2015 Haziran Gelinleri

haha sorma ya ufacık bişi kafama takılıo haydaa gitti uyku dediğin gibi canım düğüne kdr böyle olacak sanırım
Ben yatağa uzandığımda düşünmek istemiyorum dediği gibi kaçıyor uyku sonra getir getirebilirsengerçi şu sıralar yatağa ölü balık gibi devriliyorum direk bayılıyorum ama

Ben yatağa uzandığımda düşünmek istemiyorum dediği gibi kaçıyor uyku sonra getir getirebilirsengerçi şu sıralar yatağa ölü balık gibi devriliyorum direk bayılıyorum ama

hahah bende walla ilk yattığımda uyuyorm zaten sorun yok. ama gece 2-3 gibi bi uyanırom sonra hadiiii geçmiş olsun.

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim canım çok uykum var bu saatlerin değişmesi dengemi bozdu zaten halsizlik vardı üstümde şimdi bide uykusuzluk eklendi akşamları çok uykum olsada uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum nasıl olcak diye düğün işlerini düşüp duruyorum saatlerce

Benimde kafamda hep herşey rüyalarıma da giriyor

Benimde kafamda hep herşey rüyalarıma da giriyor
şu stresli günler hemencik geçiverse yaa uyku diye bişey kalmadı bende
benimde rüyalarıma giriyo rüyamı kabus mu bilemicem tabi hep bi aksilik oluyo rüyamda geçen gece düğünüm olmuş evime gidiyorum ama eşyalarım gelmemiş yatak odam yok yerde yatıyoruz falan çok kötü bi rüyaydı

Bende geçen akşam rüyamda ev yerleştiriyoruz beyaz eşyalarımızı bir açıyorduk gri değil bembeyaz kriz geçiriyordum yeter diye

Bende geçen akşam rüyamda ev yerleştiriyoruz beyaz eşyalarımızı bir açıyorduk gri değil bembeyaz kriz geçiriyordum yeter diye
ayy valla çok sıkıntılı canım allah korusun rüyada kalsın bunlar hep ,
sorunsuz hallederiz inşallah her işimizi

Yaptırıyorum canım eşyaları yatakodası ,yemekodası,koltuk takımı ve köşe takımı ve orta sehpa 15,600 felan tuttu canım...
bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat..

bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat.. bide elektirik süpergesini hangi marka aldın..

bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat, zigon sehpa orta sehpa.. süpürge yi aldınmı hangi marka aldın

Canım içinize sindiyse değerlendirin tabi ki ama kumaşı mobilyaların içeriği hepsi önemli dikkat edin derim uygun diye kötü ürün vermeye kalkmasınlar. Elektrik süpürgemiz Dyson allergy serisinden

bizde baktık fiyatlar hep o civarlar ama bi yerdecok uygun bulduk 10 bin yatak odası yemek masası ve konsol köşe takımı portmanto baza yatak 2 tane cekyat.. bide elektirik süpergesini hangi marka aldın..

canım Philips FC 8475 aldım ben. çok pahalı bişey almak istemedim çünkü ayda 1-2 temizlikçi alacağım ben kadınlar çok hor kullanıyor pahalı bişey alıp da kırılır falan içim şişer benim. zaten Philips olması yeter diye düşündüm hepsi aynı işi yapıyor nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…