2015 Haziran Gelinleri

Canım herşeyin hallolmasına içinin rahatlamasına çok çok sevindim bak nasılsa istediğin zamana yetişiyor hatta dinlenmek için zamanınız bile kalacak inşallah çok mutlu oldum
ayy canım çok sağol sende çok moral vermeye çalıştın bana derdimi dinledin yorum yaptın çok teşekkür ederim inşallah gönlümüze göre olur herşey canım yatak odasınıda halletsem bi an önce geriye halı perde ufak tefek şeyler kalcak baya rahatlicam

yok canım resimli modelleri sevmiyorum ben düz renk alacağım ama bulamadım işte bir türlü avize olayı kolay ama senin işin çok rahat olmuş. ben bu sıralar perde ve halıya taktım yaaa nası bişi olcak hiç yok kafamda kiracı olunca perde konusu hep muallak ev sahibi olsam alır döşerim heryere storu zebrayı

Amin canım inşallah ne yaptım sanki hepimiz burada bu amaç için varız değilmiHalledersin bence onuda perde halı 2 haftaya maksimum hallolacak iş dert etme onları

ben mutfağıma zebra alcam diğer odalar normal güneşlik ve tül perde olur misafir odasına da koltuk renklerime göre fon perde alırım exstradan okadar dediğin gibi kiracı olduğumuz için her ev taşımada farklı ölçüde perde gerekicek kendi evim olsa en iyisini en pahalısını seçerdim ama orta seviyede bişeyler almayı düşünüyorum ben canım

Amin canım inşallah ne yaptım sanki hepimiz burada bu amaç için varız değilmiHalledersin bence onuda perde halı 2 haftaya maksimum hallolacak iş dert etme onları

perdeleri bu hafta halledelim dedi kv halılarda uzun sürmez zaten yetişir allahın izniyle bi kaç eksik mutlaka kalır ana şeyler alındıktan sonra diğerleri yavaş yavaş halledilir artık .. sen naptın canım ev ve gelinlik işini

bende öyle yapcam muhtemelen canım bizim ev 3. katta önceki ev sahibinden kalma jaluziside var iyice sildik onu kullancaz üzerine ip perde düşünüyorum boydan boya cam var çünkü. birde yatak odama stor yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum diğer yerler dediğin gibi güneşlik tül. ama çok detay ya inan evi gerçekten perde gösteriyor bunu anladım yani

Halledilir canım diğerleri de eksik kalsın ne olacak sağlığımız huzurumuz olduktan sonra bazı ufak tefekleri tatilden geldikten sonra rahat kafayla bakarız biz özellikle bırakıcaz bir kaçını sonuçta çeyizde görünmeyecek bile o eksikler diyoruz Gelinlik tamam canım gönlüme göre oldu çok şükürEv inşallah az kaldı birinin üzerine gidiyoruz bakalım nasip

aynen canım zaten bizim ev 2+1 misafir odamın perdeleri güzel olsa yeter diğer odalara çok önem vermicem halı ve perde önemli detaylar ama çokta abartmaya en iyisini almaya gerek yok diye düşünüyorum ben

ayy çok sevindim canım çokta merak ettim resmi varsa görmeyi çok isterim benim gelinliği görmüştün dimi sen ? ama daha dikiliyo pek bi yol katetmiş değilim inşallah yetiştirirler ve istediğim gibi olur .. umarım gönlüne göre olur ev işide canım ben çok zorlandım ev ararken ilk tuttuğumuz yer sorun çıkarmıştı falan allahtan erken hallettim diyorum zaten eşya yok ortada evde olmasaydı iyice karalar bağlardım ben

Resmi pcde yok canım atabilirsem sonradan işyerine atmaya çalışırım özelden gönderirim sana Yetişir bence zaman gelinlik işi kolay gerçekten en azından evden daha kolay oldu benim içinEvet evi erken halletmeniz iyi oldu en azından o konuda kafan rahat darısı başımıza

aynen canım zaten bizim ev 2+1 misafir odamın perdeleri güzel olsa yeter diğer odalara çok önem vermicem halı ve perde önemli detaylar ama çokta abartmaya en iyisini almaya gerek yok diye düşünüyorum ben
kesinlikle salon en önemlisi yoksa dediğin gibi diğer odalar normal olsada olur. salona el dokuma halısı istiyorum ama biraz fiyatlı sanırım

ayy bekliyorum canım pc ye attığından özelden gönder banada inşallah canım eminim en kısa zamanda sende gönlüne göre bi ev bulucaksın

kesinlikle salon en önemlisi yoksa dediğin gibi diğer odalar normal olsada olur. salona el dokuma halısı istiyorum ama biraz fiyatlı sanırım
halıda sorun yok aslında canım başka eve gitsende kullanabilirsin oyüzden istediğini alabilirsin bende öyle yapıcam tabii çok abartmadan el dokumalar biraz pahalı canım ama yıllarcada kullanırsın bütçen el veriyosa al derim

öff işte bütçeyi aşabilir işte o yüzden bilemedim

öff işte bütçeyi aşabilir işte o yüzden bilemedim
çok istiyosan ve bütçeni fazla aşmıyosa olabilir canım sonuçta yıllarca kullanıcaksın ama olmasada olur diyosan başka bi ihtiyacını alırsın ona vereceğin fazladan parayla yani karar senin ne kadar istemene ve bütçene bağlı

aynen öyle tatlım salonum ufak zaten çok büyük bişey almayacağım bakalım ya elini attığın para valla bu dönemde çok şükür aileler alıyor hepsini ama tabi belli bir bütçeyi aştırmak istemiorz onlarada

tabiki canım onlarıda çok zora sokmanın anlamı yok bütçenize göre bulursun güzel bi model gerekirse diğer odaların halılarını orta kalitede alırsın salonun halısını istediğini alırsın canım bi hal çaresi bulunur sıkma canını

inşallah tatlım eşya her zaman alınır ya önemli olan kırgınlık olmasın yoksa ne değeri var yani alınan herşey can-ı gönülden alınıyor zaten . nişanlım iş değiştiriyor haftaya başlıyor daha iyi bir iş buldu ama 1 ay maaşsız kalacak ona üzülüyor ailesinden senelerdir para almamış anneleri de kızıyor sanki aç mısın açıktamısın biz varız diye ama bizimki gurur yapıyor önceden gittiği bir görüşme daha yeni netleşti 1 ay önce olsaydı daha iyi olacaktı ama napalım kısmet diyoruz....

canım hakkınızda hayırlısı olsun şimdi olması iyi olmuş evlendikten sonra olsaydı daha çok zorlanırdınız .. düğün iznini nasıl yapcaksınız yeni girdiği için izin olayı sıkıntı olmaz umarım .. herşeyde bi hayır vardır canım dediğin gibi kısmet hem daha iyi bi işmiş bak sen yanında ol desteğini hissettir üzülmesinin bi anlamı yok herşey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…