- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.921
benimde psikolojim çok bozuk canım şu günleri atlatmak istiyorum bi an önce artık moral diye bişey kalmadı ruh gibi geziyorum etrafta hiç mutlu değilim çevremdekilerde farkında senin kadar mutsuz gelin görmedik sanki sevmediğin biriyle evlendiriyolar seni diyolarZor işler canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende güçlü durmaya çalışıyorum ama psikolojim bozuldu
İnşallah geçecek canım ve çok mutlu gelinler olacağız inşallah dua edelim bol bolbenimde psikolojim çok bozuk canım şu günleri atlatmak istiyorum bi an önce artık moral diye bişey kalmadı ruh gibi geziyorum etrafta hiç mutlu değilim çevremdekilerde farkında senin kadar mutsuz gelin görmedik sanki sevmediğin biriyle evlendiriyolar seni diyolar
benimde psikolojim çok bozuk canım şu günleri atlatmak istiyorum bi an önce artık moral diye bişey kalmadı ruh gibi geziyorum etrafta hiç mutlu değilim çevremdekilerde farkında senin kadar mutsuz gelin görmedik sanki sevmediğin biriyle evlendiriyolar seni diyolar
İnşallah geçecek canım ve çok mutlu gelinler olacağız inşallah dua edelim bol bol
Zaman geçsin istemiyorum bende eksik çok olduğu içinİnşallah tatlım yaaa bitsin artık geçsin zaman istiorm sadece
aa eksik doluu o kısma girersek aynen bi yandan hiç geçmesin istiorm ama bi yandan da artık işler halloluversin çıksın aradan herşey diorm. :)Zaman geçsin istemiyorum bende eksik çok olduğu içinsu gibi geçiyor bana zaman yetmiyor
Onu bende istiyorum bir uyanayım düğün sabahı kına sabahına sonra balayı sabahına valalhi halletsek herşeyi sorunsuz bir ziyafet çekicem eğlenicem dışarıda çok sıkıldımaa eksik doluu o kısma girersek aynen bi yandan hiç geçmesin istiorm ama bi yandan da artık işler halloluversin çıksın aradan herşey diorm. :)
canım sorma yaa acayip kötü hissediyorum kendimi daha hiç bişey yapılmadı yaa düşün nasıl yetişcek bilmiyorum kafayı yicem hiç bişeyim hazır değil herşey eşyaları bekliyo bıktım valla düşünmekten çok rahatlar yaa senin gene hazır gelcekmiş benim 2 sehba yapmışlar başka hiç bişey yok sehbada daha tam bitmemiş ynai düşün boyası atılmamış üstüne cam koncak birinin onda bile eksik var 2 hafta daha dişimi sıkcam baktım hiç bi gelişme yok nişanlıma dedim gidip kendimiz alalım eşylarımızı taksit taksit öderiz napim kafayı yicem yoksacanım aynı durum inan bizdede mevcut ben ve ailem tezcanlıyızdır hemen hallolsun bitsin derdindeyiz nasılsa para verilecek nasılsa olacak rahat rahat yapalım istiyoruz karşı tarafda bir o kdr rahat heleki nişanlım. yaa mobilya derdi bizdede var ennn rahat olmamız gereken konu mobilya dimi seninde öyle ama en çok stresi mobilyada çektik yaaa
geçen cumartesiden beri yatak odası gelecek soruyorum hergün hazırda yani özel yaptırılcak bişey yok araç ayarlanamadı aldıramadık yok sevikayattaki abinin kolu rahatsızmış bilmem ne ya diorm bi ton kıyafet gidecek edecek yıkanacak ütülenecek kendi bişey yapmayacak banada acımıo hadi diorm artık lanet olsun hepsi yerleşmesin düğünden sonraya kalsın ama bu seferde ev bomboş kalacak diye korkuorm acaip gerildim. kendim halledebildiğim herşeyi yapırom ama onlarda acip bi rahatlık gerildim yanii bizdede aynı merak etme bir çok insan böyle. artık bazı şeyleri olsun bitsine getiriorm sıkıldım çünkü
canım sorma yaa acayip kötü hissediyorum kendimi daha hiç bişey yapılmadı yaa düşün nasıl yetişcek bilmiyorum kafayı yicem hiç bişeyim hazır değil herşey eşyaları bekliyo bıktım valla düşünmekten çok rahatlar yaa senin gene hazır gelcekmiş benim 2 sehba yapmışlar başka hiç bişey yok sehbada daha tam bitmemiş ynai düşün boyası atılmamış üstüne cam koncak birinin onda bile eksik var 2 hafta daha dişimi sıkcam baktım hiç bi gelişme yok nişanlıma dedim gidip kendimiz alalım eşylarımızı taksit taksit öderiz napim kafayı yicem yoksa
canım çok rahatlar ya gerçekten terzi kendi söküğünü dikemez derler ya doğru demişler cidden biz telaş ettikçe onlar aksine rahat davranıyo anlamadım benhazır olsa nolcak kuzu gelmedikten sonra. bana hep diyor şu gü n gelecek. noldu diyorum o çıktı bu çıktı gelecek olan yerde evimizin dibi nerdeyse yani. kamyon gitmemiş depoya bilmem ne bide rahat rahat anlaıyor bunu bana.
ben bu koşturmacadan birde kuaför işini ayarlamadığımı fakettim tutuştum desem yeridir yani. yarın onu halletcem birde pööffff
Az zamanımız kaldı yetişmeyecek gibi hissediyorum uykularım kaçıyor artıkgünaydın gelicikler 1 hafta daha geçti zaman azalıyo
ahh canım zaten o aksilikler hep olur dört dörtlük olmaz hiç bişey maleseffgünaydınn kızçelerrrr iyi haftalar olsun... şaka maka 2 aydan az kaldı neredeyse tonlarca iş var daha
yatak odamız geldi cumartesi günü ama illaki aksilik çıkacak ya şifonyerin çekmeceleri yanlış gelmiş yenisi olacak 1 hafta onu beklicez bide salon koltuklarının berjerleri döşetiyorduk kumaşı uymaz dedi döşemeci kafamızı kaıştırdı sabah sabah sinirlerim kalktı hep bi aksilik
benimde öyle canım uyku diye bişey kalmadı sürekli kabus görüyorum zaten benim yetişmicek hiç bişey bundan eminim eşyasız eve gelin gitcem bu gidişleAz zamanımız kaldı yetişmeyecek gibi hissediyorum uykularım kaçıyor artık
Evet bizimde tam olarak 2 ay 1 gün kaldıgünaydınn kızçelerrrr iyi haftalar olsun... şaka maka 2 aydan az kaldı neredeyse tonlarca iş var daha
yatak odamız geldi cumartesi günü ama illaki aksilik çıkacak ya şifonyerin çekmeceleri yanlış gelmiş yenisi olacak 1 hafta onu beklicez bide salon koltuklarının berjerleri döşetiyorduk kumaşı uymaz dedi döşemeci kafamızı kaıştırdı sabah sabah sinirlerim kalktı hep bi aksilik
Hep erkenden uyanıyorum sakin ol canım ev daha zor iş bak biz bulamıyoruz hala eşyalar eminim yetişecektir güzel düşün bakalımbenimde öyle canım uyku diye bişey kalmadı sürekli kabus görüyorum zaten benim yetişmicek hiç bişey bundan eminim eşyasız eve gelin gitcem bu gidişle
ayy elimde değilki canım ya hep kötü şeyler geliyo aklıma bu durumda inşallah hallederiz bi an önce çok yıprandım artık nişanlımada hiç bişey yansıtmıyorum üzülmesin diye onunda yapabileceği bişey yok çünkü böyle içime ata ata patlicam en sonundaEvet bizimde tam olarak 2 ay 1 gün kaldıve evimiz ortada yok eşyalar Mayıs 16 gibi teslim tarihi yazılmıştı bir yığında yemek masasından tut perdesine kadar eksik var Olur öyle aksilikler bak 1 haftaya hallolcakmış bizi gör motive ol kız ne var onda
Hep erkenden uyanıyorum sakin ol canım ev daha zor iş bak biz bulamıyoruz hala eşyalar eminim yetişecektir güzel düşün bakalım
İçine atma canım anlat rahatla bence halledilecek inan 1 aya halledilir ki 2 ay zamanımız var biraz rahatlaayy elimde değilki canım ya hep kötü şeyler geliyo aklıma bu durumda inşallah hallederiz bi an önce çok yıprandım artık nişanlımada hiç bişey yansıtmıyorum üzülmesin diye onunda yapabileceği bişey yok çünkü böyle içime ata ata patlicam en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?