- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.981
Günaydın herkese hayırlı haftalar Rabbim bütün sorularımızın cevaplarını hayırlı bir şekilde gönlümüzdekini önümüze sunsun işlerimiz tıkır tıkır halledilsin inşallahAmin
Nasılsın canımgünaydınnn canımmm aminnnn
Nasılsın canım
Bende iyiyim çok şükür dün dinlendim de bugün uykumu alıp geldim sanırım sendromsuzumiyiyim canım yorgun bi haftasonu sonrası Pazartesi sendromu had safhada :):)
sen nasılsın?
Bende iyiyim çok şükür dün dinlendim de bugün uykumu alıp geldim sanırım sendromsuzum
Günaydın kızlar
Hafta sonu perdelerimi aldım. Biraz risk aldım sanırım. mavi koltuklarımı pudra perde aldım. çok endişeliyimumarım yakışırlar
evet çok fazla kombinliyorlar ama genelde mavide uçuk bir mavi oluyor. benim koltuklarım çok canlı bir mavi. parlak bir mavi ile pudra nasıl olacak bakalım bilmiyorum. umarım çoooook güzel olurohh ne güzel yaaa ben unuttum dinlenmeyi sanırım ama olsun zevkli şeyler bunlar :)
yoo bence çok cici olur. şimdi moda hem mavi ve pembe koltuklarda bile bu şekilde çift renk veriyorlar.
Yakışır canım neden yakışmasın artık farklı tonlarda seçiliyor perdeler bende mesela vizon lacivert olan takıma somon perde düşünüyorum daha deliceGünaydın kızlar
Hafta sonu perdelerimi aldım. Biraz risk aldım sanırım. mavi koltuklarımı pudra perde aldım. çok endişeliyimumarım yakışırlar
ohh ne güzel yaaa ben unuttum dinlenmeyi sanırım ama olsun zevkli şeyler bunlar :)
bilmiyorum endişeliyim kolaya kaçıp gri perde alabilirdim ama koyu renklerden hoşlanmıyorum cıvıl cıvıl olsun istedim bakalım kısmet artık.Yakışır canım neden yakışmasın artık farklı tonlarda seçiliyor perdeler bende mesela vizon lacivert olan takıma somon perde düşünüyorum daha delice
Bende sanırım bir kaç hafta sonra maratona katılıyor gibi olurumZevkli gerçekten sizin için birşeyler yapıyorsunuz herkes sizin için yapıyor çok tuhaf duygu mesela herkes bizim günümüz için elbise alıyor falan
Pembeninde tonları var canım çok patlamayacak bir tonsa olabilir bencebilmiyorum endişeliyim kolaya kaçıp gri perde alabilirdim ama koyu renklerden hoşlanmıyorum cıvıl cıvıl olsun istedim bakalım kısmet artık.
günaydın canımm nasılsın :)Günaydın Haziran gelinleri
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıngünaydın canımm nasılsın :)
bende iyi olmaya çalışıyorum canım kabuslarım arttı sabahları ağlayarak uyanıyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
O derecemi oldun canım niyeki ya bende geceleri uyanıyorum ama ağlamıyorum henüzbende iyi olmaya çalışıyorum canım kabuslarım arttı sabahları ağlayarak uyanıyorum
aynen canım stresten hep eşya işini halledemedik geç kaldım diye hep aynı rüyaları görüyorum hiç bişey yetişmicek gibi hissediyorum evin içi bomboş hep bu hali giriyo rüyalarıma evleniyorum gelinlikle bomboş eve giriyorum falan çok yıprandım artıkO derecemi oldun canım niyeki ya bende geceleri uyanıyorum ama ağlamıyorum henüz
Canım kendini yıpratıyorsun ama bak başlandı yapılıyor az çok bitecek inşallah lütfen güze düşün daha Mayısa girmedik Mayıs 15den sonra gerilmeliyiz dur bakalımaynen canım stresten hep eşya işini halledemedik geç kaldım diye hep aynı rüyaları görüyorum hiç bişey yetişmicek gibi hissediyorum evin içi bomboş hep bu hali giriyo rüyalarıma evleniyorum gelinlikle bomboş eve giriyorum falan çok yıprandım artık
öylede canım söz dinletemiyorum kendime insanlar soruyo sürekli evi yerleştirdiniz mi diye daha eşya yokki ortada diyorumCanım kendini yıpratıyorsun ama bak başlandı yapılıyor az çok bitecek inşallah lütfen güze düşün daha Mayısa girmedik Mayıs 15den sonra gerilmeliyiz dur bakalım
Ahh canım herkeste bana aynı şeyi soruyor nasıl berbat bir durum en iyi ben bilirim sordukça insanlar yeniden hatırlıyorumöylede canım söz dinletemiyorum kendime insanlar soruyo sürekli evi yerleştirdiniz mi diye daha eşya yokki ortada diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?