- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Güle güle kullan gökçeciimişte ciciler bunlar
çokk tatlılar ama bunlarişte ciciler bunlar
Ben nedense baharatlık beğenemiyorum ya çiçekli cupcake li şeyler bana göre değil porselen üzerinde isim yazmayan baharat takımı istiyorum bende. sizinkiler hayırlı olsunişte ciciler bunlar
Canım çok güzel görünüyor. Geçekten sessiz sakin kafa dinlemelik, romantik bi balayı fikri. Ama bana göre değil hiç benim sinekten aklım çıkarken korku filmi gibi geldi bu fotoğraflarKızlar sevdiceğim aradı biraz öncebalayı için saklı göl evlerine gidelim diyo google dan baktım baya bi çok güzel bi yer tam bizlik her çift kendine özel evlerde kalıyo göl manzaralı yemyeşil bayıldım fiyatı günlük 300 tl s fikirlerinize ihtiyacım var kızlar bi bakarmısınız sizde internette sitesi var değer mi sizce günlük çift kişi 300 tl ?
işte ciciler bunlar
off ben yine bugün masarafa soktum kendimi Biev'den 3'lü kavanoz ve 6'lı baharat takımı aldım
işte ciciler bunlar
biz doğayı seviyoruz sessiz bi yer istiyoruz zaten ama fiyatta beni kararsız bıraktı hem günlük 300 tl hem yarım pansiyonCanım çok güzel görünüyor. Geçekten sessiz sakin kafa dinlemelik, romantik bi balayı fikri. Ama bana göre değil hiç benim sinekten aklım çıkarken korku filmi gibi geldi bu fotoğraflar
300 lira eder mi bilemedim
Ben henüz almadım bir de o alınacak değil mi o kadar eksik var kikızlar masa örtüsü aldınız mı?
dün madame cocodan mutfak için olandan aldım ben haftanın ürünüydü ..
Misafir için yemek masasına sermek amaçlı şık güpürlü falan örtüler var english home da alanınız var mı?
Nehirciim canım şu konuya bi bakabilir misin?Çok tatlı ki bunlar aşkla kullan canım
Ben henüz almadım bir de o alınacak değil mi o kadar eksik var ki
Seviyorsanız olabilir canım tabi. Hem de haziran ayı için bu fiyat di mi? Biraz pahalı geldi bana.biz doğayı seviyoruz sessiz bi yer istiyoruz zaten ama fiyatta beni kararsız bıraktı hem günlük 300 tl hem yarım pansiyon
Özelden yazıştık biz arkadaşla kuzum benim nişan akşamımı anlattım kendisineNehirciim canım şu konuya bi bakabilir misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisan-hazirliklari.779331/page-2#post-38349173
Çeyiz topiğimi görmedin mi kız sen benimSen artık bi yerden hızlıca başlasann :)
banada pahalı geldi canım ama sevdicek orayı istiyo ısrarla ben gene araştırayım bu tarz başka yerler varmıdır acabaSeviyorsanız olabilir canım tabi. Hem de haziran ayı için bu fiyat di mi? Biraz pahalı geldi bana.
Beğendiyseniz ne güzel içinize sinen biryer olması çok önemli kolay bulunmuyor fiyatta tmm pahalı ama güzelse bütçe el veriyorsa sorun yok. kafama takılan yarım pansiyon olması öğle yemeklerini otelde yiyecekseniz pahalı olabilir. yada şehir merkezine yakın mı bunlar önemlibiz doğayı seviyoruz sessiz bi yer istiyoruz zaten ama fiyatta beni kararsız bıraktı hem günlük 300 tl hem yarım pansiyon
Hı tamam kuzum evde olacak deyince sen geldin aklıma ben yardımcı olamadımÖzelden yazıştık biz arkadaşla kuzum benim nişan akşamımı anlattım kendisine
Teşekkürler kuzum bende elimden geldiği kadar olan biteni anlatıyorumHı tamam kuzum evde olacak deyince sen geldin aklıma ben yardımcı olamadım
Çeyiz topiğimi görmedin mi kız sen benimBir çok şeyi aldım zati ama diğer detaylara param kalmadı şuanda beyaz eşyayı yatak odasını falan çıkartıyoruz aradan daha damatlık kına için para biriktiriyorum elektriklilerim kaldı öyle artık nasip
Olur mu canım ya zaten site değişti görmemen normal konuları pek bulamıyoruz profile falan giriyoruz bir değişikAyy görmedim canım pardonnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?