2015 Haziran Gelinleri

Kızlar,

konunuzu bölüp devamlı bişi soruyorum ama :)
Pike takımı önerisi gerekiyor acill..
Hem yatak örtüsü olarak hemde pike olarak kullanabileceğim birşey ?
Ben Cemil İpekçinin aldım bir tane ama ... Gelin seti günlük kullanım için mi istiyorsunuz....

Yaşamayan insan halden anlamaz

Hangi tarihte karar kıldınız canım gel 14 ne

3 yerle görüştük ikisi otel istediğiniz tarihe ayarlarız demişler. Ağustos doluymuş haziran boşmuş. 14ü iyi gibi o tarihe ayarlıycaz inşallah :) Otel havuz başı olacak daha nezih olur sanırım değilmi? biri açık hava kır düğünü olabilir ama yağarsa hava şansıma kapalı yeri var ama küçük gibi. Tehlikeye atmayım dimi kır diyipte.

Evetttt inşallah :) Keşke sözden sonra direk evlenebilsek nişanıydı kınasıydı ayy çok var daha
bizde şafak sayıyoruz işte resmen hergün bakıyorum nekadar kaldı düğüne diye benimde kır düğünü olcak canım üstü kapalı yeri varsa bence düşünebilirsin

Yaa şu alışveriş kısmını istemiyorum yok kaynanayla iç çamaşırı bilmem ne ne gerek var hemen evlensem

Takıldığın şeye bak, isteöiyorsan kayınvalidn gelmez.
Güzel bir dille söylersin.. Ben gelmesini istedim çünkü çok fazla ve güzel şeyler aldı :)
Ayrıca emin ol utanmıyorsun aksine bakıyor fikir veriyor falan senin hoşuna gidiyor.

bizde şafak sayıyoruz işte resmen hergün bakıyorum nekadar kaldı düğüne diye benimde kır düğünü olcak canım üstü kapalı yeri varsa bence düşünebilirsin

Ya çok güzel oluyor kır düğünleri sizin tarih bellimi gerçi diğer mesajlarında yazmışsındır ama canım ben göremedim. İşte kapalı yeri baya lüçük sizinki nasıl ayın kaçında nişanınız oldumu çok soru sordum ama :)

Benimki çok fena tatlı dildende anlamaz hiç. Oğlunu paylaşamıyor benimle o derece kıskanç onunla işim var. Napayım katlanıcam.

14 haziran canım benim 22 kasım 2014 te nişanlandım yeni sayılır yani benim asıl düğünün olacağı yerin üstü kapanabiliyo ama antalyada haziranda yağmur yağar mı bilemiyorum sıcak oluyo çünkü genelde tabi allın işi belli olmaz sen hangi şehirdesin canım

Kızlar,

konunuzu bölüp devamlı bişi soruyorum ama :)
Pike takımı önerisi gerekiyor acill..
Hem yatak örtüsü olarak hemde pike olarak kullanabileceğim birşey ?
Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcut

Bence de atma ben kır düğünü hayalimden bu sebeple vazgeçtim Haziran belli olmaz en azından İstanbulda

Ayyy bismillahh :)

O zaman fazla karıştırma sevgilinle konuş alışverişe birlikte çıkın

Bize geldiğinde mutfağa yanıma bi uğradı durdu dikildi öyle bakıyor bende gülümsedim ne diyceğimi bilemedim arkasından erkek arkadaşım geldi annesini farketti sanırım Su alabilirmiyim dedi beni kaynana bi anda oğlunu görünce bana bi gülümsemeler oğlum hadi içeri demeler ooff of

Benim bu canım çok tatlı öneririm farklı renkleri de mevcut
Eki Görüntüle 1367782

Bence de atma ben kır düğünü hayalimden bu sebeple vazgeçtim Haziran belli olmaz en azından İstanbulda

İkimizin yatak örtüsü pike takımı aynı canım benimkide aynısı ve çok beğenerek aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…