- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.961
Canım çok sevindim hadi bakalım en azından gelecek ürünlerin geç olsunda güç olmasın ne yapalımGünaydın kızlar. Madamecoco yu tebrik ediyorum. 17 gün sonra 10 tane yastığı kargoya vermeyi başardılar. büyük alkış. her yastık için bir gün adresi yazmak içinde 7 gün harcadılar sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar gelinliğimi koydum buraya yorumlarınızı bekliyorum :)
bencede açık değil dekoltesi ama benim gelinlikte gözüme hoş gelmeyen iki şeyden birincisi askısı olmayan gelinlik. yani küçükte olsa bir askısı olmalı bana yarım gibi geliyo gelinlik. ikinciside gelinlik altına açık ayakkabı. gelinlik altından parmak görmekten hoşlanmıyorum.kuzuumm gördüm gelinliğini çok cici olmuş ya bayıldım çok yakışmış sana ve bence dekoltesi o kdr da açık değil :)
gelinliğin çok güzelmiş. ben yerinde olsam dekoltesini kapatmak yerine sadece askı yaptırırım. musmutlu bir gelin olursun inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar gelinliğimi koydum buraya yorumlarınızı bekliyorum :)
bencede açık değil dekoltesi ama benim gelinlikte gözüme hoş gelmeyen iki şeyden birincisi askısı olmayan gelinlik. yani küçükte olsa bir askısı olmalı bana yarım gibi geliyo gelinlik. ikinciside gelinlik altına açık ayakkabı. gelinlik altından parmak görmekten hoşlanmıyorum.
tabiki öyle göz nasıl güzel görüyorsa en güzeli odur. ilk gelinlik denememde askıları olan bşr gelinlik denedim. ikinci gidişimde o gelinliği satmışlardı. aynı modelin askısız olanını denedim. ilk bayıldığım gelinliğime eh işte dedim. neticede aldım ama askılı olarak.bende askılı yaptırıorm canım ama ben birazcık balık etli olduğumdan straplez hoş görünmüyor bende die öyle seçtim yoksa zayıf olsaydım straplezlerde güzel duruyor. şu da bi gerçek askı da gelinliğe bambaşka asil bir hava katıyor. tercih meselesi kesinlikle.
kuzuumm gördüm gelinliğini çok cici olmuş ya bayıldım çok yakışmış sana ve bence dekoltesi o kdr da açık değil :)
gelinliğin çok güzelmiş. ben yerinde olsam dekoltesini kapatmak yerine sadece askı yaptırırım. musmutlu bir gelin olursun inşallah
kızlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için çok mutlu oldumaskı olayına bende katılıyorum ben günlük hayatımdada straplez kıyafetler giyemiyorum kendimi çok rahatsız hissediyorum hem düşcek gibi geliyo hem açıklığı beni rahatsız ediyo böyle güzel görünüyor diyenler çok oldu ama kendimi rahat hissedemicem bişey giyemem sonuçta bütün gözler benim üstümde olcak oyüzden üst tarafa ya dediğiniz gibi askı yaptırıcam yada tülle kapattırıcam
teşekkür ederim canım :) allah utandırmasın o gün bi gelse artık sabırsızlanıyorum gelinliğimi giymek içinaynen herşeyden önce senin içinde nasıl hissedeceğin ve daha da önemlisi fotolarda nasıl çıkacağı. ömür boyu o fotolara bakacaksın sevmeyeceğin birşey olmasın yani. güle güle aşkla giy tatlım :)
teşekkür ederim canım :) allah utandırmasın o gün bi gelse artık sabırsızlanıyorum gelinliğimi giymek için
okadarda hızlı geçmesin aman benim daha hiç bi eşyam alınmadı :)gelicek gelicek hele ki bundan sonra o kdr hızlı geçicek ki zaman
okadarda hızlı geçmesin aman benim daha hiç bi eşyam alınmadı :)
ayy evet yaa yılbaşından sonra zaman çok çabuk geçti anlamadım ne ara nisan ortasına geldik aklım almıyo :)hahah bende çok dengesizim o konuda bazen bitsin artık yeterr diyorum bazende hayırr daha değil hiçç hazır değiliz eksik dolu diyorum. böyle gel gitlerle geçicek ben son 2 ayımız
ayy evet yaa yılbaşından sonra zaman çok çabuk geçti anlamadım ne ara nisan ortasına geldik aklım almıyo :)
aminn canım kocalarımızla mutlu huzurlu bi yuvamız olur inşallahkesinlikle canım ya o koşturmaca bu iş derken vakit geçti gitti :) bu günlerin kıymetini anlayamadan geçti vallahi... olsun yuvamıza kavuşalım artık düzenimiz otursun inşallah bir an evvel.
aminn canım kocalarımızla mutlu huzurlu bi yuvamız olur inşallah
ahh canım sorma hep aksilik hep aksilik.. allahtan zaman var biraz daha yatağı değiştiriceklermiş üzülme koltukları bende tekli olanları çiçekli istiyorum kumaşını ama daha almaya gidemediğimiz için kumaş konusunu konuşmadım umarım çiçekli yaptırabilirim.. yastıklarını çiçekli yaptırabilirsin canım öylede güzel olur düz renk üstüne çiçekli yastıklar hoş gözükür koltuğunun modeline olmuyosa mecbur öyle yaptırcaksın sıkma canınıaminn bebeğimm.... ya bizim mobilyalarda aksilik çıkıo ya yatağı bazasız sipariş etmiş nişanlımın arkadaşından almıştık yanlış girmişler siparişi değiştireceklersalon koltuklarını kumaşı seçtiğimiz kumaş olamıyor berjerleri kapitoneli olduğu için düz daha güzel olur dediler biz çiçekli yaptırcaktık. bi ton aksilik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?