- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
4 model arasında kararsız kaldım ama gelinlikçi hazır kaporasını verdik... Begendiğim modeller birbirine benziyor fiyat farkı olmaz dedi... Subat da ilk provamı yapacagız.... Modele şubata kadar karar veririm herhaldegelinliğini seçtin mi canım
ben daha bakmaya bile çıkmadım yaa
fiyat olarak ortalama ne kadar ben daha çıkıp bakmadım hiç oyüzden bilgim yok4 model arasında kararsız kaldım ama gelinlikçi hazır kaporasını verdik... Begendiğim modeller birbirine benziyor fiyat farkı olmaz dedi... Subat da ilk provamı yapacagız.... Modele şubata kadar karar veririm herhalde
Ben ikiye diktiriyorum, fransız dantelli begendiğim modeller,kuyruklu... Ortalama aldıgım rakamlar dört milyara kadar çıktı... Etek kısmı standart hep beğendiklerimin... Üst kısımda kararsızlık yasadım ...fiyat olarak ortalama ne kadar ben daha çıkıp bakmadım hiç oyüzden bilgim yok
aa canım merak ettim göndersene biz de bakalım4 model arasında kararsız kaldım ama gelinlikçi hazır kaporasını verdik... Begendiğim modeller birbirine benziyor fiyat farkı olmaz dedi... Subat da ilk provamı yapacagız.... Modele şubata kadar karar veririm herhalde
istediğimiz tarzlar benziyo aslında bende taşlı değilde dantelli istiyorum fiyatıda normalmiş ama 4 bin dediğin yerler pahalı geldi bana yaBen ikiye diktiriyorum, fransız dantelli begendiğim modeller,kuyruklu... Ortalama aldıgım rakamlar dört milyara kadar çıktı... Etek kısmı standart hep beğendiklerimin... Üst kısımda kararsızlık yasadım ...
Dört bin banada çok geldi... İstegime göre uygun fiyata çiçek,taç ,duvak dahil 2 bine anlaşdık... İnş memnun kalırımistediğimiz tarzlar benziyo aslında bende taşlı değilde dantelli istiyorum fiyatıda normalmiş ama 4 bin dediğin yerler pahalı geldi bana ya
fiyat olarak ortalama ne kadar ben daha çıkıp bakmadım hiç oyüzden bilgim yok
çok asil canım prenses mi düşünüyorsun
Dört bin banada çok geldi... İstegime göre uygun fiyata çiçek,taç ,duvak dahil 2 bine anlaşdık... İnş memnun kalırım
Dört bin banada çok geldi... İstegime göre uygun fiyata çiçek,taç ,duvak dahil 2 bine anlaşdık... İnş memnun kalırım
Ankara demetevlerde modaeviyle anlaşdım.... Ulus kızılay gezdim bende .... Bir tanıdık vasıtasıyla buraya gittim...Çiçek, taç ve duvak da içindeyse iyiymiş fiyatı sanki.. Ben sadece gelinliğe 2000 tl fiyat aldım. Pazar günü çıkıp ulusu ve kızılayı detaylı gezicem bakalım..
İstediğim gelinlik modelleri hemen hemen hep aynı oldugu için çok fiyat çıkarmadı....Geçen senede arkadaşım orada yaptırmışdı ondan fiyat biraz uygun....genelde 2 ile 3.5 arasında fiyatlar. dantel miktarına göre değişiyor. 2'ye çok iyi bulmuşsun canım inşaallah tam istediğin gibi olur
Hangi modaevi bende bakayım bi ara??Ankara demetevlerde modaeviyle anlaşdım.... Ulus kızılay gezdim bende .... Bir tanıdık vasıtasıyla buraya gittim...
Prensens ama çok kabarık istemiyorum .... O kabarıklı senin istediğine göre ayarlarız dediler.... Ben sade uçuş uçuş üst kısımlarda yogunluk olsun istiyor.... Sade gelinlikleri daha çok beğeniyorum.... Sade ve masum.... Saçım ,makyajım,dogal olsun istiyorum....çok asil canım prenses mi düşünüyorsun
Ezgim modaevi canım....Hangi modaevi bende bakayım bi ara??
Prensens ama çok kabarık istemiyorum .... O kabarıklı senin istediğine göre ayarlarız dediler.... Ben sade uçuş uçuş üst kısımlarda yogunluk olsun istiyor.... Sade gelinlikleri daha çok beğeniyorum.... Sade ve masum.... Saçım ,makyajım,dogal olsun istiyorum....
Tamam teşekkür ederimEzgim modaevi canım....
İnş... Öbür begendiğim 3 modelinde resimini buluyum... Belki birlikde karar veririz.... Ben üst kısımda çok kararsızım ...straplezmi olsun yoksa dantel mi...güzel olacağa benziyor
Nedemek canım inş yardımcı olurlar....Tamam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?