- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.341
evet canım yaa valla çok iyi geldi banada kafama taktım baya napsam acaba diye burda içimi döktüm birbirimizi tanımasakta sorunlarımıza çözüm oluyoruz hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimşaka maka burda her soruna bir çözüm buluyoruz farkındamısınız :)
eltiler görümceler kaynanalar gelin bakalımm haziran gelinleriiyle başedemezsiniz nihahaha
sorma canımm hani dördümüz çekinelim dese seve seve yani ama kendi eşi ve çocuğuyla ayrı poz verip çekinmek istiyo 1 tanede değil 5-6 poz diyo bide.. balayı konusu cidden nişanlım sayesinde uzamadan kapandı onuda kapıdan duymuş gene beni sıkıştıtıp söylemişti nişanlım duymuş ne konuşuyosunuz diye geldi bende onlarda gelmek istiyo deyince sizin ne işiniz var ya başka yer mi yok gidin başka yerde tatil yapın dedi allahtan konu orda kapandıKuaför felan meselesine birşey diyememde... Biz de abimgilin düğününde fotoğrafçı çekiminde çekindik ama abimgilin anlaştıgı poz bitmişdi... Sonra ailece çekildik bu kadar onların arasına sıkışma gibi bir durum olmadı... Zaten fotografçı ile konuşulmuştu ekstra bir kaç fotograf daha çekileceğiz diye.... Sizinki giyinmişken aradan bizde çıkalım der gibi... Balayı zaten başlı başına bence bir problem Allahdan nişanlın olgunmuş....
Bence fotografçı olayını da nişanlın halletsin... Onun üzerine at...sorma canımm hani dördümüz çekinelim dese seve seve yani ama kendi eşi ve çocuğuyla ayrı poz verip çekinmek istiyo 1 tanede değil 5-6 poz diyo bide.. balayı konusu cidden nişanlım sayesinde uzamadan kapandı onuda kapıdan duymuş gene beni sıkıştıtıp söylemişti nişanlım duymuş ne konuşuyosunuz diye geldi bende onlarda gelmek istiyo deyince sizin ne işiniz var ya başka yer mi yok gidin başka yerde tatil yapın dedi allahtan konu orda kapandı
şaka maka burda her soruna bir çözüm buluyoruz farkındamısınız :)
eltiler görümceler kaynanalar gelin bakalımm haziran gelinleriiyle başedemezsiniz nihahaha
Bence fotografçı olayını da nişanlın halletsin... Onun üzerine at...
Bence fotografçı olayını da nişanlın halletsin... Onun üzerine at...
kızlar bu konudan nişanlımın haberi yok ona bahsetmedim ani tepki veriyo çünkü balayı olayında çok sinirlenmişti bide bunu duyarsa gider ters bişey söyler eltim hem onun yengesi hem teyzesinin kızı oluyohahah bencedetoz-pembe çok iyi fikir olur
kızlar bu konudan nişanlımın haberi yok ona bahsetmedim ani tepki veriyo çünkü balayı olayında çok sinirlenmişti bide bunu duyarsa gider ters bişey söyler eltim hem onun yengesi hem teyzesinin kızı oluyo
araları bozulur tatsızlık olmasını istemiyorum bide yalan söyleyemez fotoğrafı olmaz dedi demez yani istemiyorum sizi der direk ondan korkuyorum anlicanız
inşallah canım halletmeye çalışcam eltimin yorumunu yazarım buraya bakalım ne dicek merak ediyorum bende umarım tatlılıkla hallolurhımm o zaman haklısın canım sen tatlı bir dille halledersin.
Eltin seni mi kıskanıyor diyeceğim ama neyse herşeyde bulunmak istemesi saçma ya kabul etme canım herşeyinize ortak olmaya çalışıyor gibi balayı olayına hele şok oldumben en iyisi fotoğrafçı öyle bişeyi kabul etmiyo diyim hem siz varken rahat poz veremeyiz falan derim
balayına gidicektik bizde gelelim demişti nişanlım sizin ne işiniz var dedi benim gittiğim kuaföre gelmek istedi hadi ona bişey demedim şimdide fotoğraf işi çıktı
inşallah canım halletmeye çalışcam eltimin yorumunu yazarım buraya bakalım ne dicek merak ediyorum bende umarım tatlılıkla hallolur
Nasılsın canımcımGünaydın canımmmm
Bomba gibiyim bugün canım. Dışarda hafifden bir güneş var, onu görünce çoookk mutlu oluyorumNasılsın canımcım
Evet bu hafta hava böyleymiş bende iyiyim çok şükürBomba gibiyim bugün canım. Dışarda hafifden bir güneş var, onu görünce çoookk mutlu oluyorumSen nasılsın?
Bomba gibiyim bugün canım. Dışarda hafifden bir güneş var, onu görünce çoookk mutlu oluyorumSen nasılsın?
Çok sevindim canım iyi olmanaEvet bu hafta hava böyleymiş bende iyiyim çok şükür
ooo nerelerdesin canım yaa? walla bende sevindim bugün hava daha güzel die yeter yahu sıkıldık soğuklardan dün iş çıkışı uzun zaman sonra kendimi çarşıya attım dükkanları gezdim alışveriş yaptım bunalmışm wallahi
Çok sevindim canım iyi olmana
Bi kaç gündür moralim biraz düşmüştü de o yüzden kaçışlardaydım biraz.. Nişanlımla nerede oturacağımız konusunda bayaa bi tartıştık.. İlk defa büyük kavgamız olunca biraz sarsıldım sanki.. Ama çok şükür sonunda orta yolu bulduk, aslında buna kadının fendi erkeği yendi de diyebilirizBöylelikle sonunda anlaşamadığımız tek konuyu da çözmüş olduk.. Bugün biraz da o yüzden hafiflemiş ve mutlu hissediyorum kendimi galiba
balayı olayı gerçekten çok garipti canımEltin seni mi kıskanıyor diyeceğim ama neyse herşeyde bulunmak istemesi saçma ya kabul etme canım herşeyinize ortak olmaya çalışıyor gibi balayı olayına hele şok oldum
teşekkür ederim tatlım okuduğun içinKızlar günaydın herkese.. Bi kaç gündür giremiyordum özledim sizleri..
Canım hiç üşenmeden bütün yorumları okudum.. Ben de senin gibiyim, kimsenin kalbi kırılmasın diye hayır demem ve çok fazla anlayışlıyımdır ama bunu kullandıklarını görürsem benim şarteller anında kopar, ok gibi sokarım lafını.. Sen kendin çözmeye çalış bu problemi, olmuyorsa nişanlının üstüne at. Düğünden önce kimse tatsızlık olsun istemez ama kimse üzülmesin diye de sen sadece kendi kendini yiyip bitirme.. Üzülmesi gereken varsa üzülecek yapacak bir şey yok.. Çok merak ediyorum eltinin tepkisini sen konuşunca ne diyecek acaba.. Bir de şuan da herşey toz pembe geliyor bize hiç bişeyi sorun sıkıntı etmemeye çalışıyoruz ama böyleleriyle en başından itibaren aranda mutlaka bi mesafe olmalı.. Sonradan çok sıkıntı çekersin.. Bu mesafeyi hem davranışlarınla hissettir hem de mümkünse eltine uzak bir yerde tutun evi.. Yakın olursan bi süre sonra iyice laçkalaşır.. İyiyken kötü gelin olan sen olursun..
canım o konular bizdede geçti allahtan ikimizde ailelere çok yakın olmak istemiyoruz ben benim işime yakın olmasını istedim tatlı dille konuştum sonuçta bayanın erkekten önce eve gitmesi lazım yemek hazırlıkları falan yapıcam neticede diye anlattım oda tamam dedi ama işime yakın bi yerde bulamadık henüzÇok sevindim canım iyi olmana
Bi kaç gündür moralim biraz düşmüştü de o yüzden kaçışlardaydım biraz.. Nişanlımla nerede oturacağımız konusunda bayaa bi tartıştık.. İlk defa büyük kavgamız olunca biraz sarsıldım sanki.. Ama çok şükür sonunda orta yolu bulduk, aslında buna kadının fendi erkeği yendi de diyebilirizBöylelikle sonunda anlaşamadığımız tek konuyu da çözmüş olduk.. Bugün biraz da o yüzden hafiflemiş ve mutlu hissediyorum kendimi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?