- 9 Kasım 2011
- 275
- 145
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
İnş... Öbür begendiğim 3 modelinde resimini buluyum... Belki birlikde karar veririz.... Ben üst kısımda çok kararsızım ...straplezmi olsun yoksa dantel mi...
çok beğendim canım ya bende bu bişey istiyorum inşallah istediğin gibi olur
Ben de bu tarz begeniyorum çok abartılı şeyleri sevmiyorum... Modaevindeki hanım aynısını yaparım dedi sadece sen karar ver dedi.... Bakalım görecegiz....çok beğendim canım ya bende bu bişey istiyorum inşallah istediğin gibi olur
Yok zayıfım 36 bedenim sadece boydan kaybediyorum 1,60 boy...Göğüslerin büyük ve omuzların genişse dantel olsun.. Ama değilse straplez çok daha güzel bence.. Ben göğüs ve omuzlardan dolayı straplez giyemiycem galiba
İnş... Öbür begendiğim 3 modelinde resimini buluyum... Belki birlikde karar veririz.... Ben üst kısımda çok kararsızım ...straplezmi olsun yoksa dantel mi...
Çok güzel benim diğer begendiğim modele benziyor...
Arkadaşlar bu arada birşey soracagım provalara gelirken giyecegin iç çamaşırını da getir dedi... Bu konuda kararsızım bustiyer mi normal bir sütyen mi daha iyi olur... Bustiyerin çok rahatsız ettiğini birkaç kişi söyledi... Bide hangi marka daha iyi bir bilginiz var mı?
İnstagramda gördüm ve bayıldım bu modele ama burda bulabilirmiyim yada üstümde nasıl durur bilmiyorum ben biraz daha uzun boyluyum resimdeki kıza göre üstümde duruşuda çok önemli her gelinlik kişinin vücut yapısına göre değişik duruyo ona göre değerlendirmek lazımÇok güzel benim diğer begendiğim modele benziyor...
Evet üzerinde duruşuda çok önemli... Ben tamamen modacıya bıraktım kendimi... Gösterdim begendiğim modelleri hanım efendi o olur yada olmaz dedi... Omuzlarım biraz dar omuzlarda detaylı modellere yöneltti beni...İnstagramda gördüm ve bayıldım bu modele ama burda bulabilirmiyim yada üstümde nasıl durur bilmiyorum ben biraz daha uzun boyluyum resimdeki kıza göre üstümde duruşuda çok önemli her gelinlik kişinin vücut yapısına göre değişik duruyo ona göre değerlendirmek lazım
Modacına güveniyosan iyi yapmışsın canım daha önceki çalışmalarını falan görüp beğendiysen süper ama herkesede güvenilmiyo düğünden 2 ay önceye hazır olsun mutlaka gidip üstünde dene beğenmediğin bi yer olursa en azından değiştirebilmek için zamanın olmuş olurEvet üzerinde duruşuda çok önemli... Ben tamamen modacıya bıraktım kendimi... Gösterdim begendiğim modelleri hanım efendi o olur yada olmaz dedi... Omuzlarım biraz dar omuzlarda detaylı modellere yöneltti beni...
Ben bir arkadasımin tavsiyesi üzerine gittim...Memnun kaldigini belirtti ona istinaden gittim... Gittigimde yaptigi modelleride gosterdi iyi bir isciligi vardi sanki...Cok anlamam bu islerden bende açıkcası...Modacına güveniyosan iyi yapmışsın canım daha önceki çalışmalarını falan görüp beğendiysen süper ama herkesede güvenilmiyo düğünden 2 ay önceye hazır olsun mutlaka gidip üstünde dene beğenmediğin bi yer olursa en azından değiştirebilmek için zamanın olmuş olur
Diger begendigim modeller sunlarModacına güveniyosan iyi yapmışsın canım daha önceki çalışmalarını falan görüp beğendiysen süper ama herkesede güvenilmiyo düğünden 2 ay önceye hazır olsun mutlaka gidip üstünde dene beğenmediğin bi yer olursa en azından değiştirebilmek için zamanın olmuş olur
sonuncusunun üst kısmı garip durmuş göğüsleri çok aşağıda ve basık göstermiş tabi kişiden kişiye değişir üstünde duruşu önemliDiger begendigim modeller sunlar
Eki Görüntüle 1334719
Beyaz olarak düsunduk ...Dogal su dalgası bir sacla guzel zarif bir tacla hayal ettim hep...
Eki Görüntüle 1334720
Sirt kismini begendim...Dogal bir topuzla hos olcagini dusunuyorum...
Eki Görüntüle 1334721
En sonuncusu bu ilk 3 model daha agir basiyor bunu eleyebilirim....
O modele zaten sıcak bakmıyorum modaevindeki hanımın tavsiyesiydi... Böyle durduguna bakma çok hoş olursun dedi...sonuncusunun üst kısmı garip durmuş göğüsleri çok aşağıda ve basık göstermiş tabi kişiden kişiye değişir üstünde duruşu önemli
canım ikinci modeli daha çok beğendim ben ama kapalıysan üsttekide güzel zarif duruyo ve çok abartı değil ben çok abartılı modelleri sevmiyorumcanım benimki özel dikim olacak üst kısmı dantelli altı saten.
bu gelinliğin üst kısmı kapanmış şekilde tesettürlüsünü yaptıracağım inşaallah
duvağımı da gelinlikçim dikecek onun da fotoğrafını koydum.
yorum bekliyorumEki Görüntüle 1334638 Eki Görüntüle 1334658
etek kısmı çok hoş aslında ama üstü garip durmuş giyen kişide bu etek modelinin üstüne 2. resimdeki üstü oturtsa güzel olur bayaO modele zaten sıcak bakmıyorum modaevindeki hanımın tavsiyesiydi... Böyle durduguna bakma çok hoş olursun dedi...
Evet güzel olabilir...etek kısmı çok hoş aslında ama üstü garip durmuş giyen kişide bu etek modelinin üstüne 2. resimdeki üstü oturtsa güzel olur baya
Açığım üstdeki modeli beyaz yaparım dantellerin arasına ışıltı olsun diye ufak beyaz inci dikerim çok hoş olur dedi... Tam istediğim gibi uçuş uçuş sade....canım ikinci modeli daha çok beğendim ben ama kapalıysan üsttekide güzel zarif duruyo ve çok abartı değil ben çok abartılı modelleri sevmiyorum
canım ikinci modeli daha çok beğendim ben ama kapalıysan üsttekide güzel zarif duruyo ve çok abartı değil ben çok abartılı modelleri sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?