- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.521
Canım bende internette bakıyorum ama içime sinen bişey bulamadım henüz bulursak haberleşelimKışlık şık elbiselere bakıyorum canım.... İnşallah kafama göre birşey bulabilirim...
Bende henüz bulamadım canım... Daha arayışlardayım.....Canım bende internette bakıyorum ama içime sinen bişey bulamadım henüz bulursak haberleşelim
Kızlar biz nikahı şubat gibi düşünüyoruz ama malum kış... ben normalde dantel beyaz elbise istiyordum ama kışın olurmu emin olamadım. Yoksa siyah etek üstüne şık dantel bluz vualet vs kombin mi yapsam daha güzel olur mevsim açısından
Canım bende beyaz elbise istiyordum ama kış diye emin olamıyorum. Vualet tabiki şart değil istemezsen takmazsın. Ben bayılıyorum ama kesin takıcam tercih senin.bizde daha gün almadık ama kış olduğu için çok ileri atcaklarını sanmıyorumUfff ben bu konuyu hiç düşünmedim. Biz daha gün almadık nikah için.. Ben düğünden 1 ay önce olsun diyorum ama o zamanda ev yerleştirme olaylarımız falan olcak yoğun olacağız emin olamadım. Beyaz dantelli mini elbise (çok da mini değil tabi, dizlerde falan olmalı eteği) hayal ediyorum ama kışa denk gelirse giyemem.. Vualet şart mı ya sizce aslında çok tatlı duruyo ama biraz abartı gibi de geliyo emin olamadım
Bence hoşuna gidiyorsa ve imkanın varsa yaptır tabi keyifli olur zaten çok popülerKızlar sizden fikir almak istiyorum
Düğün klibi istiyorum bugün fotoğrafcımızka konuşmuş nişanlım bizden hediye olur size demişler yaptırsam mı acaba aslında çok hoşuma gidiyoo
Sıkma canını bulursun inş canımmKızlar nerdesinizbugün mağaza mağaza gezdim ve bi beyaz nikah kıyafeti bulamadım internette de bi takıma vuruldum onun da satışını bulamadım napcam bennn
Canım nasıl bişe almış ne renk yani. Şimdi bi gömlek beğendim sence nasılSıkma canını bulursun inş canımmbenim kuzeniminde bu cuma nikahı var.. Oda bugün almış daha..
Canım çok hoş bence onunda kırık beyaz elbise kısa ama dantel detayları var..Canım nasıl bişe almış ne renk yani. Şimdi bi gömlek beğendim sence nasıl
İyiymiş canım ya darısı bizeCanım çok hoş bence onunda kırık beyaz elbise kısa ama dantel detayları var..
Amiiin canım inşİyiymiş canım ya darısı bize
Canım o kadar kafam karışık ki artık etek gömlekte karar kıldım bu ara modele karar verip alıcam internetten umarım içime sinerAmiiin canım inşgömlek de çok hoş dediğim gibi değerlendir mutlaka..
İnş canım benim gönlüne göre olsun herşeyCanım o kadar kafam karışık ki artık etek gömlekte karar kıldım bu ara modele karar verip alıcam internetten umarım içime siner
Beyaz olur neden olmasın kışın evlenenler beyaz gelinlik giyiyor ya sonuçta nikahta aynı şey ister uzun giyersin ister kısa omuzlarına da peluş beyaz kürk gibi birşeyler harika fotolar çekilirsiniz vallahi kar falan yağarsaKızlar biz nikahı şubat gibi düşünüyoruz ama malum kış... ben normalde dantel beyaz elbise istiyordum ama kışın olurmu emin olamadım. Yoksa siyah etek üstüne şık dantel bluz vualet vs kombin mi yapsam daha güzel olur mevsim açısından
Canım hoşunuza gidiyorsa hediye olarak yapıyorlarmış ne güzel işte yaptırın gitsinKızlar sizden fikir almak istiyorum
Düğün klibi istiyorum bugün fotoğrafcımızka konuşmuş nişanlım bizden hediye olur size demişler yaptırsam mı acaba aslında çok hoşuma gidiyoo
Kızlar nerdesinizbugün mağaza mağaza gezdim ve bi beyaz nikah kıyafeti bulamadım internette de bi takıma vuruldum onun da satışını bulamadım napcam bennn
ooo muticim nerelerdesin yaaaa??Günaydıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?