2015 Haziran Gelinleri

Ayy inanmıyorum yaa benim kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibi oturup sohbet ederiz böyle içime katasım geliyo seni der bana allah nazardan korusun inşallah hep iyi olur aramız

Kendini sakın ezdirme baştan süpürgeni göster biraz cadı oldugunu anlasın geri çekilir emin ol..
Benim kayınvalidem maşallah çok iyi niyetli hiçbir kötü yönünü sözünü görmedim ama ben bile baştan biraz canını okudum onun sonrasını garantiye almak için :)

neler yaptın mesela ya benimkide çok çok iyi ama insan korkuyo ilerde nasıl oluruz acaba diye

neler yaptın mesela ya benimkide çok çok iyi ama insan korkuyo ilerde nasıl oluruz acaba diye

Canım şimdiye kadar hiçbir kötülüğünü görmedim, aksine o kadar iyi niyetli ki..
Beni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırıyor..
En başlarda ben çok soğuk ve uzak duruyordum ve onun bundan hoşlanmadığını biliyordum :)
Bir muhabbet arasında bana; seni herkese övüyorum falan gibisinden iltifat ediyordu bende ters günümdeydim gayet ciddi bir şekilde döndüm sizden bunu isteyen var mı dedim Kadıncağız şoka girdi ne diyeceğini bilemedi sustu olay orada kapandı.
Bir kaç şey daha var böyle.. Pişmanmıyım bilmiyorum, belkide ben ona dişimi gösterdim diye bu kadar iyi.
Yoksa ben mi kötü gelinim

ayy ne bilim ya içim fena oldu bak ben diyemem heralde benimkide okadar sıcak ki bana karşı kızı yok oyüzden sen benim kızım gibisin diyo sarılıyoruz mesela dayanamıyo dönüp bidaha sarılıyo çok özlüyorum seni falan diyo bilmiyorum yapmacık gibi gelmiyo bana ilerde nasıl oluruz bilemem tabi

dediğin gibi belkide sen ona dişini gösterdikten sonra daha bi yakın daha bi iyi oldu sana karşı ama bende hissedersem ters bişeyler yaparım yani geri adım atması için

Kızlar,

konunuzu bölüp devamlı bişi soruyorum ama :)
Pike takımı önerisi gerekiyor acill..
Hem yatak örtüsü olarak hemde pike olarak kullanabileceğim birşey ?

Canım ben böyle düşünerek 4 mevsim set aldım Karaca Home'dan. kapitoneli olduğu için yatak örtüsü olarak kullanabiliyorsun. ayrıca pike işlevi de görüyor kışın da nevresim.

inşallah canım ben bunun içinde yatamam ama içi dışı yastığı heryeri saten görünüş olarak çok güzel sen güzel günlerde kullan inşallah
Genelde pamuk saten aldım 2 tane de normal nevresim ama bir tane süslü çeyiz sermelik özel günlerde sermelik sırf saten olsun dedim inşallah memnun kalırız kayaruk artık ne yapalım

anaaammm kız sen cidden cadıymışsın valla :):) ben yapamazdım sanırım :) Allaha şükür yapmak için bir ortam da olmadı henüz aramız pek iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…