2015 Haziran Gelinleri

İnşallah canım en azından göz gezdireyim şuanda alamasaktaBence de sen çerez kına yap zaten geleneksel odur

canımmm dün bende senin gibiydim bi bunalıma girdim ki anlatamam bu erkekler hep aynı sanırım acayip rahatlar şu nasıl olcak bu nasıl yetişcek diyorum hallederiz diyo gayet rahat şekilde bizmi çok aceleciyiz onlar mı çok rahat anlamadım

ben bide mobilyalarımı yaptırıyorum hazır almicam onun stresi var hani hazır aldığın zaman ne geleceğini ne zaman geleceğini biliyosun zaten ama yaptırınca acaba yetişir mi acaba şurasını istediğim gibi yaparlar mı doğru tarif ettim mi diye birsürü soru dolaşıyo kafamda bide modelleri internetten bulup gönderdim resim olarak ona bakarak yapıyolar internetten başka bi model görüyorum acaba bunu mu yaptırsaydım diyorum off off çok stresli işler belki daha kaliteli olcak detayların hepsi istediğim gibi olcak ama bu streste çekilmiyo keşke hazır alsaydım diyorum kendi kendime

şu stresli günler bi an önce geçsin diye dua ediyorum yüzümde sivilceler çıktı stresten iştahım kaçtı uyku uyuyamıyorum düşünmekten ne zor işmiş bunlar yaa

walla canım bizimde salon takımı dediğin gibi yaptırılıyor ne zaman bitcek belli değil hiç bulaşmasamıydım diyorum bazen. inan birde her haftasonum dolu yani bi ton iş var. 2 ay geçsin bitsin yaa inşallah gönlümüze göre olur kuzum hepsi

artık bende oluruna bırakmaya karar verdim canım nişanlımada dedim sen nasıl rahatsan bende rahat olcam artık diye onun etekleri tutuşsun birazda herşeyi ben organize etmeye çalışıyodum artık karışmicam dedim ama yetişmeyen bişey olursa da başının etini yerim dedim bizimde bi tek pazarımız var ama her pazar bi gezme tozma peşindeyiz aileside öyle bu hafta şuraya gidelim buraya gidelim peşinde herkes düğünle ilgili bişey yapan yok sinirim bozuluyo çok stresli bu süreçler dediğin gibi gönlümüze göre olur inşallah herşey canım

offff hersey üstüme üstüme geliyo bu aralar... kafayı yicem .. bitsin artık bu tatlı çile

canımm inan hepimiz aynı durumdayız herkes aynı streste normal böyle olması her ne kdr kimse karışmıo gibi görünsede 10 kafadan ses çıkıyor darlanıyorsun. sakin kalmaya çalış :)

hazırlıklar ne alemde?

Günaydın kızlarr
nasılsınızz
ben çok hastayımm dün izinliydim doktora gittim ilaçlar fayda etmedi akşam fenelaştım acile gittim iğne yaptırdım bugün biraz daha iyiyim ama hiç bişey düşünmek istemiyorum zaman gittikçe daralıyo daha çok eksik var üstüne bide bu hastalık geldi allah yardımcımız olsun valla

Geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin. stres yapma ama hastalığın geçme süresini geciktirirsin. herkes bir şekilde yetiştiriyor. sen hiç evi olmadan evlenen gelin gördün mü ben çok meraklanınca kendime böyle söylüyorum.

doğru diyosun canım mutlaka hallolur herşey ama işte insan teleş yapıyo bide ben garantici bi insanım herşeyi erken yapıp halletmeye çalışırım her konuda oyüzden stres oluyorum.. pazar günü düğün yerimizle görüşmeye gittik yeniliyolar mekanı hem bakalım dedik adamla konuşurken fotoğrafçınında onların sunduğu paket içinde olduğunu öğrendim hem dış çekim yapıcak hemde düğünde çekim yapıcakmış kuaförüde mekan sahibi ayarlıyomuş ( ve iyi bi kuaför ) yani ben bunları bilmiyodum ve acele ettim fotoğrafçımı ve kuförümü kendim ayarladım 1400 tl boşuna gidicek benim aceleciliğim yüzünden kuaför ve fotoğrafçı ayarlamama gerek yokmuş meğerse ama acele ettiğim için böyle oldu artık oluruna bırakcam seninde dediğin gibi evi olmadan evlenen gelin yoktur mutlaka ufak tefek eksikler çıkar ama onlarda sonra halledilir elbet

Benim kuaförüm ve fotomda düğün salonu ayarlıyor. ama şöyle birşey var. kuförüm sadece saçımın parasını almıyor. makyajımı ben yaptırıyorum. fotografçıda bildiğim kadarıyla 40 tane salon çekimini ücretsiz veriyor. ama asla 40 foto ile ayrılamıyorsunuz. dış çekim için ekstra para almıyorlar ama albüme ödeme yapıyorsunuz.

benim o şekilde değilmiş canım bende öyle sandım bütün resimlerin arşiv cd si ( dış mekan ve düğün anında çekilenler ) hepsinin birer çıktısı ve dış mekan çekim albümü aileler için birer albüm ve cep albümü ücretsiz paketin içindeymiş kuaförde o gün gelinin yaptırdığı herşey ücretsiz ama yanında götürdüğü kişiler için ücret ödeniyormuş kuaförüde gayet iyi bi kuaför ( ama yapcak bişey yok artık ben kendim ayarladım ücretlerinin yarısınıda ödedim boşa gidicek okadar para benim aceleciliğim yüzünden

canım bu konu senin aceleciliğin değil ki ilk siz anlaştığınız bunu salon görevlisinin sana söylemesi gerekiyordu. açıkçası ben ilk defa duyuyorum kuaförüde salonun ayarladığını senin aklına gelmezdiki böyle bişey olacağı.

Bende ilkkez nışanımda duymuştum anlaştığımız adam söylemişti. arayıp randevu alın diye. benim yaşadığım yerde neredeyse tüm salonlar böyle. hatta araç süsleme bile içinde olan salonlar var

canım ben gitmemiştim düğün mekanı ayarlanırken adam söylemiş aslında nişanlımla kayınpederime onlarda düğüne yakın gelinide alır geliriz onunla ayrıntıları gene konuşursunuz demişler parayı verip çıkmışlar ben anı defteri falan alcaktım mesela oda varmış almayın dedi adam palyaço varmış keman eşliğinde davetli karşılama varmış havayi fişek aldırcaktım oda varmış daha birsürü birsürü şeyler işte keşke başta gidip konuşsaydım adamla ama yapcak bişey yok artık olan oldu kuaför hakkımı kınada kullansam 1 gün önce olur mu dedim o günde düğün var dedi kuaförle konuşayım yetişir derse öyle ayarlarız dedi bakalım en azından kınada kullanırım o hakkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…