- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.101
Kızlar,
konunuzu bölüp devamlı bişi soruyorum ama :)
Pike takımı önerisi gerekiyor acill..
Hem yatak örtüsü olarak hemde pike olarak kullanabileceğim birşey ?
Ben Cemil İpekçinin aldım bir tane ama ... Gelin seti günlük kullanım için mi istiyorsunuz....Kızlar,
Eki Görüntüle 1367739
canım bu dantelli modeller benim çok hoşuma gidiyo
Ben Cemil İpekçinin aldım bir tane ama ... Gelin seti günlük kullanım için mi istiyorsunuz....
Yaşamayan insan halden anlamaz
Hangi tarihte karar kıldınız canım gel 14 ne
Hayırlı uğurlu olsun canım
hadi hayırlısı canım sende haziran gelini olcaksın demek
Evetttt inşallah :) Keşke sözden sonra direk evlenebilsek nişanıydı kınasıydı ayy çok var daha
bizde şafak sayıyoruz işte resmen hergün bakıyorum nekadar kaldı düğüne diyeEvetttt inşallah :) Keşke sözden sonra direk evlenebilsek nişanıydı kınasıydı ayy çok var daha
Aramıza hoşgeldin ama bu ne acele :)
Yaa şu alışveriş kısmını istemiyorum yok kaynanayla iç çamaşırı bilmem ne ne gerek var hemen evlensem
bizde şafak sayıyoruz işte resmen hergün bakıyorum nekadar kaldı düğüne diyebenimde kır düğünü olcak canım üstü kapalı yeri varsa bence düşünebilirsin
Takıldığın şeye bak, isteöiyorsan kayınvalidn gelmez.
Güzel bir dille söylersin.. Ben gelmesini istedim çünkü çok fazla ve güzel şeyler aldı :)
Ayrıca emin ol utanmıyorsun aksine bakıyor fikir veriyor falan senin hoşuna gidiyor.
aaaa olmaz o süslü terliklerini kim alcak sonraYaa şu alışveriş kısmını istemiyorum yok kaynanayla iç çamaşırı bilmem ne ne gerek var hemen evlensem
Benimki çok fena tatlı dildende anlamaz hiç. Oğlunu paylaşamıyor benimle o derece kıskanç onunla işim var. Napayım katlanıcam.
aaaa olmaz o süslü terliklerini kim alcak sonra
14 haziran canım benimYa çok güzel oluyor kır düğünleri sizin tarih bellimi gerçi diğer mesajlarında yazmışsındır ama canım ben göremedim. İşte kapalı yeri baya lüçük sizinki nasıl ayın kaçında nişanınız oldumu çok soru sordum ama :)
Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcutKızlar,
3 yerle görüştük ikisi otel istediğiniz tarihe ayarlarız demişler. Ağustos doluymuş haziran boşmuş. 14ü iyi gibi o tarihe ayarlıycaz inşallah :) Otel havuz başı olacak daha nezih olur sanırım değilmi? biri açık hava kır düğünü olabilir ama yağarsa hava şansıma kapalı yeri var ama küçük gibi. Tehlikeye atmayım dimi kır diyipte.
Ayyy bismillahh :)
O zaman fazla karıştırma sevgilinle konuş alışverişe birlikte çıkın
Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcut
Eki Görüntüle 1367782
Bence de atma ben kır düğünü hayalimden bu sebeple vazgeçtim Haziran belli olmaz en azından İstanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?