• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

haha sorma ya ufacık bişi kafama takılıo haydaa gitti uyku :KK43: dediğin gibi canım düğüne kdr böyle olacak sanırım :KK43:
Ben yatağa uzandığımda düşünmek istemiyorum dediği gibi kaçıyor uyku sonra getir getirebilirsen:KK34:gerçi şu sıralar yatağa ölü balık gibi devriliyorum direk bayılıyorum ama:KK70:

Ben yatağa uzandığımda düşünmek istemiyorum dediği gibi kaçıyor uyku sonra getir getirebilirsen:KK34:gerçi şu sıralar yatağa ölü balık gibi devriliyorum direk bayılıyorum ama:KK70:

hahah bende walla ilk yattığımda uyuyorm zaten sorun yok. ama gece 2-3 gibi bi uyanırom sonra hadiiii geçmiş olsun.

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK68:
bende iyiyim canım çok uykum var bu saatlerin değişmesi dengemi bozdu zaten halsizlik vardı üstümde şimdi bide uykusuzluk eklendi akşamları çok uykum olsada uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum nasıl olcak diye düğün işlerini düşüp duruyorum saatlerce

bende iyiyim canım çok uykum var bu saatlerin değişmesi dengemi bozdu zaten halsizlik vardı üstümde şimdi bide uykusuzluk eklendi akşamları çok uykum olsada uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum nasıl olcak diye düğün işlerini düşüp duruyorum saatlerce
Benimde kafamda hep herşey rüyalarıma da giriyor:mad:

Benimde kafamda hep herşey rüyalarıma da giriyor:mad:
şu stresli günler hemencik geçiverse yaa uyku diye bişey kalmadı bende
benimde rüyalarıma giriyo rüyamı kabus mu bilemicem tabi hep bi aksilik oluyo rüyamda geçen gece düğünüm olmuş evime gidiyorum ama eşyalarım gelmemiş yatak odam yok yerde yatıyoruz falan çok kötü bi rüyaydı :KK43:

şu stresli günler hemencik geçiverse yaa uyku diye bişey kalmadı bende
benimde rüyalarıma giriyo rüyamı kabus mu bilemicem tabi hep bi aksilik oluyo rüyamda geçen gece düğünüm olmuş evime gidiyorum ama eşyalarım gelmemiş yatak odam yok yerde yatıyoruz falan çok kötü bi rüyaydı :KK43:
Bende geçen akşam rüyamda ev yerleştiriyoruz beyaz eşyalarımızı bir açıyorduk gri değil bembeyaz kriz geçiriyordum yeter diye:KK53:

Yaptırıyorum canım eşyaları yatakodası ,yemekodası,koltuk takımı ve köşe takımı ve orta sehpa 15,600 felan tuttu canım...
bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat..

canım bizde henüz tam olarak almadık bizim ki biraz karışık nişanlımın mağazasından yemek masası sandalye ve konsolu ayarlayacağız . yatak odası beğendik 4000 TL dediler. salona chester takım beğendik orta sehpayla 5800 TL. oturma odasını henüz netleştiremedik ama o da bi 2000 fln tutar. tv initesi marangoza yaptıracağız. yaklaşık hepsi 15 bin falan olacak sanırım.
bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat.. bide elektirik süpergesini hangi marka aldın..

Canım eşyalarda da eksik var yemek masası tv sehpası orta sehpa çalışma odası olursa pc masası ve ikea divan alınacak mesela ama bunlar ev bakıldıktan sonra mecburen olacak bir de fırın yoksa evde fırın halledilecek:KK16:Gelinlik bakacağız halledeceğiz nasipse damatlık baktık az çok ama bakalım onuda halledelim diyoruz:KK19:

İnşallah canımcım :KK68:

Canım biz sadece yatak odası aldık bazalı 4500 TL köşe koltuk ve berjer aldık toplam 7900 TL tutmuştu festival indirimindeydi sanırım yemek masası sehpalar tv sehpası falan 2 bini rahat bulur 10 bine tamamlarız mobilyaları yatağı falan saymıyorum:KK70:
bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat, zigon sehpa orta sehpa.. süpürge yi aldınmı hangi marka aldın

bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat, zigon sehpa orta sehpa.. süpürge yi aldınmı hangi marka aldın
Canım içinize sindiyse değerlendirin tabi ki ama kumaşı mobilyaların içeriği hepsi önemli dikkat edin derim uygun diye kötü ürün vermeye kalkmasınlar. Elektrik süpürgemiz Dyson allergy serisinden :KK68:

bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat.. bide elektirik süpergesini hangi marka aldın..

canım Philips FC 8475 aldım ben. çok pahalı bişey almak istemedim çünkü ayda 1-2 temizlikçi alacağım ben kadınlar çok hor kullanıyor pahalı bişey alıp da kırılır falan içim şişer benim. zaten Philips olması yeter diye düşündüm hepsi aynı işi yapıyor nasılsa.

Back