- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.081
canım gelinliğin ücretini nasıl yaptınız yani nişanlın mı ödedi ?
bu konudan dolayı nişanlımın ailesi gelir diye düşünüyorum yani kayınvalidem ve eltim gelir zaten sadece hem merak ederler zaten çok karışmazlar bana eminim nişandada öyle oldu sen nereye isteresen oraya gidelim dediler gittik neyi beğendiysem aldılar şimdi ben kendim çıkıp beğensem ben gelinliğimi beğendim parasını verin alayım demek olmaz ayıp olur diye düşünüyorum
evet sanırım öyle oluyor. çiftler etkileniyor birbirlerinden. allah bilir biz onları nasıl etkiledik.tabiki canım ben asıl gelmeseler üzülürüm
benimkide klasik müzik hastası aynen benide alıştırdı zamanla çiftler birbirinin alışkanlıklarını alıyo zatenbizim evimizde klasik müzik çalar akşama kadar hayal edebiliyorum
tabiki canım ben asıl gelmeseler üzülürüm
benimkide klasik müzik hastası aynen benide alıştırdı zamanla çiftler birbirinin alışkanlıklarını alıyo zatenbizim evimizde klasik müzik çalar akşama kadar hayal edebiliyorum
hatırladığım kadarıyla o fotografçısına kendi fotosunu çektirmek içindi ama farklı bir boyut o
canım o farklı bi olay eltim fotoğraf çekimine gelip kendi resimlerini çektirmek istiyo bizim fotoğrafçımıza benim zamanımdan almış olcak biz kenara geçicez o eşiyle resim çektiricek oyüzden sinirlenmiştim
benim nişanlım vermicek parasını ailesi vericek işte canım herşey peşin alınıcak taksit falan olayı olmicak çıkcaz ben ne istiyosam alınıp parası verilicek direk hem onları çağırmayıp hem hadi biz alıyoruz herşeyi çıkarın 7-8 bin lira verin demek olmaz oyüzden sordum sana canım herkesin durumu farklıdır tabiTabikide nişanlım verdi.
Zaten tamamını vermiyorsun.. Kapora veriyorsun geri kalanını nasıl ödeyeceğinizi konuşuyorsunuz.
benim nişanlım vermicek parasını ailesi vericek işte canım herşey peşin alınıcak taksit falan olayı olmicak çıkcaz ben ne istiyosam alınıp parası verilicek direk hem onları çağırmayıp hem hadi biz alıyoruz herşeyi çıkarın 7-8 bin lira verin demek olmaz oyüzden sordum sana canım herkesin durumu farklıdır tabi
sadece kayınvalidem ve eltim gelir benimle sanada sorayım canım gelinliğin ücretini kim ödicek kayınvaliden ödicekse nasıl ayarlicaksınız
ben ayıp olur diye düşünüyorum hem fikirlerinide almak istiyorum açıkcası nişan içinde onlarla çıktım çok güzel geçti herşeyin en iyisini almaya çalıştılar ben ne beğendiysem o alındı kimse bi yorum yapmadı
aynen canım hem maddi yönden hemde özellikle annesini çok seviyorum kendi annem gibi onun gelmesini çok istiyorum fikrini alayım oda beğensin istiyorum oyüzdenBiliyorum canım daha öncede söylemiştin.
Keşke ailesi biraz düşünceli olsa nişanlına verseler parayı kendi istediğiniz gibi her şeyi yapsanız.
Tabi durumdan sen rahatsız olmuyorsun anladığım kadarıyla onlar para veriyor destek oluyor diye kırmak istemiyorsun.
Buda durumun farklı boyutu.. En önemlisi senin mutluluğun herkes ne şekilde mutlu oluyorsa onu yapmalı elbette.
tabiki canım sizin kararınız bende kendim bakmak istiyorum desem eltimi bilmiyorum ama kayınvalidem tamam kızım sen nasıl istiyosan öyle yap der ben gelip görmesini istiyorum amaBenim nişanlımın ailesi verecek bizde onun damatlığını alıcaz. giderken yanımıza para alacağız önden kapora vermek için kalanını ailesi ya havale ya da direk gidip elden verecek nişanlığımızı alırken de öyle yapmıştık kimse de bizde parasını veriyoruz bakmaya hakkımız var iması da yaratmıyor sonuçta ben giyeceğim veya eşyaları ben kullanacağım fikir beyan edebilirler ama tabi ama nişanlımla 2 miz gidip bakıp almayı uygun gördük biz ailelerde zaten bize bıraktılar. nişanlım tek çocuk olduğundan çok şükür elti falan derdim de yok
tabiki canım sizin kararınız bende kendim bakmak istiyorum desem eltimi bilmiyorum ama kayınvalidem tamam kızım sen nasıl istiyosan öyle yap der ben gelip görmesini istiyorum ama
elti olayı görümce olayı fena canım bende görümce yokta elti var aslında iyi anlaşıyoruz şimdilik bakalım ilerde nasıl olcak sen şanslısın valla tek çocuk olması iyi gibi tabi ailesi çok düşkünde olabilir oğullarına tek çocuk diye o durumlarda bazen sıkıcı olabiliyo
evet canım öyle oluyo malesef ben gene çıkıp baktım mağazalara denedim hatta baya gelinlik halada bakmaya devam edicem en azından kafamda bi kaç yer ve model kesinleşsin onlarda müsait olunca direk o kafamdaki yerlere gideriz sonra keşke şurayada baksaydım dememiş olurumsen nasıl istiyorsan nasıl için rahat edecekse o şekilde olsun ama bu durumda işte onların müsait olduğunu zamanı beklemek durumunda kalırsın o sebeple söyledim yani.
günaydın canımm nasılsınnGünaydın güzel Haziran gelinleri
İyiyim çok şükür canım sen nasılsıngünaydın canımm nasılsınn
bende iyiyim canım ama bugün çalışmak gelmiyo içimden antalyada çok güzel bi hava var nisan ayı gibi adeta çıkıp sahilde falan yürüyesim varİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
İstanbulda öyle canım hiç çalışasım yok benimde gerçi nadir çalışasım olurbende iyiyim canım ama bugün çalışmak gelmiyo içimden antalyada çok güzel bi hava var nisan ayı gibi adeta çıkıp sahilde falan yürüyesim var
Ayy balayını dört gözle bekliyorum ya dinlenmeye ihtiyacım varİstanbulda öyle canım hiç çalışasım yok benimde gerçi nadir çalışasım olur
Benimde gerçekten ihtiyacımız var bir de son aylara girmedik son 2 ay daha çok ihtiyacımız olacak gibiAyy balayını dört gözle bekliyorum ya dinlenmeye ihtiyacım var
Sorma canım yaa dün şöyle bi düşündüm 4 ay var gibi ama aslında 15 günümüz varBenimde gerçekten ihtiyacımız var bir de son aylara girmedik son 2 ay daha çok ihtiyacımız olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?