2015 Haziran Gelinleri

Tabikide nişanlım verdi.
Zaten tamamını vermiyorsun.. Kapora veriyorsun geri kalanını nasıl ödeyeceğinizi konuşuyorsunuz.

evet sanırım öyle oluyor. çiftler etkileniyor birbirlerinden. allah bilir biz onları nasıl etkiledik.

toz-pembe canım karar ver..
Geçende fotograf çekimlerine gelecekler diye kızmıştın :)

toz-pembe canım karar ver..
Geçende fotograf çekimlerine gelecekler diye kızmıştın :)
canım o farklı bi olay eltim fotoğraf çekimine gelip kendi resimlerini çektirmek istiyo bizim fotoğrafçımıza benim zamanımdan almış olcak biz kenara geçicez o eşiyle resim çektiricek oyüzden sinirlenmiştim
bunda gelinlik bakarken yanımda olucaklar okadar

Tabikide nişanlım verdi.
Zaten tamamını vermiyorsun.. Kapora veriyorsun geri kalanını nasıl ödeyeceğinizi konuşuyorsunuz.
benim nişanlım vermicek parasını ailesi vericek işte canım herşey peşin alınıcak taksit falan olayı olmicak çıkcaz ben ne istiyosam alınıp parası verilicek direk hem onları çağırmayıp hem hadi biz alıyoruz herşeyi çıkarın 7-8 bin lira verin demek olmaz oyüzden sordum sana canım herkesin durumu farklıdır tabi

Biliyorum canım daha öncede söylemiştin.
Keşke ailesi biraz düşünceli olsa nişanlına verseler parayı kendi istediğiniz gibi her şeyi yapsanız.
Tabi durumdan sen rahatsız olmuyorsun anladığım kadarıyla onlar para veriyor destek oluyor diye kırmak istemiyorsun.
Buda durumun farklı boyutu.. En önemlisi senin mutluluğun herkes ne şekilde mutlu oluyorsa onu yapmalı elbette.

Benim nişanlımın ailesi verecek bizde onun damatlığını alıcaz. giderken yanımıza para alacağız önden kapora vermek için kalanını ailesi ya havale ya da direk gidip elden verecek nişanlığımızı alırken de öyle yapmıştık kimse de bizde parasını veriyoruz bakmaya hakkımız var iması da yaratmıyor sonuçta ben giyeceğim veya eşyaları ben kullanacağım fikir beyan edebilirler ama tabi ama nişanlımla 2 miz gidip bakıp almayı uygun gördük biz ailelerde zaten bize bıraktılar. nişanlım tek çocuk olduğundan çok şükür elti falan derdim de yok

aynen canım hem maddi yönden hemde özellikle annesini çok seviyorum kendi annem gibi onun gelmesini çok istiyorum fikrini alayım oda beğensin istiyorum oyüzden
nişanlıma kalsa sen git al ne istiyosan der karışmaz hiç çok gıcık bi durum

tabiki canım sizin kararınız bende kendim bakmak istiyorum desem eltimi bilmiyorum ama kayınvalidem tamam kızım sen nasıl istiyosan öyle yap der ben gelip görmesini istiyorum ama
elti olayı görümce olayı fena canım bende görümce yokta elti var aslında iyi anlaşıyoruz şimdilik bakalım ilerde nasıl olcak sen şanslısın valla tek çocuk olması iyi gibi tabi ailesi çok düşkünde olabilir oğullarına tek çocuk diye o durumlarda bazen sıkıcı olabiliyo

sen nasıl istiyorsan nasıl için rahat edecekse o şekilde olsun ama bu durumda işte onların müsait olduğunu zamanı beklemek durumunda kalırsın o sebeple söyledim yani.

sen nasıl istiyorsan nasıl için rahat edecekse o şekilde olsun ama bu durumda işte onların müsait olduğunu zamanı beklemek durumunda kalırsın o sebeple söyledim yani.
evet canım öyle oluyo malesef ben gene çıkıp baktım mağazalara denedim hatta baya gelinlik halada bakmaya devam edicem en azından kafamda bi kaç yer ve model kesinleşsin onlarda müsait olunca direk o kafamdaki yerlere gideriz sonra keşke şurayada baksaydım dememiş olurum
yani şimdilik bişey demiyorum ama mart ayında baktım hala onlardan ses çıkmazsa ozaman dicem gelinliği alalım artık diye onlar ses çıkarmıyo diye mayısa kadarda beklicek halim yok dimi ama

Benimde gerçekten ihtiyacımız var bir de son aylara girmedik son 2 ay daha çok ihtiyacımız olacak gibi
Sorma canım yaa dün şöyle bi düşündüm 4 ay var gibi ama aslında 15 günümüz var
çalıştığımız için pazar günlerimiz var sadece stres oldum birden yaa 4 ay diyince uzunmuş gibi geliyoda aslında öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…