modeller net değil neden çekmedik tepside felan anlam veremedim... Her halde o gün heyecandan unuttuk....

çok teşekkür ederim kızlar
evlilik için düz sarı almayı düşünüyorum. bombeli mi küt kesim mi alayım sizce?
Biz ayrıca yüzük almayacağız canım siz bilirsiniz tabi ki ama iki alyansınız olacak bu durumda bunları kenara mı kaldıracaksınız
instagramınız var mı kızlar takipleşelim nehirnil111 lugavi @Gokche8605
Maalesef canım kullanmıyorum
Çok güzeller canım aşkla takın anladığım içinizde sadece ben ince almışım

Nehircim seninkileri çok begendim ben..
Bizde tekrar bir alyans almayacağız dünya para verip aldık bunları 2. bir alyansa gerek duymuyorum. Eğer tamtur almış olsaydım evet belki düşünebilirdim ama şuan düşünmüyorum.

Bir tane oda modeller net değil neden çekmedik tepside felan anlam veremedim... Her halde o gün heyecandan unuttuk....
aynen bende tepside çekeriz diye hayal ettim ama insan heycandan unutuyo herşeyi inşallah düğünümüzde tüh keşke şunuda yapsaydık diyeceğimiz unutkanlıklarımız olmaz

Sagol canım.. Sizde aşkla takın canım ... Hiç parmağınız dan çıkmasın...

aynen bende tepside çekeriz diye hayal ettim ama insan heycandan unutuyo herşeyi inşallah düğünümüzde tüh keşke şunuda yapsaydık diyeceğimiz unutkanlıklarımız olmaz
İnşallah olmaz... Nişandan önce tek tek aklımdaydı ne zaman o gün geldi aklım başımdan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…