2015 Haziran Gelinleri

Günaydın kızlaaar, nehirim sana katılıyorum valla haftasonu sözde nişanlımla vakit geçirecektik, cumartesi gelinlik baktık pazar misafir vardı 2 evde de, ben arada koşturmacayla öyle yorulmuşum ki 10'da uyanabildim

valla aynen çok zor. gerçi biz 1 senedir nişanlı olduğumuzdan koşuşturmaca yeni başladı. en başta güzeldi hiç bir şey yapmıyorduk. kafamıza eserse öyle mobilyalara falan bakıyorduk.

alıcı değildik bakıcıydık yani

Zor işler zor Rabbim güç kuvvet versin enerji alalım bol bool

Benim nişanlımın askerden gelmesiyle nişanlanmamız arasında 14 gün var
o kadar hızlı gelişti ki olaylar nişanlı olduğumu anlayamadım hala.

günaydınnn kızlarrr...

benim nişanlım haftasonu hastaydı hep yattı ateşi çıktı çok

ayy canım geçmiş olsun acil şifalar

Yaa geçmiş olsun canım.

sağıolun canlarım çok üzüldüm bende neşesi bol yerinde duramayan adam yataktan kalkamadı 2 gün içimin yağları eridi ama çok şükür bugün iyi şehir dışına toplantıya bilem gitti :) Allah hiçbirimizin sağlığını bozmasın kızlar odur budur oluyor bitiyor kafaya hiç takmaya değmez herşeyin başı sağlık

Aynen canım, çok geçmiş olsun tekrar.
Biz seninle ayrıntılı tanışamadık gökçecim tanıtsana biraz kendini.

aynen öyle canım. maşallah ayağa kalkmış ama. inşaallah evlenene kadar bi daha hasta olmaz. sonra da sen bakar şımartırsın zaten artık

Aynen canım, çok geçmiş olsun tekrar.
Biz seninle ayrıntılı tanışamadık gökçecim tanıtsana biraz kendini.

sağol canım. ben balıkesirdeyim nişanlımda aynen burada. yaklaşık 2,5 senedir çıkıyoruz 1 aylık da nişanlıyız. özel bir fabrikada satınalma bölümnde çalışıyorum. yarışmacı arkadaşalra başarılar dilerim gibi oldu bu hahahha :)

sıra sende muticim :)

aynen öyle canım. maşallah ayağa kalkmış ama. inşaallah evlenene kadar bi daha hasta olmaz. sonra da sen bakar şımartırsın zaten artık

inşallah canım benim yaa bn çok sık hasta olurum artık adam bıkar benden zaten :)

Ahahahaha
Memnun oldum gökçe hanım, sıradaki arakadaşımız muti

Merhaba arkadaşlar ben merve, Konya'da yaşıyorum 22 yaşındayım aslen sosyolog olan bir pastacıyım
Haziran'da mezun oldum atama bekliyorum. 5 yıl 2 aylık bir ilişkim var 3 aydır nişanlıyız biz de.
Bu aralar işsizlikten dükkan açmayı düşünüyorum

aaaa ciddenmi beni de alsana yanına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…