- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.121
Ayy inanmıyorum yaa benim kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibi oturup sohbet ederiz böyle içime katasım geliyo seni der bana allah nazardan korusun inşallah hep iyi olur aramızBize geldiğinde mutfağa yanıma bi uğradı durdu dikildi öyle bakıyor bende gülümsedim ne diyceğimi bilemedim arkasından erkek arkadaşım geldi annesini farketti sanırımSu alabilirmiyim dedi beni kaynana bi anda oğlunu görünce bana bi gülümsemeler oğlum hadi içeri demeler ooff of
Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcut
Eki Görüntüle 1367782
Bence de atma ben kır düğünü hayalimden bu sebeple vazgeçtim Haziran belli olmaz en azından İstanbulda
canım çok beğendim gerçekten nerden aldın sorabilir miyim ?Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcut
Eki Görüntüle 1367782
Bence de atma ben kır düğünü hayalimden bu sebeple vazgeçtim Haziran belli olmaz en azından İstanbulda
b_a_s_a_k yazması zor duM MinikPapatyacik canım bi kaç gündür çok bakamıyorum isim değiştirmişsin ama eski isim neydi seni çıkaramıyorumm
Bize geldiğinde mutfağa yanıma bi uğradı durdu dikildi öyle bakıyor bende gülümsedim ne diyceğimi bilemedim arkasından erkek arkadaşım geldi annesini farketti sanırımSu alabilirmiyim dedi beni kaynana bi anda oğlunu görünce bana bi gülümsemeler oğlum hadi içeri demeler ooff of
b_a_s_a_k yazması zor du
neler yaptın mesela ya benimkide çok çok iyi ama insan korkuyo ilerde nasıl oluruz acaba diyeKendini sakın ezdirme baştan süpürgeni göster biraz cadı oldugunu anlasın geri çekilir emin ol..
Benim kayınvalidem maşallah çok iyi niyetli hiçbir kötü yönünü sözünü görmedim ama ben bile baştan biraz canını okudum onun sonrasını garantiye almak için :)
vuhuu çok kibar marka ney canım?
canım çok beğendim gerçekten nerden aldın sorabilir miyim ?
Aşkla kullanalım canımİkimizin yatak örtüsü pike takımı aynı canım benimkide aynısı ve çok beğenerek aldım :)
çok güzel canım güle güle kullanKaracanın pike setlerinde mevcut çok güzel moru ve beyazıda vardı sanırım ya beyazdı ya ekruydu ben gül kurusunu tercih ettim
neler yaptın mesela ya benimkide çok çok iyi ama insan korkuyo ilerde nasıl oluruz acaba diye
Sağol canım daha daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallahçok güzel canım güle güle kullan
ayy ne bilim ya içim fena oldu bak ben diyemem heralde benimkide okadar sıcak ki bana karşı kızı yok oyüzden sen benim kızım gibisin diyo sarılıyoruz mesela dayanamıyo dönüp bidaha sarılıyo çok özlüyorum seni falan diyo bilmiyorum yapmacık gibi gelmiyo bana ilerde nasıl oluruz bilemem tabiCanım şimdiye kadar hiçbir kötülüğünü görmedim, aksine o kadar iyi niyetli ki..
Beni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırıyor..
En başlarda ben çok soğuk ve uzak duruyordum ve onun bundan hoşlanmadığını biliyordum :)
Bir muhabbet arasında bana; seni herkese övüyorum falan gibisinden iltifat ediyordu bende ters günümdeydim gayet ciddi bir şekilde döndüm sizden bunu isteyen var mı dedimKadıncağız şoka girdi ne diyeceğini bilemedi sustu olay orada kapandı.
Bir kaç şey daha var böyle.. Pişmanmıyım bilmiyorum, belkide ben ona dişimi gösterdim diye bu kadar iyi.
Yoksa ben mi kötü gelinim
inşallah canım ben bunun içinde yatamam ama içi dışı yastığı heryeri saten görünüş olarak çok güzel sen güzel günlerde kullan inşallahSağol canım daha daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah
Kızlar,
konunuzu bölüp devamlı bişi soruyorum ama :)
Pike takımı önerisi gerekiyor acill..
Hem yatak örtüsü olarak hemde pike olarak kullanabileceğim birşey ?
Genelde pamuk saten aldım 2 tane de normal nevresim ama bir tane süslü çeyiz sermelik özel günlerde sermelik sırf saten olsun dedim inşallah memnun kalırız kayaruk artık ne yapalıminşallah canım ben bunun içinde yatamam ama içi dışı yastığı heryeri saten görünüş olarak çok güzel sen güzel günlerde kullan inşallah
Canım şimdiye kadar hiçbir kötülüğünü görmedim, aksine o kadar iyi niyetli ki..
Beni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırıyor..
En başlarda ben çok soğuk ve uzak duruyordum ve onun bundan hoşlanmadığını biliyordum :)
Bir muhabbet arasında bana; seni herkese övüyorum falan gibisinden iltifat ediyordu bende ters günümdeydim gayet ciddi bir şekilde döndüm sizden bunu isteyen var mı dedimKadıncağız şoka girdi ne diyeceğini bilemedi sustu olay orada kapandı.
Bir kaç şey daha var böyle.. Pişmanmıyım bilmiyorum, belkide ben ona dişimi gösterdim diye bu kadar iyi.
Yoksa ben mi kötü gelinim
Genelde pamuk saten aldım 2 tane de normal nevresim ama bir tane süslü çeyiz sermelik özel günlerde sermelik sırf saten olsun dedim inşallah memnun kalırız kayaruk artık ne yapalım
hahaGenelde pamuk saten aldım 2 tane de normal nevresim ama bir tane süslü çeyiz sermelik özel günlerde sermelik sırf saten olsun dedim inşallah memnun kalırız kayaruk artık ne yapalım
Ne yapalım eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz evlilik monoton olmamalıhahahhaaaa koptum sana yalnız deli:)
hahakaya kaya yatarsınız artık neyse birbirinize sarılmak için bi neden daha olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?