2015 Haziran Gelinleri

Ufff ben bu konuyu hiç düşünmedim. Biz daha gün almadık nikah için.. Ben düğünden 1 ay önce olsun diyorum ama o zamanda ev yerleştirme olaylarımız falan olcak yoğun olacağız emin olamadım. Beyaz dantelli mini elbise (çok da mini değil tabi, dizlerde falan olmalı eteği) hayal ediyorum ama kışa denk gelirse giyemem.. Vualet şart mı ya sizce aslında çok tatlı duruyo ama biraz abartı gibi de geliyo emin olamadım

Canım bende beyaz elbise istiyordum ama kış diye emin olamıyorum. Vualet tabiki şart değil istemezsen takmazsın. Ben bayılıyorum ama kesin takıcam tercih senin.bizde daha gün almadık ama kış olduğu için çok ileri atcaklarını sanmıyorum

Kızlar sizden fikir almak istiyorum
Düğün klibi istiyorum bugün fotoğrafcımızka konuşmuş nişanlım bizden hediye olur size demişler yaptırsam mı acaba aslında çok hoşuma gidiyoo

Düğün klibi istiyorum bugün fotoğrafcımızka konuşmuş nişanlım bizden hediye olur size demişler yaptırsam mı acaba aslında çok hoşuma gidiyoo
Bence hoşuna gidiyorsa ve imkanın varsa yaptır tabi keyifli olur zaten çok popüler

[QUOTE="ugurluozge, post: 38931636, member: 607Bence hoşuna gidiyorsa ve imkanın varsa yaptır tabi keyifli olur zaten çok popüler [/QUOTE]
Eveet çok hoşuma gidiyo istiyordum ama bakalım nasip artık

Kızlar nerdesiniz bugün mağaza mağaza gezdim ve bi beyaz nikah kıyafeti bulamadım internette de bi takıma vuruldum onun da satışını bulamadım napcam bennn

Kızlar nerdesiniz bugün mağaza mağaza gezdim ve bi beyaz nikah kıyafeti bulamadım internette de bi takıma vuruldum onun da satışını bulamadım napcam bennn
Sıkma canını bulursun inş canımm benim kuzeniminde bu cuma nikahı var.. Oda bugün almış daha..

Beyaz olur neden olmasın kışın evlenenler beyaz gelinlik giyiyor ya sonuçta nikahta aynı şey ister uzun giyersin ister kısa omuzlarına da peluş beyaz kürk gibi birşeyler harika fotolar çekilirsiniz vallahi kar falan yağarsa
Canım hoşunuza gidiyorsa hediye olarak yapıyorlarmış ne güzel işte yaptırın gitsin

Canım bakmadıysan eğer bir de forever newe bakmanı öneririm çok tatlı elbiseler mevcut ara ara şık beyaz nikah elbiselerine yakın modellerde görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…