- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.861
Günaydınlar herkese
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıngünaydınn canımmmmm nasılsın??
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Canım arada banada oluyor sert oluyorum herşeye sinirleniyorum uykun açılsın öğlene doğru geçerbende iyiym canım ya tam regl üzeri acaip gerginim bugün neden bilmiyorum solumdan kalkmış gibiyim Ajda pekkan gerginliği var üstümde nedense :)
Arçelik ve Arnica dik süpürge aldım ...kızlar elektirik süpürgesini hangi marka aldınız
merhabalar kızlar :) bende 12 13 haziranda evleneceğim :) kına için denzlide yer bakıorum kucuk sirin bi yer ama hala bulamadım . denizlili olan varmı aranızd ?
Canım sakin ol inşallah halledeceksiniz bizde daha davetiyi halletmedik biraz daha zaman var sen ara ara sıkıştır en azından liste belli olsun o konuda haklısınkızlarr selam napıyorsunuz hazırlıklar ne alemde? ses seda çıkmıyor ya hepimiz koşturmacay daldık sanırım. bu aralar biraz sinirlerim bozuk nişanlım ve ailesinin rahatlığından dolayı herşeyi benim dürtüklememle yapıyorlar şuna bakalım buna bakalım hep ben diyorum daha çok nişanlımdan dolayı bu durum o ailesini hiç karıştırmıyor belki insanlar diyorlar ama bizimkisi yan gel yat modunda olduğundan insanlarında böylece günahlarını alıyorum belki desöylüyorum hep gidelim bakalım edelim çalıştığım için yetişemiyorum diyorum tamam diyor ama hiç tık yok fena kavga edicem hadi susuyorum
davetli listesi bekliyoruz 2 haftadır yemekli olacağı için ve 400 kişilik anlaşıldığı için tam sayıya göre davetiye çıkarmamız ve çağıracaklarımızın belli olması gerekiyor. anlamıyorlar
Canım sakin ol inşallah halledeceksiniz bizde daha davetiyi halletmedik biraz daha zaman var sen ara ara sıkıştır en azından liste belli olsun o konuda haklısın
Biraz itelemek gerekiyor canım onlara da hak veriyorum inan bazen insan bunalıyor o kadar yapacak şey var ki hangisinden başlayayım diye düşünürken yoruluyor bırakıyorkuzum bizim liste haniden hazır zaten tamam akrabamız çok olmadığından arkadaş çevermize göre daha kolay çıkarabildik liste onların biraz geniş o yüzden ancak olabilir ama bir ilerleme kaydedemedikneyse bakalım dün akşam trip attım diye bugün tutuştu bizimki mobilyaları halletmek için görüşmelere gidecek birazdan :) modellerimiz belli de fiyat pazarlığı yapacak onu bekliorz. ahh ahh bu erkekler çok zor yaaa
Biraz itelemek gerekiyor canım onlara da hak veriyorum inan bazen insan bunalıyor o kadar yapacak şey var ki hangisinden başlayayım diye düşünürken yoruluyor bırakıyorhaftalardır dinlendiğimizi hissedemiyoruz pek yol katedemiyoruz ama vücut beyin hep yorgun
Aynen öyle canım bizde detayları falan geçtik artık evimizi bulalım eksik kalan masadır tv ünitesidir pc masasıdır alalım kuralım halısı perdesi takılsın eve benzesin yeter diğerleri elbet hallolacak tabi bir de gelinlik damatlık davetiye bindallı işi vardır bunlarıda halletmelikesinlikle öyle de bende yoruluyorum yani. neyse artık bi şekilde aşılacak yapacak bişey yok. en gergin zamanlar son 2 ay olsun bitsin bir an evvel diyorum sadece. bu ay yine her hAFTA sonunu doldurduk hiç dinlenemiyoruz bizdebi de iş yeri eğitim çıkardı haftasonları off ki ne off bence düün detayları en önemlisi eşya falan sonrada hallolur ufak tefek şeyler diye düşünüyorum haksız mıyım:)
Aynen öyle canım bizde detayları falan geçtik artık evimizi bulalım eksik kalan masadır tv ünitesidir pc masasıdır alalım kuralım halısı perdesi takılsın eve benzesin yeter diğerleri elbet hallolacak tabi bir de gelinlik damatlık davetiye bindallı işi vardır bunlarıda halletmeliDaha makyöz bulamadım aramaya zamanım yok
Saç başka makyaj başka yerde olacak saçı kaynım yapacak ama makyajçıyı bulamadım 2 kuaför var gidip fiyat almam gerek ama zamanım yok yer kalmayacak yaaynen bende gelin saçı yaptıracağım yerde makyajımı yapıcam mecburen yaşadığım şehirde öyle profesyonel makyöz var mı bilmiorm varsada araştırmaya vaktim yok zaten. kuaförümdeki makyaj yapan kızlardan çok memnunum umarım düğündede aynı memnuniyet olur. asıl ben şimdi kına hediyeleri ve nikah şekerine takıldım. kınada ne dağıtcan kuzum var mı aklında bişey?? bizim erkek tarafı kalabalık olckmış biraz o yüzden kınada çok abartmak istemiorz
Saç başka makyaj başka yerde olacak saçı kaynım yapacak ama makyajçıyı bulamadım 2 kuaför var gidip fiyat almam gerek ama zamanım yok yer kalmayacak yaCanım ben kına hediyeliği şahsen kına ve çerez düşünüyorum sadece kına gecesinde kullanılacak tef zil kına taçları el mumları mendilleri falan alacağım yeterli bir de resim çekilmelik çerçeve pankart belki xsin kınası gibi bulursam eminönünde Belki kokulu sabun bulabilirsem alırım ya da masalara börek çerezlik falan ayrıca koyacağım
Canım hep kenara koyuluyor hiç düşünme oje süren çok kız varsa yeni trend öyle yaptırabilirsin bizde nadir olduğundan ben girmeyeceğim o işlere yaşlı daha çok çünkü yani önemli olan şuanda paraya ihtiyacımız var süsleyip güzelleştirsek yeter mekanı bence müzikler güzel olsun eğlenceli geçsin kına gecesinin amacı bu zaten düğünde hemen sonrasında yeterde artaraynen kuzum bizede gelen annemin yakın arkadaşları börek çörek falan yapacakmış. bide dediğin gibi kına ve çerez yeter ya yoksa çok güzel şeyler var ama o kdr detaya giremeyeceğim zaten nişanda sözde çok güzel şeyler yaptrıdım bi kenara koyuyor misafirler sen o kdr para baydığınla kalıyorsun. eminönünde dolu şeyler var yaa bende gelmek istiyorum a ma çok zor geliyorr taa İstanbula gelmkeşansın varken git gez mutlaka
Canım hep kenara koyuluyor hiç düşünme oje süren çok kız varsa yeni trend öyle yaptırabilirsin bizde nadir olduğundan ben girmeyeceğim o işlere yaşlı daha çok çünkü yani önemli olan şuanda paraya ihtiyacımız var süsleyip güzelleştirsek yeter mekanı bence müzikler güzel olsun eğlenceli geçsin kına gecesinin amacı bu zaten düğünde hemen sonrasında yeterde artarKeşke gelebilsen bakalım hep gidiyorum o yerleri göremiyorum bu sefer görücem kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?