- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.941
ben burdayım evlı ve hamile olara :)kimsecikler yokmu. kızlar ben kendimi çok çok yorgun istiyorum kollarımda allerji tarzı döküntüler olmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım evlı ve hamile olara :)kimsecikler yokmu. kızlar ben kendimi çok çok yorgun istiyorum kollarımda allerji tarzı döküntüler olmaya başladı
mutlu hamilelikler herkesler gitmiş çok yalnız kaldık sanırımben burdayım evlı ve hamile olara :)
kimsecikler yokmu. kızlar ben kendimi çok çok yorgun istiyorum kollarımda allerji tarzı döküntüler olmaya başladı
hergün bir şeyler yapıyorum ama bitmiyor. şimdide bu allerji başladı. ama keyfim yerinde şükür hiç bir aksilik yok hayatımdaMerhaba canım ben ara sıra girioyurm bakıorm ama herkes koşturmacada sanırım pek gelen giden yok. walla bende acaip yorgunum kuzum ya büyük işlere kafa yormaktan ufak detaylara hiç halim kalmıyor aynen stresten kaşınıorm sürekli her kafadan 10 ses çıkıyor kimseye tahammül edemiorm artık (
kimsecikler yokmu. kızlar ben kendimi çok çok yorgun istiyorum kollarımda allerji tarzı döküntüler olmaya başladı
31.03.2015 tarihinde madamecoco nun internet sitesinden alışveriş yaptım. ama 14 gündür kargolanmadı. siteden mail atılmıyor. kendi mailimden atılan maillere cevap alamıyorum ve telefonlara kimse çıkmıyor. 14 gündür kargoya hazırlanıyor yazıyor. dolandırıldığımı düşünüyorum artık.
31.03.2015 tarihinde madamecoco nun internet sitesinden alışveriş yaptım. ama 14 gündür kargolanmadı. siteden mail atılmıyor. kendi mailimden atılan maillere cevap alamıyorum ve telefonlara kimse çıkmıyor. 14 gündür kargoya hazırlanıyor yazıyor. dolandırıldığımı düşünüyorum artık.
Şubedekiler internet alışverişleriyle ilgilenmediklerini söylüyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 16 gündür kargoya hazırlanıyor yazıyor. şaşırmış durumdayım yurt dışı alışverişlerim iki haftaya geliyo elime.Canım stresten oluyor benimde kaşıntım var ve yüzüm döktü kaçan uykularımı da saymazsak normaldir sanırım Ben bakıyorum sürekli sayfaya ama gelen pek kimse yok bıraktılar sayfayı Bir mağazaya müşteri temsilcisine falan ulaşmaya çalışsan belki bir telefon verip yönlendirirler canım
bilmiyorum ama çok ilginç yani. dolandırıldığımı düşünüyorum. çünkü hiç bir şekilde ulaşamıyorum. ne mail ne telefon. sitelerindeki mail sistemi de çalışmıyor.hadi yaa yaşadığın şehirde madame coco varsa mutlaka bir uğra sor derim netten alışveriş yapmadım ama neden böyle oldu ki güvenilir bir marka sonuçta eften püften bi yer değil
Acaba sistemlerinde bir sıkıntımı var güncellemeyi falanmı unuttular kargodadır belki 2-3 güne geliyor ya yoksa ürün gönderimi bu kadar geçmi oluyor güvenilir bir siteye benziyorŞubedekiler internet alışverişleriyle ilgilenmediklerini söylüyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 16 gündür kargoya hazırlanıyor yazıyor. şaşırmış durumdayım yurt dışı alışverişlerim iki haftaya geliyo elime.
kesinlikle değil şikayet var da onlarca benim gibi olan var araştırınca ortaya çıkıyor. her gün yenileri de ekleniyor.Acaba sistemlerinde bir sıkıntımı var güncellemeyi falanmı unuttular kargodadır belki 2-3 güne geliyor ya yoksa ürün gönderimi bu kadar geçmi oluyor güvenilir bir siteye benziyor
Hadi ya çok kötü olmuş canım inşallah ürünlerine kavuşursun kavuşmasanda paranı hemen geri iade alabilirsinkesinlikle değil şikayet var da onlarca benim gibi olan var araştırınca ortaya çıkıyor. her gün yenileri de ekleniyor.
umarım ikisinden biri olur pek umutlu değilim ama bakalımHadi ya çok kötü olmuş canım inşallah ürünlerine kavuşursun kavuşmasanda paranı hemen geri iade alabilirsin
Ne kadar ödedin peki canımumarım ikisinden biri olur pek umutlu değilim ama bakalım
İnşallah geri öderler ya az para değil104 kargo dahil. 10 tane yastık ve yastık alezi aldım
izin konusu sıkıntı canım cidden yazılı olarak bildir yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye tarihide belirt yazıda gerekirse iadeli tahahhütlü posta yoluyla gönder elinde kanıtın olur güzel yoldan anlamıyolarsa böyle bi yol izleyebilirsinçok mutsuzum ya bir türlü izin alamıyorum. işler çok yoğun olduğu için yapmam gereken bir sürü işim var izinim var haftalar önceden izini söylememe rağmen izin alamıyorum canım çok sıkkın.
o kaşıntı bende de var durup dururken kaşınıyorum sonra sanki sinek ısırığı gibi kabarıyo bir iki saat sonra iniyor. düğün iznimde sıkıntı yok allahtan nışanlım şehir dışında yaşıyor. geleceği zamana izin almaya çalışıyorum. ama olmuyor. yapılacak bir sürü işimiz var. yanyana gelebildiğimiz vakitlerdede izin alamıyorumizin konusu sıkıntı canım cidden yazılı olarak bildir yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye tarihide belirt yazıda gerekirse iadeli tahahhütlü posta yoluyla gönder elinde kanıtın olur güzel yoldan anlamıyolarsa böyle bi yol izleyebilirsin
benimde boynumda kırmızı kabarcıklar oldu kaşınıyo sürekli stresten oldu sanırım geçmiyoda sinir oldum valla
sanırım bu kaşıntı stresten canım bende ilk başta alerji yada yediğim bişey dokundu sandım ama stresten olduğu aşikar hepimizde olduğuna göre :) bendede aynı canım nikah işlemleri evraklarını ayarlamak için bile zor izin aldım pazar günleri halletmeye çalışcaz artık çoğu işimizio kaşıntı bende de var durup dururken kaşınıyorum sonra sanki sinek ısırığı gibi kabarıyo bir iki saat sonra iniyor. düğün iznimde sıkıntı yok allahtan nışanlım şehir dışında yaşıyor. geleceği zamana izin almaya çalışıyorum. ama olmuyor. yapılacak bir sürü işimiz var. yanyana gelebildiğimiz vakitlerdede izin alamıyorum