2015 Haziran Gelinleri

Günaydın kızlar
Hafta sonu perdelerimi aldım. Biraz risk aldım sanırım. mavi koltuklarımı pudra perde aldım. çok endişeliyim umarım yakışırlar

Bende iyiyim çok şükür dün dinlendim de bugün uykumu alıp geldim sanırım sendromsuzum

ohh ne güzel yaaa ben unuttum dinlenmeyi sanırım ama olsun zevkli şeyler bunlar :)

Günaydın kızlar
Hafta sonu perdelerimi aldım. Biraz risk aldım sanırım. mavi koltuklarımı pudra perde aldım. çok endişeliyim umarım yakışırlar

yoo bence çok cici olur. şimdi moda hem mavi ve pembe koltuklarda bile bu şekilde çift renk veriyorlar.

ohh ne güzel yaaa ben unuttum dinlenmeyi sanırım ama olsun zevkli şeyler bunlar :)

yoo bence çok cici olur. şimdi moda hem mavi ve pembe koltuklarda bile bu şekilde çift renk veriyorlar.
evet çok fazla kombinliyorlar ama genelde mavide uçuk bir mavi oluyor. benim koltuklarım çok canlı bir mavi. parlak bir mavi ile pudra nasıl olacak bakalım bilmiyorum. umarım çoooook güzel olur

Günaydın kızlar
Yakışır canım neden yakışmasın artık farklı tonlarda seçiliyor perdeler bende mesela vizon lacivert olan takıma somon perde düşünüyorum daha delice

Bende sanırım bir kaç hafta sonra maratona katılıyor gibi olurumZevkli gerçekten sizin için birşeyler yapıyorsunuz herkes sizin için yapıyor çok tuhaf duygu mesela herkes bizim günümüz için elbise alıyor falan

bilmiyorum endişeliyim kolaya kaçıp gri perde alabilirdim ama koyu renklerden hoşlanmıyorum cıvıl cıvıl olsun istedim bakalım kısmet artık.

O derecemi oldun canım niyeki ya bende geceleri uyanıyorum ama ağlamıyorum henüz
aynen canım stresten hep eşya işini halledemedik geç kaldım diye hep aynı rüyaları görüyorum hiç bişey yetişmicek gibi hissediyorum evin içi bomboş hep bu hali giriyo rüyalarıma evleniyorum gelinlikle bomboş eve giriyorum falan çok yıprandım artık

Canım kendini yıpratıyorsun ama bak başlandı yapılıyor az çok bitecek inşallah lütfen güze düşün daha Mayısa girmedik Mayıs 15den sonra gerilmeliyiz dur bakalım

Canım kendini yıpratıyorsun ama bak başlandı yapılıyor az çok bitecek inşallah lütfen güze düşün daha Mayısa girmedik Mayıs 15den sonra gerilmeliyiz dur bakalım
öylede canım söz dinletemiyorum kendime insanlar soruyo sürekli evi yerleştirdiniz mi diye daha eşya yokki ortada diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…